catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωσε λινκπηγαινε στο θεμα μεντολες να διαβασεις
δωσε λινκπηγαινε στο θεμα μεντολες να διαβασεις
Αστο Μαριαννούλα... μή τα δείξεις καλήτερα και παρουν δρόμο οι άνθρωποι,άσε να πάρεις κάνα ψηφάκι,τώρα που μπορείς... τι ?? πώς το ξέρω ? ..έχω 4-5 φώτο σου γυμνόστηθες (ναι,αυτές σε ένα καναπέ πάνω...με μαύρες γόβες κ.τ.λ) απο ένα παλιό σου γκόμενο που τις είχε βάλει παλιά (πρίν 2 η 3 χρόνια) σε ένα σάϊτ γνωρημιών που ήσουν,ή μπορεί και ακόμα να είσαι γραμμένη..και σε έκθεσε λίγο..θυμάσαι ??? - ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ . δέν θα έγραφα τίποτα..αλλά βλέπω ότι μας τι λές κι όλας και θυμώνω λίγο.. ΔΕΝ ΝΟΜΗΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ???? ....ΑΝ ΟΧΙ..ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ.. ;)
το πρσαινο σορτσακι και το διχτυωτο κορμακι δεν είχαν ιχνος photoshop, εκτος απο μερικες που ειχαν απλα μερικα φιλτρα που δεν αλλοιωνουν το κορμι.τότε που στο ίδιο σάϊτ έβαζες και εσύ αυτές τις περίφημες φώτο σου με το πράσινο σορτσάκι και το διχτιωτό κορμάκι απο πάνω... με το πολύ φώτοσοπ....ε ? ..ώχ,λές να κάνω λάθος ?? ε ?
το πρσαινο σορτσακι και το διχτυωτο κορμακι δεν είχαν ιχνος photoshop, εκτος απο μερικες που ειχαν απλα μερικα φιλτρα που δεν αλλοιωνουν το κορμι.
αυτο το σιτε δεν ηταν γνωριμιων ηταν το joy και μπορεις ακομη να με βρεις εκει ως marylita
ρε παιδιά ποια ειναι η κατγουμαν 20 ?τι συμβαινει δεν εχω παρει χαμπαρι :S πεστε καμμια κουβεντα!!
την θελετε μονο για παρτη σασ εεε???
δουλευει κάπου να παμε για επισκεψη ??τι προγραμμα κανει και απο τιμές??
Οχι εκεί είναι η πλάκα! Δεν δουλεύει πουθενά!
που ειναι η πλακα....λέγε! Τι δεν κατάλαβες????
που ειναι η πλακα....
αααα!!!μονο ετσι ασχολειστε εσεις με καποια μεσιε...;ότι όλοι ασχολούμαστε αφιλοκερδώς! (όπου η λέξη "αφιλοκερδώς" = χωίς )
αααα!!!μονο ετσι ασχολειστε εσεις με καποια μεσιε...;
οινκ!!!οινκ!!!είμαι γουρούνι??
οινκ!!!οινκ!!!
ισως κ απλα ειλικρινης...ισως ολιγαρκης....
δε ξερω...
οινκ!!!!!!ξεράδια! Που θα μου πεις και ότι δεν ξέρεις!
που εισαι μαριαννακι εδω χυθηκε αιμα για σενα!!!!! υπερασπισου τον εαυτο σου
ντροπη!!!!!!!!!!Αίμα δεν ξέρω αν χύθηκε...
Για σπέρμα είμαι σχεδόν σίγουρος