κάνεις λάθος. απλά οι άλλες θα φτάσουν πιο ψηλά απ'εμένα
Καλά, καλά...... Μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι πάκοι με τα ευρώπουλα στην μάπα σου τότε έλα να τα ξαναπούμε.
κάνεις λάθος. απλά οι άλλες θα φτάσουν πιο ψηλά απ'εμένα
εσυ εχεις πιασει πατο απο καιρο.αντε το καρφουρ θελει κοπελες εμφανισιμες για το τμημα μαναβικης.θα σε παρουν αμεσως.μις καρπουζι,καλοκαιρι 2009 θα σε κανουνε.κάνεις λάθος. απλά οι άλλες θα φτάσουν πιο ψηλά απ'εμένα
Δίκιο έχει το παλικάρι...ξεκίνα με μένα και μετά βλέπουμε... ;)κάνεις λάθος. απλά οι άλλες θα φτάσουν πιο ψηλά απ'εμένα
οκ, ποτε μη λες ποτε. ισως κι εγώ να καταντησω ένα ξεπουλημένο τσόλιΚαλά, καλά...... Μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι πάκοι με τα ευρώπουλα στην μάπα σου τότε έλα να τα ξαναπούμε.
εσυ εχεις πιασει πατο απο καιρο.αντε το καρφουρ θελει κοπελες εμφανισιμες για το τμημα μαναβικης.θα σε παρουν αμεσως.μις καρπουζι,καλοκαιρι 2009 θα σε κανουνε.
οκ, ποτε μη λες ποτε. ισως κι εγώ να καταντησω ένα ξεπουλημένο τσόλι
μηπως εκατσες και την εφαγες? και την ψαχνεις απο τα φορουμ?οκ, ποτε μη λες ποτε. ισως κι εγώ να καταντησω ένα ξεπουλημένο τσόλι
για την ώρα όμως ευτυχώς είχα προτάσεις και με καλά λεφτα και προτίμησα αντι να κατσω στο καθε μαλακα να παω απ τα δυσκολα και να βγάζω 200 ευρο το μήνα απ το φροντιστηριο (σνιφ-φτωχολογια-Ξανθοπουλος και δε συμμαζευεται ) και αν είναι να κανω κατι στο μοντελινγκ να ναι οχι επειδη καθησα σε αυτους που εχουν περιοδικα και καναλια αλλα επειδη ας πουμε πηρα καποιο τιτλο και το ονομα μου ψιλοπουλαει. Γι αυτο καθομαι και αυτοπρομοταρομαι στα διαφορα φορουμ ενω οι άλλες δεν το χουν αναγκη αυτο και πανε κατ'ευθειαν να πιάσουν τα μεγαλα ψαρια ;)
φιλε σεβαλιε απλα λεω τι γνωμη μου.Πσσ είσαι όλα τα λεφτά ρε άτιμε!
μεγαλε στειλε ενα πμ στη γκομενα τωρα.καλη η προσπαθεια σου.να δεις και πως θα παει.Έγώ απορώ με όσους κράζουν την κοπέλα. Την έχετε δει απο κοντά ρε παιδιά;
Σας έκανε κάτι, σας έβρισε και της την λέτε;
Εγώ δεν την γνωρίζω, δεν την έχω δει απο κοντά και από τις φωτογραφίες μόνο δεν μπορώ να κρίνω την εμφάνισή καμίας κοπέλας. Ούτε της ίδιας.
Η κοπέλα μπήκε για να πάρει ψήφους εδώ. Κάλώς η, κακώς στάνταρ πήρε (πολλούς ή, λίγους δεν το ξέρω). Οποιος ήθελε την ψήφισε. Και βλέπω πως μπαίνει συχνά στο σάιτ απλά για να μιλήσει και να κάνει χαβαλέ. Οποιος θέλει να κάνει χαβαλέ και συζήτηση μαζί της οκ. Αλλά με το να την βρίζουν και να την υποτιμάνε μερικοί πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν οι ίδιοι.
δεν θεωρω τον εαυτο μου μοντέλο αρα δεν είπα έτσι για καμια συναδελφισσα μουΓιατί λες έτσι για τις συναδέλφισσές σου? Είναι αντιδεοντολογικό ξέρεις! :o :o
δεν θεωρω τον εαυτο μου μοντέλο αρα δεν είπα έτσι για καμια συναδελφισσα μου
μιλησα έτσι για όσες ξεπουλιούνται μπροστα στη χρηματα και κοιμούνται με όποιον λάχει
αυτη είναι η άποψη μου και δεν την αλλάζω
και αν κάνω κι εγω το ίδιο κι εγω "ξεπουλημένο τσόλι θα μαι" :-
ασχολουμαι απλα "οπου λάχει εμείς οι βλάχοι"δεν εισαι μοντελο?
τοτε γτ οοοολες αυτες οι φωτο στα διαφορα σαιτ????
μεγαλε στειλε ενα πμ στη γκομενα τωρα.καλη η προσπαθεια σου.να δεις και πως θα παει.
;)catwooman η φωτογράφιση στο σουτ έχει και λίγο βύζο?
δεν ξερω φιλε.εγω μιλησα γιατι η γκομενα ειναι ψωνιο μεγαλο.και ειναι στο προθαλαμο τις βιζιτας.υπομονη και θα σκασει το ποιημα.Δεν πρόκειται να στείλω κανένα pm για να την ρίξω. Ούτε το έγραψα γι' αυτό. Απλά είπα την άποψη μου.
Αλλά απάντησε μου στο εξής: Οσοι την κράζουν, τι κερδίζουν; Φιλικά σε ρωτάω και χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου ή, με κάποιον άλλο.