Δεν ξέρω αν η catwoman είναι όντως η Μαρριάνα, αλλά αυτό το photoshot κάνει πραγματικά θαύματα στα μοντέλα. Εχω γνωστή μου, την οποία την ξέρω από τότε που ήταν δέκα χρονών, που ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ. Ωραία κοπέλα μεν, δεν περνούσε απαρατήρητη αλλά όχι και η top κοπέλα σε ομορφιά. Οι φωτογραφίες της, όμως, την έβγαζαν Θεά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
mmarie δεν είναι μονο το photoshop είναι και η φωτογένεια, το πώς θα στηθείς, τι αποπνέιες στο φακό, τι αέρα έχεις.Δεν ξέρω αν η catwoman είναι όντως η Μαρριάνα, αλλά αυτό το photoshot κάνει πραγματικά θαύματα στα μοντέλα. Εχω γνωστή μου, την οποία την ξέρω από τότε που ήταν δέκα χρονών, που ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ. Ωραία κοπέλα μεν, δεν περνούσε απαρατήρητη αλλά όχι και η top κοπέλα σε ομορφιά. Οι φωτογραφίες της, όμως, την έβγαζαν Θεά...
επίσης είναι σημαντικό να σε βγάλει και ο φωτογράφος απο σωστές γωνίες με καλό φωτισμό, να φοράς αυτα που σε κολλακεύουν, να έχεις καλό στησιμο, καλές πόζες, καλη make up artist kai hair stylist. στο photoshop μερικά σπυράκια μόνο μπορείς να σβήσεις αντε να μαζέψεις και κάτι παχάκια. τα υπόλοιπα δεν τα διορθώνεις
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Στάνταρ αυτός είναι ο κανόνας,αυτό το παρατήρησα πολύ με την κάρτσωνα που την έχω πετύχει πολλές φορές στην παραλία, μιλάμε για κοριτσάκι ωραίο βέβαια αλλά καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στις φωτόΔεν ξέρω αν η catwoman είναι όντως η Μαρριάνα, αλλά αυτό το photoshot κάνει πραγματικά θαύματα στα μοντέλα. Εχω γνωστή μου, την οποία την ξέρω από τότε που ήταν δέκα χρονών, που ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ. Ωραία κοπέλα μεν, δεν περνούσε απαρατήρητη αλλά όχι και η top κοπέλα σε ομορφιά. Οι φωτογραφίες της, όμως, την έβγαζαν Θεά...
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Δεν είναι έτσι διαβασε καμία κριτική για τα ct να δεις τα θαύματα που κάνει το photoshopmmarie δεν είναι μονο το photoshop είναι και η φωτογένεια, το πώς θα στηθείς, τι αποπνέιες στο φακό, τι αέρα έχεις.
επίσης είναι σημαντικό να σε βγάλει και ο φωτογράφος απο σωστές γωνίες με καλό φωτισμό, να φοράς αυτα που σε κολλακεύουν, να έχεις καλό στησιμο, καλές πόζες, καλη make up artist kai hair stylist. στο photoshop μερικά σπυράκια μόνο μπορείς να σβήσεις αντε να μαζέψεις και κάτι παχάκια. τα υπόλοιπα δεν τα διορθώνεις
Στάνταρ αυτός είναι ο κανόνας,αυτό το παρατήρησα πολύ με την κάρτσωνα που την έχω πετύχει πολλές φορές στην παραλία, μιλάμε για κοριτσάκι ωραίο βέβαια αλλά καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στις φωτό
Πιο παλιά έτυχε να γνωρίσω την Κάρτσωνα και λόγω δουλειάς βλεπόμασταν σε καθημερινή βάσει για κάποιους μήνες. Η πλάκα είναι πως στην αρχή δεν είχα καταλάβει πως ήταν το γνωστό μοντέλο. Και η Νίκη ωραία κοπέλα και πολύ φιλική και ευγενική μαζί σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σου έκανε πως ήταν η ίδια με τις φωτογραφίες.
mmarie δεν είναι μονο το photoshop είναι και η φωτογένεια, το πώς θα στηθείς, τι αποπνέιες στο φακό, τι αέρα έχεις.
Εστω και αυτά που κάνει το photoshop, αν και φαίνονται λεπτομέρειες, δεν είναι. Κάνει τον άλλο να φαίνεται τελείως διαφορετικός.
Επισκέπτης
Πάντως για όσους απ εσάς ενδιαφέρεστε τρέχει κι άλλος ένας διαγωνισμός αυτόν τον καιρό στον οποίο συμμετέχω. είναι τα miss online της απογευματινής και ξεκίνησε τη δευτέρα.
κάθε βδομάδα παρουσιάζονται στην εφημερίδα 7 κοπέλες και την επόμενη ψηφίζονται ώστε να βγεί μια να πάει στον τελικό.
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε να παρουσιάζεται η πρώτη 7άδα και είμαι κι εγώ μέσα.
Από την επόμενη 11 του μηνός μέχρι 16 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να φτάσω στους τελικούς.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του site της Aπογευματινής Εκεί μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό
Αυτή είναι και η δική μου σελίδα στο site ?p=23369
Και σας παραθέτω και τη σελίδα απ' την εφημερίδα από 5-5 με την επίσημη συμμετοχή μου
Φιλάκια!!!
mmarie δεν είναι μονο το photoshop είναι και η φωτογένεια, το πώς θα στηθείς, τι αποπνέιες στο φακό, τι αέρα έχεις.
Το χεις σπουδασει βλεπω.........
[move][size=18pt]Δε με ενδιαφέρουν τα λεφτά και οι κοιλιακοί.Θέλω απλα να είναι ευπαρουσίαστος και να με αγαπάει [/move]
Η Μαριάννα είναι ένα κορίτσι με εντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Ασχολέιται χρόνια με τους παραδοσιακούς χoρούς της Έλλαδας,
και ως μέλος του λαογραφικού μουσικοχορευτικού ομίλου Γλυφάδας
"Χορόσταση", εχει λάβει μέρος σε πόλλες εκδηλώσεις και παραστάσεις
σε όλη την Ελλάδα.
"[size=12pt]Θεωρώ την ενασχόληση των νέων με την παράδοση πολύ σημαντική,εφόσον θελουμε να κρατηθεί ζωντανή![/size]",λέει η ίδια.
-Πές μας τους λόγους για τους οποίους συμμετεχεις στο διαγωνισμο www.missinternetgreece.com/]Miss Internet Greece[/url].
-[size=12pt]Τριγυρνώ στα on-line μονοπάτια πολύ συχνα και είμαι μέλος σε
αρκετά community sites. Έβλεπα πως οι φωτογραφίες μου είχαν
κάλο αντίκτυπο, και όντας εξοικειωμένη με το χείρισμο του internet, αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή.
Πρωτάρα γαρ στο χώρο του modelling, μου φάνηκε πιο απλό και εύκολο
να ξεκινήσω από αυτό το διαγωνισμο, από το να λάβω μέρος σε κλασσικά
καλλιστεία ομορφιάς, όπου οι συνθήκες είναι δυσκολότερες και το περιβάλλον άγνωστο σε εμένα.
Θέλω να κάνω αργά και σταθερά βήματα, και αν είναι γραφτό να έρθει κάτι, καλώς να έρθει!
[/size]
-Σε ενδιαφέρει δηλαδή το modelling?
-[size=12pt]Έχω ασχοληθεί part-time,κάνοντας ορισμένες φωτογραφήσεις,
promotions και διαφημιστικά. Παράληλλα έχω ασχοληθεί με αυτό και
σαν φωτογράφος. Θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει μια καριέρα σχετικά,
είτε είμαι μπρός είτε πισω από το φακό...
[/size]
-Τι θεωρείς ομορφιά σε έναν άνθρωπο?
-[size=12pt]Ομορφιά είναι όταν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ένος ανθρώπου
βρίσκονται σε ιδανικές αναλογίες. Όμορφο επίσης θεωρώ κάποιον
που έχει μια υπέροχη και γλυκιά ψυχη. Στήν περίπτωση που δέν
συνδυάζει κάποιος τα παραπανω, θα κοιτάξω την ψυχη, το χαρακτήρα
πρωτίστως και ύστερα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.[/size]
-Δε μου αφήνεις περιθώριο παρά να σε ρωτήσω ποιός είναι ο ιδανικός άντρας κατά τη γνώμη σου!
-[size=12pt](αναστενάζει) Δώσε μου ένα λεπτό να τον φανταστώ...Jonny Depp? Bradd Pitt?
(γελάει) Δε με ενδιαφέρουν τα λεφτά και οι κοιλιακοί,θέλω απλα να είναι ευπαρουσίαστος και να με αγαπάει, γινεται?[/size]
-Τί θα έκανες με 1.000.000 ευρώ?
-[size=12pt]Και τι δε θα έκανα! Θα ξεχρέωνα τις πιστωτικες μου και θα βοηθουσα οικονομικα την οικογένεια μου!
[/size]
-Εκτός από αυτά?
-[size=12pt]Θα ήθελα να ιδρύσω ένα υπερσύγχρονο κατάλυμα για αδεσποτα ζώα.
Με θλίβει πόλυ να βλέπω κοκκαλιάρικα, ημιθανή ζωάκια στους δρόμους
να γίνονται λεία στις αρρωστημένες ορέξεις του καθε ασυνείδητου και ανεγκέφαλου.
Πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι σχέτικα.[/size]
-Ας ελαφρύνουμε το κλίμα λιγο.Ποιό έιναι το αγαπημένο σου cd?
-[size=12pt]Ποιό cd καλέ? Όλα μου τα αγαπημένα τραγούδια τα έχω σε mp3!
[/size]
-Δεν επιμένω! Έχεις αγαπημένο φαγητό?
-[size=12pt]Είμαι παμφάγο ον, τρώω τα πάντα![/size]
-Αγαπημένη ταινία έστω?
-[size=12pt]Πάρα πολλές! Ποτέ δε μπόρεσα να διαλέξω! Όταν ήμουν τεσσάρων ετών
έβλεπα φανατικά "Conan ο εξολοθρευτής", μετράει?
[/size]
-Θα το μετρήσω...έχεις κάποιο αγαπημένο ρούχο?
-[size=12pt]Τις πιτζαμούλες μου![/size]
-Τελευταία ερώτηση.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός διακοπών?
-[size=12pt]Το νησάκι μου φυσικά! Η Σκύρος
[/size]
-Eυχαριστώ πολύ Μαριάννα!
-[size=12pt]Κι εγώ ευχαριστώ Iblis! [/size]
Δουλειές της μπορειτε να δειτε στα παρακατω links
photo
Στο site μας θα τη βρείτε με το ψευδώνυμο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,70271]catwoman20[/url]
Η Μαριάννα είναι ένα κορίτσι με εντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Ασχολέιται χρόνια με τους παραδοσιακούς χoρούς της Έλλαδας,
και ως μέλος του λαογραφικού μουσικοχορευτικού ομίλου Γλυφάδας
"Χορόσταση", εχει λάβει μέρος σε πόλλες εκδηλώσεις και παραστάσεις
σε όλη την Ελλάδα.
"[size=12pt]Θεωρώ την ενασχόληση των νέων με την παράδοση πολύ σημαντική,εφόσον θελουμε να κρατηθεί ζωντανή![/size]",λέει η ίδια.
-Πές μας τους λόγους για τους οποίους συμμετεχεις στο διαγωνισμο www.missinternetgreece.com/]Miss Internet Greece[/url].
-[size=12pt]Τριγυρνώ στα on-line μονοπάτια πολύ συχνα και είμαι μέλος σε
αρκετά community sites. Έβλεπα πως οι φωτογραφίες μου είχαν
κάλο αντίκτυπο, και όντας εξοικειωμένη με το χείρισμο του internet, αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή.
Πρωτάρα γαρ στο χώρο του modelling, μου φάνηκε πιο απλό και εύκολο
να ξεκινήσω από αυτό το διαγωνισμο, από το να λάβω μέρος σε κλασσικά
καλλιστεία ομορφιάς, όπου οι συνθήκες είναι δυσκολότερες και το περιβάλλον άγνωστο σε εμένα.
Θέλω να κάνω αργά και σταθερά βήματα, και αν είναι γραφτό να έρθει κάτι, καλώς να έρθει!
[/size]
-Σε ενδιαφέρει δηλαδή το modelling?
-[size=12pt]Έχω ασχοληθεί part-time,κάνοντας ορισμένες φωτογραφήσεις,
promotions και διαφημιστικά. Παράληλλα έχω ασχοληθεί με αυτό και
σαν φωτογράφος. Θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει μια καριέρα σχετικά,
είτε είμαι μπρός είτε πισω από το φακό...
[/size]
-Τι θεωρείς ομορφιά σε έναν άνθρωπο?
-[size=12pt]Ομορφιά είναι όταν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ένος ανθρώπου
βρίσκονται σε ιδανικές αναλογίες. Όμορφο επίσης θεωρώ κάποιον
που έχει μια υπέροχη και γλυκιά ψυχη. Στήν περίπτωση που δέν
συνδυάζει κάποιος τα παραπανω, θα κοιτάξω την ψυχη, το χαρακτήρα
πρωτίστως και ύστερα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.[/size]
-Δε μου αφήνεις περιθώριο παρά να σε ρωτήσω ποιός είναι ο ιδανικός άντρας κατά τη γνώμη σου!
-[size=12pt](αναστενάζει) Δώσε μου ένα λεπτό να τον φανταστώ...Jonny Depp? Bradd Pitt?
(γελάει) Δε με ενδιαφέρουν τα λεφτά και οι κοιλιακοί,θέλω απλα να είναι ευπαρουσίαστος και να με αγαπάει, γινεται?[/size]
-[size=12pt]Και τι δε θα έκανα! Θα ξεχρέωνα τις πιστωτικες μου και θα βοηθουσα οικονομικα την οικογένεια μου!
[/size]
-Εκτός από αυτά?
-[size=12pt]Θα ήθελα να ιδρύσω ένα υπερσύγχρονο κατάλυμα για αδεσποτα ζώα.
να γίνονται λεία στις αρρωστημένες ορέξεις του καθε ασυνείδητου και ανεγκέφαλου.
Πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι σχέτικα.[/size]
-Ας ελαφρύνουμε το κλίμα λιγο.Ποιό έιναι το αγαπημένο σου cd?
-[size=12pt]Ποιό cd καλέ? Όλα μου τα αγαπημένα τραγούδια τα έχω σε mp3!
[/size]
-Δεν επιμένω! Έχεις αγαπημένο φαγητό?
-[size=12pt]Είμαι παμφάγο ον, τρώω τα πάντα![/size]
-Αγαπημένη ταινία έστω?
-[size=12pt]Πάρα πολλές! Ποτέ δε μπόρεσα να διαλέξω! Όταν ήμουν τεσσάρων ετών
έβλεπα φανατικά "Conan ο εξολοθρευτής", μετράει?
[/size]
-Θα το μετρήσω...έχεις κάποιο αγαπημένο ρούχο?
-[size=12pt]Τις πιτζαμούλες μου![/size]
-Τελευταία ερώτηση.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός διακοπών?
[/size]
photo
Στο site μας θα τη βρείτε με το ψευδώνυμο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,70271]catwoman20[/url]
στο photoshop μερικά σπυράκια μόνο μπορείς να σβήσεις αντε να μαζέψεις και κάτι παχάκια. τα υπόλοιπα δεν τα διορθώνεις
Να γελάσω τώρα ή πιο μετα?
Λοιπόν κούκλα επειδή εκτός απο το να βαζω πλακακια τον ελευθερο χρόνο...(Μαγκες με τις συμβουλες που μου δωσατε εδω μεσα την εκανα την αποθηκούλα SUPER...Απο βδομαδα θα δειξω και υλικο DIY man!!!!) παρέχω και δωρεαν συμβουλές.....
Για να σε βαλω στο κλιμα.....
Εδω μεσα θα βρείς απο τον πιο αμορφωτο μεχρι διαφιμηστές γιατρο διδάκτωρα και καθηγητη παν/μιου οπότε ακου και καμια γνωμη με την απλη ιδιότητα του μελους σε ενα φορουμ.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.....
Δεν εννοώ ειμαι η ταδε και ειμαι στο μπουρδελα......ΑΛΛΑ....Αν θες να γινεις ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ μοντελο ΜΗ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με φωτογραφίες σου....
Μη σε παρασερνει ο καθε Χι Ψι φωτογραφος ελα να σου βγαλωμερικες φωτο και συ στο καπακι να τις πετας φορα παρτιδα στο ΝΕΤΡ
ΦΘΕΙΡΕΣΕ......ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ
Ολες οσες πανε για κατι καλο στο μοντελινγ την πρωτη υλη τη διαθετουν....Μακρια ποδια, ωραιες γαμπες λεπτα δαχτυλα στηθος φατσα κλπ κλπ......
Η διαφορα ειναι ή στα κρεβατωματα ή......στο ΚΑΤΙ το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και κατι στο ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ....
Αντισυμβατικό μπορεί να ειναι....Λανσαρεις ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ φωτογραφησης, μπορει ενα στοιχειο του χαρακτηρα, μπορει κατι στο σωμα σου αλλα......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ ΣΟΥ και ΜΑΛΙΣΤΑ οταν δεν εισαι γνωστη
ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SPAM....
Σταματα να πετας φορα παρτιδα τη μαπα σου σε χιλιαδες φωτος και ΚΑΝΕ ΤΟ e-marketing σου που ΣΩΣΤΑ κανεις με μια δυο...ΜAXIMUM 3φωτο σου.....
Μονο ετσι θα πετυχεις να σε μαθει ο κοσμος αλλά και να σε ΖΗΤΑΕΙ...Μονο τοτε
Εγω προσωπικά αν σε κρινω απο book Θα σε επερνα για καποιες δουλειες αλλά με την ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ που κανεις ΛΥΠΑΜΑΙ θα ετρωγες πορτα
Φιλακια και καλη επιτυχια....
Πρωτη τριτη τεταρτη.... Κανε τον κοσμο να σε μαθει με μονο λιγες φωτο
συνέντευξη με τη Μαριάννα ή catwoman20
μπορειτε να δείτε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,59173.0#new]πατώντας εδω[/url]
μπορειτε να δείτε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,59173.0#new]πατώντας εδω[/url]
[move][size=18pt]Δε με ενδιαφέρουν τα λεφτά και οι κοιλιακοί.Θέλω απλα να είναι ευπαρουσίαστος και να με αγαπάει [/move]
-[size=12pt]Και τι δε θα έκανα! Θα ξεχρέωνα τις πιστωτικες μου και θα βοηθουσα οικονομικα την οικογένεια μου! -Τελευταία ερώτηση.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός διακοπών?
[/size]
photo
Λάθος διατύπωση...Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις "τι θα έκανες για 1.000.000 ευρώ"
Η καλύτερα "με πόσα θα το έκανες???"
Οχι τίποτα άλλο, αλλά να ξέρουμε...
πονηρούλη!Λάθος διατύπωση...Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις "τι θα έκανες για 1.000.000 ευρώ"
Η καλύτερα "με πόσα θα το έκανες???"
Οχι τίποτα άλλο, αλλά να ξέρουμε...
-Θα ήθελα να ιδρύσω ένα υπερσύγχρονο κατάλυμα για αδεσποτα ζώα.
Πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι σχέτικα.
αρρωστημένες ορέξεις όταν λες τί ενοείς ? βιάζουν τα σκυλιά ? γιατί εκεί πάει ο νούς μου έτσι όπως το γράφεις.
Iblis έκανες crash test ανάλογο με αυτό που είχε γίνει στην MAYIA ?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Μακάρι μακάρι. Φαντάζεστε να φτάσει ψηλά και να μας μνημονεύει στις συνεντεύξεις της...
"Οφείλω τα πάντα στα παιδιά του bourdela που με στήριξαν όταν ήμουν άσημη. Τον fortune, τον απλό, τον σούλη, τον imaginas, τον μουνίντζα, τον δον πόρνο, τον καυλιαρόγατο, τον βύζο και τους υπόλοιπους συναγωνιστές μου στο σάιτ."
Ναι,ξέρεις χέστηκε να σε/μας μνημονεύσει.Το αντίθετο θα κάνει όπως θα έκαναν όλες.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Πρωτάρα γαρ στο χώρο του modelling
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ
Αν είναι πρωτάρα κι έχει τέτοιο "τουπέ",σκεφτείτε να γίνει επαγγελματίας.Πιο εύκολα θα παίρνεις συνέντευξη από τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ παρά από αυτήν....
εννοει αυτους που τα κλωτσανε, τα πατανε με τα αμαξια κ.ο.καρρωστημένες ορέξεις όταν λες τί ενοείς ? βιάζουν τα σκυλιά ? γιατί εκεί πάει ο νούς μου έτσι όπως το γράφεις.
Iblis έκανες crash test ανάλογο με αυτό που είχε γίνει στην MAYIA ?
crash test ? και βεβαια οχι!!!
παρεπιπτοντως, τη συνεντευξη του Duracell ακομα την περιμενουμε.
της εκανες καποια προταση και σου αρνηθηκε?ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ
Αν είναι πρωτάρα κι έχει τέτοιο "τουπέ",σκεφτείτε να γίνει επαγγελματίας.Πιο εύκολα θα παίρνεις συνέντευξη από τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ παρά από αυτήν....