stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν θα προλαβει γιατι θα του κατσει ο αρακας στο λαιμο του βρωμοπουστα..για να τα λες αυτα τοτε θαχει ζουμι το θεμα. σταμ δωσεεεε
δεν θα προλαβει γιατι θα του κατσει ο αρακας στο λαιμο του βρωμοπουστα..για να τα λες αυτα τοτε θαχει ζουμι το θεμα. σταμ δωσεεεε
Εχω πει οτι ειμαι κατά των διαγραφων απο το φβ. Τωρα αν ο αλλος ή η αλλη θελει να κανει ντιλιτ απο το φβ ας κανει. Εγω δεν κανω ποτε εκτος και αν υπαρχει σοβαρη απειλη ή σοβαροτατος λογος
Εγω μεχρι και εχθρους που με εχουν ρουφιανεψει και μου έχουν κανει καποια πραγματακια τους έχω στειλει αιτηματα φιλιας σημερα βρηκα εναν του εστειλα να δουμε αμα θα απαντησει...
ενας αλλος απο παλια.... ειχε μια γκομενα την οποια ειχα και εγω φιλη και αυτη καθοταν και μ ελεγε οτι αυτος ζηλευει κτλπ ε και του τα ειπα καποια στιγμη και τσατιστηκε και δεν μ ξαναμιλησε λεει επρεπε να μου τα πεις πιο νωρις.... εγω λεω ασε τον τρελο στην τρελα του εχουμε γεμισει ζαβους
εστειλα και σε αυτον αλλα μαλλον με απερριψε.
χαχαχα λακη μην αλλαζεις θεμα και τις παντρεμενες που τις βρισκεις πες μας
ο αγαπημενος σου καιρος..Και εκεί ψωλοθύελλα είναι η λίστα φίλων σου ;;;;;;;;;;;;;;;;
δεν θα προλαβει γιατι θα του κατσει ο αρακας στο λαιμο του βρωμοπουστα..
ποσο γκαιη...... :-να σου κατσουν..
ποσο γκαιη...... :-
ουτε ο παπαβλημας νασουνα......
ελα δε σε θελω διαρκως κοτα. αντρωσου καποτε.
θα σε λιωσουμε κοτοπουλακιδεν θα προλαβει γιατι θα του κατσει ο αρακας στο λαιμο του βρωμοπουστα..
δεν καταλαβαινει οτι ο φοβος φαινεται κ μεσα απο τον γραπτο λογο
ο νωντας μυριζεται το φοβο σαν τζαγκουαρ κ βλεπει τον σταματη σαν αντιλοπη
το κυνηγι ξεκιναει μετα τις αρχιδαρες κ τον αρακα βεβαια
χαχαχαχαχαχαΒρε μαλάκα στα έχω πει.
Η μόνιμη γκόμενά μου, παντρεμένη με ... άλλον,
ήταν γκόμενα από το Λύκειο !!!!!!!!!
RE-UNION ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ !!!!!!
Μωρή ξεπουπουλιασμένη φραγκόκοτα, πάλι παράτησες την πιάτσα και λουφάρεις στο μπου; Κάτσε να πέσει τηλέφωνο στο νταβά σου μπας και σου ρίξει δυο ξανάστροφες να έλθει η σκατοκεφάλα σου στη θέση της.
τι μπραντ πιτ και τζορτζ κλουνει..χαχαχαχαχαχα
καβλιαρη λαλακη μου.
Εγώ πιστεύω ότι ο Boldemort κερδίζει επειδή έχει την τάση να δίνει συνεχώς συμβουλές για γκόμενες -με ύφος άλλοτε επαρχιακού δασκάλου και άλλοτε θείας Λένας- ενώ κατά τα φαινόμενα γαμάει μη εκδιδόμενη μια φορά κάθε δίσεκτο έτος και αν.
Μωρε ο ΠΠ και ο καθε αριστερος ΠΠ που παει στα ψωνια με την Μερσεντα αλλα ειναι αριστερος στις αντιληψεις θα καταλαβει καποια πραγματα μολις βγει ο Τσιπρας...
ειχαμε και εμεις εναν κομμουνιστη ο οποιος επαιρνε συνταξη 3000 ευρω το μηνα.
Κατι τετοιοι ειναι και αυτοι.... καθονται απο το πρωι ως το βραδυ και γραφουν αμπελοφιλοσοφιες
για αριστερισμους και λομπια της δραχμης
δεν κανω βαρη,μονο καρντιο κι εχω γαμηθει στον καταβολισμο και τα νευρατωρα με τα βαρη εισαι πιο δυναμικος
ο στρατος σε ειχε ριξει