Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26

Αστο Μαριαννούλα... μή τα δείξεις καλήτερα και παρουν δρόμο οι άνθρωποι,άσε να πάρεις κάνα ψηφάκι,τώρα που μπορείς... τι ?? πώς το ξέρω ? ..έχω 4-5 φώτο σου γυμνόστηθες (ναι,αυτές σε ένα καναπέ πάνω...με μαύρες γόβες κ.τ.λ) απο ένα παλιό σου γκόμενο που τις είχε βάλει παλιά (πρίν 2 η 3 χρόνια) σε ένα σάϊτ γνωρημιών που ήσουν,ή μπορεί και ακόμα να είσαι γραμμένη..και σε έκθεσε λίγο..θυμάσαι ??? - ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ . δέν θα έγραφα τίποτα..αλλά βλέπω ότι μας τι λές κι όλας και θυμώνω λίγο.. ΔΕΝ ΝΟΜΗΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ???? ....ΑΝ ΟΧΙ..ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ.. :) ;) :dancing:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
τότε που στο ίδιο σάϊτ έβαζες και εσύ αυτές τις περίφημες φώτο σου με το πράσινο σορτσάκι και το διχτιωτό κορμάκι απο πάνω... με το πολύ φώτοσοπ....ε ? ..ώχ,λές να κάνω λάθος ?? ε ?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αστο Μαριαννούλα... μή τα δείξεις καλήτερα και παρουν δρόμο οι άνθρωποι,άσε να πάρεις κάνα ψηφάκι,τώρα που μπορείς... τι ?? πώς το ξέρω ? ..έχω 4-5 φώτο σου γυμνόστηθες (ναι,αυτές σε ένα καναπέ πάνω...με μαύρες γόβες κ.τ.λ) απο ένα παλιό σου γκόμενο που τις είχε βάλει παλιά (πρίν 2 η 3 χρόνια) σε ένα σάϊτ γνωρημιών που ήσουν,ή μπορεί και ακόμα να είσαι γραμμένη..και σε έκθεσε λίγο..θυμάσαι ??? - ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ . δέν θα έγραφα τίποτα..αλλά βλέπω ότι μας τι λές κι όλας και θυμώνω λίγο.. ΔΕΝ ΝΟΜΗΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ???? ....ΑΝ ΟΧΙ..ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ.. :) ;) :dancing:

απλά μου κάνει εντύπωση που χετε χάψει όλοι το παραμυθι οτι "ενας γκόμενος έβγαλε φωτο δικες μου σε site γνωριμιων". την ερχόμενη βδομάδα έρχεται η φωτογράφηση στο shoot.gr. περιμενε να δεις εκει στηθος και να μου πεις αν ειναι σαν της γιαγιας σου  ;)

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τότε που στο ίδιο σάϊτ έβαζες και εσύ αυτές τις περίφημες φώτο σου με το πράσινο σορτσάκι και το διχτιωτό κορμάκι απο πάνω... με το πολύ φώτοσοπ....ε ? ..ώχ,λές να κάνω λάθος ?? ε ?
το πρσαινο σορτσακι και το διχτυωτο κορμακι δεν είχαν ιχνος photoshop, εκτος απο μερικες που ειχαν απλα μερικα φιλτρα που δεν αλλοιωνουν το κορμι.
αυτο το σιτε δεν ηταν γνωριμιων ηταν το joy και μπορεις ακομη να με βρεις εκει ως marylita

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
το πρσαινο σορτσακι και το διχτυωτο κορμακι δεν είχαν ιχνος photoshop, εκτος απο μερικες που ειχαν απλα μερικα φιλτρα που δεν αλλοιωνουν το κορμι.
αυτο το σιτε δεν ηταν γνωριμιων ηταν το joy και μπορεις ακομη να με βρεις εκει ως marylita

με προκαλείς ? ..η δεν θυμάσαι ?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά ποια ειναι η κατγουμαν 20  :think:?τι συμβαινει δεν εχω παρει χαμπαρι :S πεστε καμμια κουβεντα!!
την θελετε μονο για παρτη σασ εεε??? :jerking:

δουλευει κάπου να παμε για επισκεψη  ??τι προγραμμα κανει και απο τιμές?? :think: :think: :think:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.420
Πόντοι
17.885
ρε παιδιά ποια ειναι η κατγουμαν 20  :think:?τι συμβαινει δεν εχω παρει χαμπαρι :S πεστε καμμια κουβεντα!!
την θελετε μονο για παρτη σασ εεε??? :jerking:

δουλευει κάπου να παμε για επισκεψη  ??τι προγραμμα κανει και απο τιμές?? :think: :think: :think:

Οχι εκεί είναι η πλάκα! Δεν δουλεύει πουθενά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom