Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια, καλο είναι να μη γίνεται θέμα τώρα γιατι τον Ιούλιο οπου θα χει πάλι ψηφοφορία και θα θέλω βοηθεια θα μ'έχετε βαρεθεί και δεν θα ψηφίζει κανείς!  :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παιδια, καλο είναι να μη γίνεται θέμα τώρα γιατι τον Ιούλιο οπου θα χει πάλι ψηφοφορία και θα θέλω βοηθεια θα μ'έχετε βαρεθεί και δεν θα ψηφίζει κανείς!  :2funny: :2funny: :2funny:
τοτε να μην τους θυμηθεις παλι τον ιουλιο!!!! ;) ;)

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Δεν θα χρειαστείς καμιά ψήφο μέχρι τότε. Θα έχεις κάνει αρκετό promotion και θα έχουν ανοίξει άλλες πόρτες   :pipa1::knockinb:

Χαλάρωσε λοιπόν και μην σκας.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα χρειαστείς καμιά ψήφο μέχρι τότε. Θα έχεις κάνει αρκετό promotion και θα έχουν ανοίξει άλλες πόρτες   :pipa1::knockinb:

Χαλάρωσε λοιπόν και μην σκας.
τέτοιες πορτες ανοίγουν συνέχεια καλέ μου
αν τις είχα διαβεί θα με είχες ήδη δει σε περιοδικά με ανοιχτά τα πόδια  :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εντωμεταξύ εδώ της ψωλής μου το χαβά! Καίγεται το σύμπαν, και πλακώνονται στα πολιτικά οι άλλοι, εδώ για το διαγωνισμό miss online! Χαχα καθένας το βιολί του! :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εντωμεταξύ εδώ της ψωλής μου το χαβά! Καίγεται το σύμπαν, και πλακώνονται στα πολιτικά οι άλλοι, εδώ για το διαγωνισμό miss online! Χαχα καθένας το βιολί του! :2funny: :2funny:

μα καλα πιστευεις πως μπορουμε κι εμεις να χωθουμε στα πολιτικα να μαλωσουμε???? :P

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο και ν'ασχοληθείς με πολιτικά καλέ μου, νομίζεις θα επέλθει καμία ριζική αλλαγη στο σύστημα?
τουλάχιστον εδώ λέμε καμια  :jerking: και περνάει η ώρα  :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
οσο και ν'ασχοληθείς με πολιτικά καλέ μου, νομίζεις θα επέλθει καμία ριζική αλλαγη στο σύστημα?
τουλάχιστον εδώ λέμε καμια  :jerking: και περνάει η ώρα  :P

όχι το λέω για να δείξω τη ποικιλία και ευρύτητα θεμάτων υπάρχει! Απ όλα έχει ο μπαξές!Διαλέχτε! :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.715
Πόντοι
19.485

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν γίνει θα γίνει χωρίς να χρειαστεί να περάσω απ'τις πόρτες που λές εσύ  ;)

Αν ήσουν μόνη σου θα μπορούσε να γίνει έτσι.
Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν χιλιάδες άλλες γυναίκες σαν και εσένα, αποφασισμένες να πετύχουν και να "καταξιωθούν", δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν δεν κάνεις "συμβιβασμούς", τη στιγμή που οι άλλες θα είναι παραπάνω από πρόθυμες για τέτοιες "θυσίες"  :knockinb:. Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Και τραγούδα όσο θες.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν ήσουν μόνη σου θα μπορούσε να γίνει έτσι.
Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν χιλιάδες άλλες γυναίκες σαν και εσένα, αποφασισμένες να πετύχουν και να "καταξιωθούν", δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν δεν κάνεις "συμβιβασμούς", τη στιγμή που οι άλλες θα είναι παραπάνω από πρόθυμες για τέτοιες "θυσίες"  :knockinb:. Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Και τραγούδα όσο θες.

κάνεις λάθος. απλά οι άλλες θα φτάσουν πιο ψηλά απ'εμένα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom