Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ξεχωρίζεις με διαφορά :)

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Στο site γράφτηκες γιατί ήξερες πως απευθύνεσαι σε άντρες που πληρώνουν για σεξ... οπότε με λίγο σωστό promotion της ομολογουμένως καλής εμφάνισης σου γνώριζες εκ των προτέρων πως αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα σε βοηθούσαν να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου... Παρθενοπιπίτσα δεν το παίζεις αλλα μη μας παραμυθιάζεις πως ήξερες το site και τα σχετικά. Ούτε ένα ποστάρισμα δεν έχεις διαβάσει σχετικά με άλλα θέματα (όσα τουλάχιστον ασχολούνται με θέματα που κάποια θυληκά εδώ μέσα δεν διστάζουν να αντιπαραθέσουν τις απόψεις τους). Αφού πάρεις αυτό που θές (τελειώσει ο διαγωνισμός δηλαδή θα εξαφανιστείς και καλά θα κάνεις εδώ που τα λέμε). Δεν είσαι το μόνο μέλος του site που διαγωνίζεται οπότε έπρεπε να αντιμετωπίσεις και τον εσωτερικό ανταγωνισμό... Δεν λέω τη δουλειά σου προσπαθείς να κάνεις και εσύ και οι κινήσεις σου φανερώνουν το πόσο καλά τις έχεις μελετήσει...
Μη μου κρατήσεις κακία...όλα αυτά στα λέω περισσότερο για να σε πεισμώσω και να αποφασίσεις να μείνεις και μετα το πέρας της ψηφοφορίας στο site (πλάκα σου κάνω  :2funny: :2funny: αφού μεταξύ μας δεν υπάρχει καμία τέτοια ελπίδα και διάθεση, συνεπώς και να μου κρατήσεις κακία στα @@ μου).

Σου έυχομαι να ικανοποιήσεις το στόχο σου και είμαι σίγουρος πως θα βρείς πολλούς από εδω μέσα που θα σταθούν αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια να...  :think: :think: :think: :think: τι ακριβώς είπαμε θες να κάνεις και είσαι εδώ ??????????
άμα είναι αυτή που λέει ότι είναι, εγώ είμαι ο πρωθυπουργός και ψάχνω για ψηφοφόρους μήπως και ξαναβγώ στις εκλογές

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
άμα είναι αυτή που λέει ότι είναι, εγώ είμαι ο πρωθυπουργός και ψάχνω για ψηφοφόρους μήπως και ξαναβγώ στις εκλογές

Και όμως αυτή είναι.Ειναι σίγουρο αυτό.

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
συγγνώμη, αλλά εμένα δε με πείθει

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εντάξει αν δε σε πείθει εσένα αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αυτή.Με μια ερώτηση μου σε προσωπικό μήνυμα,διαπίστωσα ότι είναι αυτή.Προσωπικά δεν την ξέρω,αλλά της είχα στείλει κάποια μηνύματα στο facebook.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκια , έτσι και την δούμε σε 2-3 χρονακια να είναι σε όλα τα περιοδικα ή να τραγουδάει σε καμια πίστα δεν θα μου κάνει εντύπωση... Γυναικίο μυαλό ρε μάγκες , νομίζω κάνει φρεε διαφήμηση  και το καλήτερο προμοτιον εδω μέσα...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φιλαράκια , έτσι και την δούμε σε 2-3 χρονακια να είναι σε όλα τα περιοδικα ή να τραγουδάει σε καμια πίστα δεν θα μου κάνει εντύπωση... Γυναικίο μυαλό ρε μάγκες , νομίζω κάνει φρεε διαφήμηση  και το καλήτερο προμοτιον εδω μέσα...

Μακάρι μακάρι. Φαντάζεστε να φτάσει ψηλά και να μας μνημονεύει στις συνεντεύξεις της...

"Οφείλω τα πάντα στα παιδιά του bourdela που με στήριξαν όταν ήμουν άσημη. Τον fortune, τον απλό, τον σούλη, τον imaginas, τον μουνίντζα, τον δον πόρνο, τον καυλιαρόγατο, τον βύζο και τους υπόλοιπους συναγωνιστές μου στο σάιτ."

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χαρα κανει
αυτο που θελει αυτο κ κανει

δεν βρισκω λογο να χαλαει κανενα.. ισα ισα το αντιθετο θα επρεπε

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
μια χαρα κανει
αυτο που θελει αυτο κ κανει

δεν βρισκω λογο να χαλαει κανενα.. ισα ισα το αντιθετο θα επρεπε
Σωστά. Και σε μια τελική αν μας χαλάει η προφανής ιδιοτέλεια της, δεν την ψηφίζουμε...

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μακάρι μακάρι. Φαντάζεστε να φτάσει ψηλά και να μας μνημονεύει στις συνεντεύξεις της...

"Οφείλω τα πάντα στα παιδιά του bourdela που με στήριξαν όταν ήμουν άσημη. Τον fortune, τον απλό, τον σούλη, τον imaginas, τον μουνίντζα, τον δον πόρνο, τον καυλιαρόγατο, τον βύζο και τους υπόλοιπους συναγωνιστές μου στο σάιτ."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε όχι και τραγουδιστρια ήμαρτον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
γιατι να την ψηφισουμε; εχει βυζια αληθινα;