βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
το γραφω στην αρχη του thread dear
Ουπς σόρρυ δε το είδα. Καταραμένε καταρράκτη...
Μερσί μποκού. :-*
το γραφω στην αρχη του thread dear
Ουπς σόρρυ δε το είδα. Καταραμένε καταρράκτη...
Μερσί μποκού. :-*
παλι ματι παιρνεις ρε...ολα θα τα πω στην ειρηνη,αληθεια της πηρες κανα δωρο στη γιορτη της?
Ναι γιορτάζετε κάθε χρόνο στις 31 Φλεβάρη όταν και τα μαγαζιά έχουν το αντίστοιχο του ladies night δηλαδή το nice guys night...Ωχ υπάρχει της Αγίας Στριπτιζούς ρε; :o
Ωχ υπάρχει της Αγίας Στριπτιζούς ρε; :o
καταλαβα @@ δωρο της πηρες...ρε μπας κ μενεις καβουρι?
άμα είναι αυτή που λέει ότι είναι, εγώ είμαι ο πρωθυπουργός και ψάχνω για ψηφοφόρους μήπως και ξαναβγώ στις εκλογέςΣτο site γράφτηκες γιατί ήξερες πως απευθύνεσαι σε άντρες που πληρώνουν για σεξ... οπότε με λίγο σωστό promotion της ομολογουμένως καλής εμφάνισης σου γνώριζες εκ των προτέρων πως αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα σε βοηθούσαν να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου... Παρθενοπιπίτσα δεν το παίζεις αλλα μη μας παραμυθιάζεις πως ήξερες το site και τα σχετικά. Ούτε ένα ποστάρισμα δεν έχεις διαβάσει σχετικά με άλλα θέματα (όσα τουλάχιστον ασχολούνται με θέματα που κάποια θυληκά εδώ μέσα δεν διστάζουν να αντιπαραθέσουν τις απόψεις τους). Αφού πάρεις αυτό που θές (τελειώσει ο διαγωνισμός δηλαδή θα εξαφανιστείς και καλά θα κάνεις εδώ που τα λέμε). Δεν είσαι το μόνο μέλος του site που διαγωνίζεται οπότε έπρεπε να αντιμετωπίσεις και τον εσωτερικό ανταγωνισμό... Δεν λέω τη δουλειά σου προσπαθείς να κάνεις και εσύ και οι κινήσεις σου φανερώνουν το πόσο καλά τις έχεις μελετήσει...
Μη μου κρατήσεις κακία...όλα αυτά στα λέω περισσότερο για να σε πεισμώσω και να αποφασίσεις να μείνεις και μετα το πέρας της ψηφοφορίας στο site (πλάκα σου κάνω αφού μεταξύ μας δεν υπάρχει καμία τέτοια ελπίδα και διάθεση, συνεπώς και να μου κρατήσεις κακία στα @@ μου).
Σου έυχομαι να ικανοποιήσεις το στόχο σου και είμαι σίγουρος πως θα βρείς πολλούς από εδω μέσα που θα σταθούν αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια να... τι ακριβώς είπαμε θες να κάνεις και είσαι εδώ ??????????
άμα είναι αυτή που λέει ότι είναι, εγώ είμαι ο πρωθυπουργός και ψάχνω για ψηφοφόρους μήπως και ξαναβγώ στις εκλογές
Φιλαράκια , έτσι και την δούμε σε 2-3 χρονακια να είναι σε όλα τα περιοδικα ή να τραγουδάει σε καμια πίστα δεν θα μου κάνει εντύπωση... Γυναικίο μυαλό ρε μάγκες , νομίζω κάνει φρεε διαφήμηση και το καλήτερο προμοτιον εδω μέσα...
Σωστά. Και σε μια τελική αν μας χαλάει η προφανής ιδιοτέλεια της, δεν την ψηφίζουμε...μια χαρα κανει
αυτο που θελει αυτο κ κανει
δεν βρισκω λογο να χαλαει κανενα.. ισα ισα το αντιθετο θα επρεπε
Μακάρι μακάρι. Φαντάζεστε να φτάσει ψηλά και να μας μνημονεύει στις συνεντεύξεις της...
"Οφείλω τα πάντα στα παιδιά του bourdela που με στήριξαν όταν ήμουν άσημη. Τον fortune, τον απλό, τον σούλη, τον imaginas, τον μουνίντζα, τον δον πόρνο, τον καυλιαρόγατο, τον βύζο και τους υπόλοιπους συναγωνιστές μου στο σάιτ."
ε όχι και τραγουδιστρια ήμαρτονΦιλαράκια , έτσι και την δούμε σε 2-3 χρονακια να είναι σε όλα τα περιοδικα ή να τραγουδάει σε καμια πίστα δεν θα μου κάνει εντύπωση... Γυναικίο μυαλό ρε μάγκες , νομίζω κάνει φρεε διαφήμηση και το καλήτερο προμοτιον εδω μέσα...
ε όχι και τραγουδιστρια ήμαρτον
Ναι μωρέ αληθινά είναι τα βυζια της, πάντως έχει και ωραία χείλια γιαγιατι να την ψηφισουμε; εχει βυζια αληθινα;