Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπραβο σου αλλα που κολλαει αυτο?  :huh: :P
Τωρα μ εστειλες,τεςπα θα στο πω λιγο χοντρα για να δεις που κολαει.
Ειπες εχεις ακουσει και χειροτερα απο εδω που σε αποκαλεσε καποιος πουτ...ξεκ...και τα ποσα περνεις και διαφορα αλλα πμ που σου στειλαν,οποτε δεν σου κανει καμια εντυπωση.
Αυτο που δεν καταλαβενεις ειναι οτι εχεις εκθεση τον εαυτο σου ,και το σωμα σου κατα  επεκταση με τις φωτογραφιες που στελνεις ,στην μαλακια του καθε ενος.
Λενε οτι αν καποιος πουλησει το σωμα του στο τελος πουλαει και την ψυχη του,εγω πιστευω και το αντιθετο .
Και η δικαιολογια αστους να λενε εγω δεν δινω σημασια ειναι για γελια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το σκεφτηκα και το ξανασκέφτηκα αυτο που μου πες για να σου απαντησω ειλικρινα...και η αληθεια είναι πως δν νοιωθω κατι γιατι δν το χω συνειδητοποιησει ακομη... :think: :think:
Ο καθε ανθρωποs αντραs η γυναικα νοιωθει υπερ-ευχαριστα οταν κερδιζει τιτλουs σαν κι αυτον βρε Μαριανα
Περα απο το γεγονοs οτι κερδιζει η αυτοπεποιθηση του πολλα μα παρα πολλα,  γινεται γνωστοs/η κτλ.....του ανοιγονται κι ενα σωρο πορτεs η κανω λαθοs?????

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
το σκεφτηκα και το ξανασκέφτηκα αυτο που μου πες για να σου απαντησω ειλικρινα...και η αληθεια είναι πως δν νοιωθω κατι γιατι δν το χω συνειδητοποιησει ακομη... :think: :think:

Μην τους χαλας την φαντασιωση... ;) ;) ;)

Πες ευχαριστω και αυτοι keep... :cum: :cum: :jerking: :jerking: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Συνεχισε την προσπαθεια σου κοριτσι και μην ακουs τα αρνητικα.......Τα θετικα να κραταs...Τωρα εισαι στα καλυτερα σου.....Και μονο το γεγονοs οτι εφτασεs να διεκδικειs κατι τετοιο  ειναι αρκετο.....Ειτε πρωτη (που στο ευχομαι)   ειτε οχι, μια φορα κερδισμενη θασαι......

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα μ εστειλες,τεςπα θα στο πω λιγο χοντρα για να δεις που κολαει.
Ειπες εχεις ακουσει και χειροτερα απο εδω που σε αποκαλεσε καποιος πουτ...ξεκ...και τα ποσα περνεις και διαφορα αλλα πμ που σου στειλαν,οποτε δεν σου κανει καμια εντυπωση.
Αυτο που δεν καταλαβενεις ειναι οτι εχεις εκθεση τον εαυτο σου ,και το σωμα σου κατα  επεκταση με τις φωτογραφιες που στελνεις ,στην μαλακια του καθε ενος.
Λενε οτι αν καποιος πουλησει το σωμα του στο τελος πουλαει και την ψυχη του,εγω πιστευω και το αντιθετο .
Και η δικαιολογια αστους να λενε εγω δεν δινω σημασια ειναι για γελια

καλε μου τι λες? σε ποιον πουλησα το σωμα μου? μ εχει αγγιξει ποτε κανενας απ'αυτους? για μια "εικονα" γινεται το ολο το θεμα. :grin: με το να βριζουν και να λενε οτι θελουν το χρονο τους χαλανε. εμέν τι με κόφτει τη στιγμή που είμαι οκ με τον εαυτό μου? κάποιος που δεν με γνωρίζει ας πει ότι θέλει, πως θα με κρίνει άλλωστε αφου δν με γνωρίζει?  :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτο το θρεντ ειναι στο παρατσακ να φτασει τη μαλακια του τι τρεχει επιτελους με τις ελεηνιδες...

κυριοι μοντ δεν βλεπετε το σπαμαρισμα???
η μονο των γυναικων σας ενοχλει????

Η αληθεια είναι ότι το σπαμάρισμα των αντρών είναι πιο ενδιαφέρον  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καταρχην δεν ειπα κατι τετοιο,hold your horses,ουτε σε κατηγορησα οτι κανεις αυτο το πραγμα.
Φιλικα και μονο ειπα δυο πραγματα σαν συμβουλη.
Αν θελεις κρατας κατι αν θελεις οχι,και συγνωμη αν ενιωσες προσβεβλημενη απο κατι που ειπα. :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχουμε εδω ενα ομορφο κοριτσι αναμεσα μαs που ξεκιναει μια δυσκολη αλλα και ομορφη προσπαθεια...
Δεν χρειαζονται νομιζω ουτε τσακωμοι ουτε τιποτα απ ολα αυτα.......
Ενθαρυνση και μονο για το καλυτερο δυνατον αποτελεσμα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom