Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κάνεις λάθος. απλά οι άλλες θα φτάσουν πιο ψηλά απ'εμένα  :P
εσυ εχεις πιασει πατο απο καιρο.αντε το καρφουρ θελει κοπελες εμφανισιμες για το τμημα μαναβικης.θα σε παρουν αμεσως.μις καρπουζι,καλοκαιρι 2009 θα σε κανουνε.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, καλά...... Μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι πάκοι με τα ευρώπουλα στην μάπα σου τότε έλα να τα ξαναπούμε.
οκ, ποτε μη λες ποτε. ισως κι εγώ να καταντησω ένα ξεπουλημένο τσόλι  :2funny: :2funny:
για την ώρα όμως ευτυχώς είχα προτάσεις και με καλά λεφτα και προτίμησα αντι να κατσω στο καθε μαλακα να παω απ τα δυσκολα και να βγάζω 200 ευρο το μήνα απ το φροντιστηριο (σνιφ-φτωχολογια-Ξανθοπουλος και δε συμμαζευεται  :2funny:) και αν είναι να κανω κατι στο μοντελινγκ να ναι οχι επειδη καθησα σε αυτους που εχουν περιοδικα και καναλια αλλα επειδη ας πουμε πηρα καποιο τιτλο και το ονομα μου ψιλοπουλαει. Γι αυτο καθομαι και αυτοπρομοταρομαι στα διαφορα φορουμ ενω οι άλλες δεν το χουν αναγκη αυτο και πανε κατ'ευθειαν να πιάσουν τα μεγαλα ψαρια ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εσυ εχεις πιασει πατο απο καιρο.αντε το καρφουρ θελει κοπελες εμφανισιμες για το τμημα μαναβικης.θα σε παρουν αμεσως.μις καρπουζι,καλοκαιρι 2009 θα σε κανουνε.

Πσσ είσαι όλα τα λεφτά ρε άτιμε!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οκ, ποτε μη λες ποτε. ισως κι εγώ να καταντησω ένα ξεπουλημένο τσόλι  :2funny: :2funny:
για την ώρα όμως ευτυχώς είχα προτάσεις και με καλά λεφτα και προτίμησα αντι να κατσω στο καθε μαλακα να παω απ τα δυσκολα και να βγάζω 200 ευρο το μήνα απ το φροντιστηριο (σνιφ-φτωχολογια-Ξανθοπουλος και δε συμμαζευεται  :2funny:) και αν είναι να κανω κατι στο μοντελινγκ να ναι οχι επειδη καθησα σε αυτους που εχουν περιοδικα και καναλια αλλα επειδη ας πουμε πηρα καποιο τιτλο και το ονομα μου ψιλοπουλαει. Γι αυτο καθομαι και αυτοπρομοταρομαι στα διαφορα φορουμ ενω οι άλλες δεν το χουν αναγκη αυτο και πανε κατ'ευθειαν να πιάσουν τα μεγαλα ψαρια ;)
μηπως εκατσες και την εφαγες? και την ψαχνεις απο τα φορουμ? :think: :think: :think: :think:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Έγώ απορώ με όσους κράζουν την κοπέλα. Την έχετε δει απο κοντά ρε παιδιά;  :think: :think:
Σας έκανε κάτι, σας έβρισε και της την λέτε;
Εγώ δεν την γνωρίζω, δεν την έχω δει απο κοντά και από τις φωτογραφίες μόνο δεν μπορώ να κρίνω την εμφάνισή καμίας κοπέλας. Ούτε της ίδιας.

Η κοπέλα μπήκε για να πάρει ψήφους εδώ. Κάλώς η, κακώς στάνταρ πήρε (πολλούς ή, λίγους δεν το ξέρω). Οποιος ήθελε την ψήφισε. Και βλέπω πως μπαίνει συχνά στο σάιτ απλά για να μιλήσει και να κάνει χαβαλέ. Οποιος θέλει να κάνει χαβαλέ και συζήτηση μαζί της οκ. Αλλά με το να την βρίζουν και να την υποτιμάνε μερικοί πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν οι ίδιοι.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έγώ απορώ με όσους κράζουν την κοπέλα. Την έχετε δει απο κοντά ρε παιδιά;  :think: :think:
Σας έκανε κάτι, σας έβρισε και της την λέτε;
Εγώ δεν την γνωρίζω, δεν την έχω δει απο κοντά και από τις φωτογραφίες μόνο δεν μπορώ να κρίνω την εμφάνισή καμίας κοπέλας. Ούτε της ίδιας.

Η κοπέλα μπήκε για να πάρει ψήφους εδώ. Κάλώς η, κακώς στάνταρ πήρε (πολλούς ή, λίγους δεν το ξέρω). Οποιος ήθελε την ψήφισε. Και βλέπω πως μπαίνει συχνά στο σάιτ απλά για να μιλήσει και να κάνει χαβαλέ. Οποιος θέλει να κάνει χαβαλέ και συζήτηση μαζί της οκ. Αλλά με το να την βρίζουν και να την υποτιμάνε μερικοί πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν οι ίδιοι.
μεγαλε στειλε ενα πμ στη γκομενα τωρα.καλη η προσπαθεια σου.να δεις και πως θα παει.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί λες έτσι για τις συναδέλφισσές σου? Είναι αντιδεοντολογικό ξέρεις!  :o :o
δεν θεωρω τον εαυτο μου μοντέλο αρα δεν είπα έτσι για καμια συναδελφισσα μου
μιλησα έτσι για όσες ξεπουλιούνται μπροστα στη χρηματα και κοιμούνται με όποιον λάχει
αυτη είναι η άποψη μου και δεν την αλλάζω
και αν κάνω κι εγω το ίδιο κι εγω "ξεπουλημένο τσόλι θα μαι"  :-

gamiasolwn

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τσάμπα συζήτηση...αφού όλοι ξέρουμε ότι στο τέλος όλες  :pipa1: :pipa1: :pipa1:για να βγάλουν τα προστοζην

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν θεωρω τον εαυτο μου μοντέλο αρα δεν είπα έτσι για καμια συναδελφισσα μου
μιλησα έτσι για όσες ξεπουλιούνται μπροστα στη χρηματα και κοιμούνται με όποιον λάχει
αυτη είναι η άποψη μου και δεν την αλλάζω
και αν κάνω κι εγω το ίδιο κι εγω "ξεπουλημένο τσόλι θα μαι"  :-

δεν εισαι μοντελο?
τοτε γτ οοοολες αυτες οι φωτο στα διαφορα σαιτ????

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν εισαι μοντελο?
τοτε γτ οοοολες αυτες οι φωτο στα διαφορα σαιτ????
ασχολουμαι απλα "οπου λάχει εμείς οι βλάχοι"
αν τυχει κατι που να αξίζει καλως, κάποιοα φωτογράφηση, κάποιο show, promotion
αλλα δεν δηλώνω μοντέλο, ούτε θέλω ν'ακολουθήσω καριέρα μοντέλου
το χω πιο πολύ κάπως σαν part time job

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
μεγαλε στειλε ενα πμ στη γκομενα τωρα.καλη η προσπαθεια σου.να δεις και πως θα παει.

Δεν πρόκειται να στείλω κανένα pm για να την ρίξω. Ούτε το έγραψα γι' αυτό. Απλά είπα την άποψη μου.
Αλλά απάντησε μου στο εξής: Οσοι την κράζουν, τι κερδίζουν; Φιλικά σε ρωτάω και χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου ή, με κάποιον άλλο.

gamiasolwn

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
catwooman η φωτογράφιση στο σουτ έχει και λίγο βύζο?

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν πρόκειται να στείλω κανένα pm για να την ρίξω. Ούτε το έγραψα γι' αυτό. Απλά είπα την άποψη μου.
Αλλά απάντησε μου στο εξής: Οσοι την κράζουν, τι κερδίζουν; Φιλικά σε ρωτάω και χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου ή, με κάποιον άλλο.
δεν ξερω φιλε.εγω μιλησα γιατι η γκομενα ειναι ψωνιο μεγαλο.και ειναι στο προθαλαμο τις βιζιτας.υπομονη και θα σκασει το ποιημα.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως εγώ την παραδέχομαι!Μόνο που όλοι κάτι εχουν να πουν και βγάζουν και χολή δείχνει ότι τραβάει την προσοχή άρα σε ΄λους έκαναν μπαμ οι φωτογραφίες της.Όσο για όσους βγάζετε χολή,ρε παιδιά δεν είναι κάνα πουτανάκι επειδή ενημέρωσε για το διαγωνισμό και διεκδικεί μια καλή θέση!Αν έλεγε π.χ. ότι αν με ψηφίσετε θα σας κάτσω τότε να την βρίζατε και με το δίκιο σας.Όπως το ψυχολογώ ο πραγματικός λόγος που βρίζουν όλοι και τη λένε ψωνισμενη και άλλα χειρότερα είναι γιατί δεν χονεύουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν μαζί της και να την αγγίξουν.

Εγώ γνώμη μου είναι ότι είναι μια νέα κοπέλα με 1 όνειρο.Είναι πολύ όμορφο στη ζωή να έχεις όνειρα και να θέλεις κάτι καλό.Άλλοι σαν εμένα πιστεύουν ότι η οδός για 1 καλύτερο μέλλον είναι σπουδές.Άλλοι το modelling.Αφού αγαπά αυτό το αντικείμενο,μακάρι να πετύχει.Όπως και κάθε άνθρωπος που έχει υγιή όνειρα.

ΥΓ. Μα καλά γιατί τόσο πρόβλημα και τόση φασαρία που ζήτησε όσοι θέλετε να την ψηφίσετε στο Internet.Αν ήταν όμως για κάνα Playmate και ήταν χρέωση των 090 τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom