Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυχαία νομίζετε ότι γράφτηκε σε σάιτ όπως το bourdela;Το χει ψάξει φαίνεται...
στο bourdela γραφτηκα γιατι με ενημέρωσαν οτι έχετε θεμα για τα καλλιστεια καιι ήθελα να δω τι παίζει...
δεν θα το παίξω βέβαια "παρθενοπιπίτσα", δεν αρνούμαι οτι το ήξερα απο πρίν το site χωρίς να είμαι μέλος

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δαγκωτο και απο εμενα!καλη επιτυχια!

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνώ με την λογική να ψηφίζουμε γυναίκες για το ποια είναι καλύτερη.

Η κύρια λογική - και αυτή που αρμόζει σε άντρες που θέλουν να αποκαλούνται άντρες - είναι να ψηφίζουμε γυναίκες για το ποιά είναι χειρότερη. Προφανώς αστειευόμενοι και δείχνοντας κατ'αυτόν τον τρόπο την ανωτερότητα μας.

Ξέρω πως μιλάω σε άντρες που πληρώνουν για να κάνουν σεξ αλλά σε τελική ανάλυση οι γυναίκες έχουν αξία μόνο και μόνο επειδή τις πληρώνουμε..

Καλλιστεία σφαλιάρας υπάρχουν;

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
στο bourdela γραφτηκα γιατι με ενημέρωσαν οτι έχετε θεμα για τα καλλιστεια καιι ήθελα να δω τι παίζει...
δεν θα το παίξω βέβαια "παρθενοπιπίτσα", δεν αρνούμαι οτι το ήξερα απο πρίν το site χωρίς να είμαι μέλος

Και γω σου λεω οτι ..οταν ληξει η ψηφοφορια θα κανεις φτερα..... ;) ;) ;)

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διαφωνώ με την λογική να ψηφίζουμε γυναίκες για το ποια είναι καλύτερη.

Η κύρια λογική - και αυτή που αρμόζει σε άντρες που θέλουν να αποκαλούνται άντρες - είναι να ψηφίζουμε γυναίκες για το ποιά είναι χειρότερη. Προφανώς αστειευόμενοι και δείχνοντας κατ'αυτόν τον τρόπο την ανωτερότητα μας.

Ξέρω πως μιλάω σε άντρες που πληρώνουν για να κάνουν σεξ αλλά σε τελική ανάλυση οι γυναίκες έχουν αξία μόνο και μόνο επειδή τις πληρώνουμε..

Καλλιστεία σφαλιάρας υπάρχουν;

Δηλαδή εγώ που δεν πληρώνομαι για σεξ κατούρησα στο πηγάδι??????  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 64949.jpg
    64949.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Στο site γράφτηκες γιατί ήξερες πως απευθύνεσαι σε άντρες που πληρώνουν για σεξ... οπότε με λίγο σωστό promotion της ομολογουμένως καλής εμφάνισης σου γνώριζες εκ των προτέρων πως αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα σε βοηθούσαν να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου... Παρθενοπιπίτσα δεν το παίζεις αλλα μη μας παραμυθιάζεις πως ήξερες το site και τα σχετικά. Ούτε ένα ποστάρισμα δεν έχεις διαβάσει σχετικά με άλλα θέματα (όσα τουλάχιστον ασχολούνται με θέματα που κάποια θυληκά εδώ μέσα δεν διστάζουν να αντιπαραθέσουν τις απόψεις τους). Αφού πάρεις αυτό που θές (τελειώσει ο διαγωνισμός δηλαδή θα εξαφανιστείς και καλά θα κάνεις εδώ που τα λέμε). Δεν είσαι το μόνο μέλος του site που διαγωνίζεται οπότε έπρεπε να αντιμετωπίσεις και τον εσωτερικό ανταγωνισμό... Δεν λέω τη δουλειά σου προσπαθείς να κάνεις και εσύ και οι κινήσεις σου φανερώνουν το πόσο καλά τις έχεις μελετήσει...
Μη μου κρατήσεις κακία...όλα αυτά στα λέω περισσότερο για να σε πεισμώσω και να αποφασίσεις να μείνεις και μετα το πέρας της ψηφοφορίας στο site (πλάκα σου κάνω  :2funny: :2funny: αφού μεταξύ μας δεν υπάρχει καμία τέτοια ελπίδα και διάθεση, συνεπώς και να μου κρατήσεις κακία στα @@ μου).

Σου έυχομαι να ικανοποιήσεις το στόχο σου και είμαι σίγουρος πως θα βρείς πολλούς από εδω μέσα που θα σταθούν αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια να...  :think: :think: :think: :think: τι ακριβώς είπαμε θες να κάνεις και είσαι εδώ ??????????

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Στο site γράφτηκες γιατί ήξερες πως απευθύνεσαι σε άντρες που πληρώνουν για σεξ... οπότε με λίγο σωστό promotion της ομολογουμένως καλής εμφάνισης σου γνώριζες εκ των προτέρων πως αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα σε βοηθούσαν να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου... Παρθενοπιπίτσα δεν το παίζεις αλλα μη μας παραμυθιάζεις πως ήξερες το site και τα σχετικά. Ούτε ένα ποστάρισμα δεν έχεις διαβάσει σχετικά με άλλα θέματα (όσα τουλάχιστον ασχολούνται με θέματα που κάποια θυληκά εδώ μέσα δεν διστάζουν να αντιπαραθέσουν τις απόψεις τους). Αφού πάρεις αυτό που θές (τελειώσει ο διαγωνισμός δηλαδή θα εξαφανιστείς και καλά θα κάνεις εδώ που τα λέμε). Δεν είσαι το μόνο μέλος του site που διαγωνίζεται οπότε έπρεπε να αντιμετωπίσεις και τον εσωτερικό ανταγωνισμό... Δεν λέω τη δουλειά σου προσπαθείς να κάνεις και εσύ και οι κινήσεις σου φανερώνουν το πόσο καλά τις έχεις μελετήσει...
Μη μου κρατήσεις κακία...όλα αυτά στα λέω περισσότερο για να σε πεισμώσω και να αποφασίσεις να μείνεις και μετα το πέρας της ψηφοφορίας στο site (πλάκα σου κάνω  :2funny: :2funny: αφού μεταξύ μας δεν υπάρχει καμία τέτοια ελπίδα και διάθεση, συνεπώς και να μου κρατήσεις κακία στα @@ μου).

Σου έυχομαι να ικανοποιήσεις το στόχο σου και είμαι σίγουρος πως θα βρείς πολλούς από εδω μέσα που θα σταθούν αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια να...  :think: :think: :think: :think: τι ακριβώς είπαμε θες να κάνεις και είσαι εδώ ??????????

+100000000000000 και βαλε.......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτή σου την προσπάθεια να...  :think: :think: :think: :think: τι ακριβώς είπαμε θες να κάνεις και είσαι εδώ ??????????

Να γίνει γνωστή θέλει η κοπέλα και καλά κάνει, ούτε είπε ποτέ ότι ήρθε για να μείνει και είπε ότι ήρθε εδώ γιατί θέλει να γίνει γνωστή  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Ούτε δίνει υποσχέσεις ούτε τίποτα, το ψώνιο της κάνει και πολύ ωραία μάλιστα  :grin:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
@ cat..

Σε ενδιαφέρει μια promotion/foto  δουλειά για 1 ημέρα ? πληρώνει 800 ευρώ.

Αν ναι.. pm me.

Αυτά..

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

dear ειλικρινα θα σου απαντησω το site το ξερα γιατι μ'ενα boyfriend ψαχναμε κανα καλο hotel :P οκ τώρα? :P
στο site γράφτηκα γιατί με ενημέρωσαν πως υπάρχει θέμα για τον διαγωνισμο δεν έχω λόγο να πω ψέματα.
έμεινα γιατί ναι είναι μια καλή ευκαιρία για promo και τα μέλη του site με δέχτηκαν.
δεν έχω taboo δεν κατακρίνω το site, εγώ επέλεξα να φανερώσω τα στοιχεία μου εδώ!
Κακία δεν βλέπω γιατί θα πρεπε να σου κρατήσω πολύ σωστα μιλάς  ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άνοιξε και θρεντάκι η μουσίτσα μας; :rockon:
Για ενημέρωσέ μας: πού, πώς, πότε ανοίγουν οι κάλπες... :think:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
dear ειλικρινα θα σου απαντησω το site το ξερα γιατι μ'ενα boyfriend ψαχναμε κανα καλο hotel :P οκ τώρα? :P
στο site γράφτηκα γιατί με ενημέρωσαν πως υπάρχει θέμα για τον διαγωνισμο δεν έχω λόγο να πω ψέματα.
έμεινα γιατί ναι είναι μια καλή ευκαιρία για promo και τα μέλη του site με δέχτηκαν.
δεν έχω taboo δεν κατακρίνω το site, εγώ επέλεξα να φανερώσω τα στοιχεία μου εδώ!
Κακία δεν βλέπω γιατί θα πρεπε να σου κρατήσω πολύ σωστα μιλάς  ;)

Ολο το απαογευμα εκανες κουρα-μασκα ομορφιας με αγγουρακια και δεν συμμαζευεται, για να απαντας τωρα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ολο το απαογευμα εκανες κουρα-μασκα ομορφιας με αγγουρακια και δεν συμμαζευεται, για να απαντας τωρα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπα :P
απλα εφαγα μια μακαροναδα φουσκωσα κι επεσα ξερη για υπνο
μονδελο σου λεει μετα χαχαχαχχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom