Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Κύριε μοντερέιτορ μήπως θα μπορούσα να σας απευθύνω μια ερώτηση;
Για πιο λόγο απαγορεύεται η Μαριάννα να ανοίξει καινούργιο θρέντ και απειλείται με διαγραφή; Εντάξει έχουμε καταλάβει ότι δεν σου αρέσει, το έχεις γράψει και δυο τρεις φορές σ’αυτό το θρέντ, αλλα έτσι από περιέργεια…..
Όλοι αυτοί οι μουνόδουλοι οι τελειωμένοι κάγκουρες που μας έχουν φλομώσει στα θρέντ, για τις πουτανες που γαμάνε και μένουν ευχαριστημένοι και τις προωθούν όσο μπορούν, μήπως και γαμησουν καμιά φορά τσάμπα, δεν σε ενοχλούν;
Η Μαριάννα σαν μέλος του φόρουμ δεν δικαιούται μια υπεράσπιση όταν οι μαλακοπίτουρες του φόρουμ την βρίζουν χυδαιότατα επειδή τόλμησε, άκουσον άκουσον!!! τόλμησε να ζητήσει μια ψήφο από οποιονδήποτε την θεωρεί όμορφη και σαν αντάλλαγμα δεν δίνει τίποτα! Ούτε καν μια πίπα!
Ντροπή σου Μαριάννα δεν είναι συμπεριφορά αυτή, σε αυτό το φόρουμ για να πάρεις πρέπει να δώσεις.
Εκτός αν γίνεις πουτάνα και δούμε την φωτό σου στα διαφημιστικά μπάνερ του φόρουμ οπότε θα αποκτήσεις και μόνιμο θρεντ.
Είπαμε,
Σεβασμός στις πουτάνες, θάνατος στις Ελεεινήδες.
ατυχησες και εσυ....το ειπαμε και το ξαναπαμε....ειναι κλεισμενη το σαββατοκυριακο.....παει ναυπλιο!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
της την ειπε για τα θεματα γιατι τ ανοιγει για το ιδιο πραγμα, οχι γιατι απαγορευεται γενικα ν ανοιγει θεματα..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω σ/κ θα ειμαι καλαματα
για ενα γαμο αλλα θα εχω μαζι το λαπ

sakisxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ατυχησες και εσυ....το ειπαμε και το ξαναπαμε....ειναι κλεισμενη το σαββατοκυριακο.....παει ναυπλιο!!!!!

Δεν με ενδιαφέρει ούτε που θα είναι το Σαββατοκύριακο ούτε αν θα κερδίσει το διαγωνισμό ούτε τίποτα. Απλά δεν γουστάρω κάποιες συμπεριφορές.

της την ειπε για τα θεματα γιατι τ ανοιγει για το ιδιο πραγμα, οχι γιατι απαγορευεται γενικα ν ανοιγει θεματα..

Δες της την είπε, την απείλησε με διαγραφή. Υπάρχει διαφορά. Εσύ τόσα χρόνια που είσαι εδώ δεν έχεις δει πολλά θρεντ για το ίδιο θέμα; Διαγράφηκε κανείς; Μετά από τόσο άδικο χυδαίο μπινελίκομα που έφαγε θα περίμενε κάποιος να διαγραφούν ορισμένα πόστ ορισμένων μελών όχι να διαγραφεί η ίδια. Δηλαδή το να ανοίγεις πολλά θρεντ είναι χειρότερο από το “πουτανα ξεκολιαρα βαλε ένα πορτοκάλι στο μουνι σου” κ.α.
Τι να πω.   

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχει ενα point η νεαρα/ος δε ξερω και τι ειναι...

Επισκέπτης
Πω πω, γέμισε λουλούδια το σάτι... η ομορφιά ξεχείλισε... τα πουλάκια τιτιβίζουν...
Αχαχαχαχαχχααχχχααχχχχχ έλα πες, το  κωλαράκι θες να δεις πάλι ε;  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το δικό σου κωλαράκι πότε θα το  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: boombάραααααααααααα μου?

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
εχει ενα point η νεαρα/ος δε ξερω και τι ειναι...

άσχημη βόρεια που βρίσκεσαι? σε ποιά θεση? χαχαχααχχαχα.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην δεν ειπα κατι τετοιο,hold your horses,ουτε σε κατηγορησα οτι κανεις αυτο το πραγμα.
Φιλικα και μονο ειπα δυο πραγματα σαν συμβουλη.
Αν θελεις κρατας κατι αν θελεις οχι,και συγνωμη αν ενιωσες προσβεβλημενη απο κατι που ειπα. :)

όπως είπα δν θηγομαι τοσο ευκολα  :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το δικό σου κωλαράκι πότε θα το  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: boombάραααααααααααα μου?

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
στην πρωτη οπως παντα αγαπητε...

ο ρουβας μαρι ειναι!!!
εξακολουθω να μην ξερω πως να τον/ην αποκαλεσω...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εγω νεαρα σε ψηφισα  μπορεις να τα καταφερεις!

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σιγα για να καταλαβω δλδ........οπωs δινειs ενθαρυνση σ ενα νεο επιστημονα που βρηκε ενα φαρμακο ........το ιδιο κι εδω...δεν καταλαβαινω δλδ γιατι εδω πρεπει να πω πεισματικα οχι δεν σε ενθαρυνω γιατι ειμαι πουριτανοs εγω........
Ληστεια κανει??? εγκλημα κανει???????? που το κακο  για να ξερω δλδ
ευχαριστω πολυ καλε μου αλλα δεν νομιζω να συγκρινομαι με επιστημονα που ανακαλυψε φαρμακο εκτος κι αν ο ποπος μου εχει θεραπευτικές ικανοτηες  :S :S :S

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κύριε μοντερέιτορ μήπως θα μπορούσα να σας απευθύνω μια ερώτηση;
Για πιο λόγο απαγορεύεται η Μαριάννα να ανοίξει καινούργιο θρέντ και απειλείται με διαγραφή; Εντάξει έχουμε καταλάβει ότι δεν σου αρέσει, το έχεις γράψει και δυο τρεις φορές σ’αυτό το θρέντ, αλλα έτσι από περιέργεια…..
Όλοι αυτοί οι μουνόδουλοι οι τελειωμένοι κάγκουρες που μας έχουν φλομώσει στα θρέντ, για τις πουτανες που γαμάνε και μένουν ευχαριστημένοι και τις προωθούν όσο μπορούν, μήπως και γαμησουν καμιά φορά τσάμπα, δεν σε ενοχλούν;
Η Μαριάννα σαν μέλος του φόρουμ δεν δικαιούται μια υπεράσπιση όταν οι μαλακοπίτουρες του φόρουμ την βρίζουν χυδαιότατα επειδή τόλμησε, άκουσον άκουσον!!! τόλμησε να ζητήσει μια ψήφο από οποιονδήποτε την θεωρεί όμορφη και σαν αντάλλαγμα δεν δίνει τίποτα! Ούτε καν μια πίπα!
Ντροπή σου Μαριάννα δεν είναι συμπεριφορά αυτή, σε αυτό το φόρουμ για να πάρεις πρέπει να δώσεις.
Εκτός αν γίνεις πουτάνα και δούμε την φωτό σου στα διαφημιστικά μπάνερ του φόρουμ οπότε θα αποκτήσεις και μόνιμο θρεντ.
Είπαμε,
Σεβασμός στις πουτάνες, θάνατος στις Ελεεινήδες.

:2funny:
μ'εκανες και γέλασα
thanks  :grin:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[/quote]

το "άσχημη βόρεια" σ'εμενα παει? γιατι το "ασχημη" να το δεχτω δν θα ναι και η πρωτη φορα που το ακουω εδω μέσα,αλλα το βορεια? :think:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και ποτε το παμε και το ξαναπαμε? :think: πειτε μου καλε κι εμενα γιατί εχω να παω και τον γατο μου να βγάλει το γυψο  :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom