catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Tην βοηθεια μαs παντωs.....την καναμε για σε κοριτσι
Tην βοηθεια μαs παντωs.....την καναμε για σε κοριτσι
δε με νοιαζει αν το κανεις γ τις ψηφους... στα @@ μου...
αλλα συνεχισε ετσι..
μη δινεις καμια σημασια..
κρατα οτι θες και τα αλλα πετα τα σε καδο ανακυκλωσης χωρις επιστροφη... ;) ;) ;)
ειμαι γυναικα με αρχιδια εγω...Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που ειπεs καλε οτι το γραφειs???????? στα @@ σου?????
Λουκια να σε αποκαλω ...Λουκα??????
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Να σε προσεχω δλδ?????????? λεγε μου τετοια....ειμαι γυναικα με αρχιδια εγω...
Μήπως ήταν κανας πρώην που του 'ριξες χυλό? ;)δεν μπηκα στο τριπάκι γιατι έχω φΆει πολυ περισσοτερο βρισιμο κατα καιρους joy.gr
αυτο δν ηταν τπτ
εκει ενας τυπος ποσταρε μανιωδως και με καταριοταν εμενα και την οικογενεια μου ν'αρρωστησω και να τα κακαρωσω
2 σε1 που λενεειμαι γυναικα με αρχιδια εγω...
Λες να 'ναι 3D? :o2 σε1 που λενε
Λες να 'ναι 3D? :o
.....Και σε ειχα και σε εκτιμηση!!!!!!!!!!!!!και που ειστε ακομα...
.....Και σε ειχα και σε εκτιμηση!!!!!!!!!!!!!
;) :-*
μπραβο σου αλλα που κολλαει αυτο?Τι να σου πω ρε γατα?και σε ανωτερα?Ειναι δικαιολογια αυτο που λες για τα χειροτερα?
Επετρεψε μου σαν μεγαλυτερος να σου πω οτι αν για τον οποιοδηποτε σκοπο ο καθενας μας δεν εχει ρισπεκτ στον εαυτο του και πουλησουμε τα παντα αυτοσεβασμο περιφανια αρχες και αξιες τοτε σταματαμε να λεγομαστε ανθρωποι.
Εγω εχω ταλαιπωρηθει στην ζωη μου,για να προστατευσω τα παραπανω,αλλα ξερω οτι εχω κανει και οτι αποκτησει αξιζει πολυ περισσοτερο για εμενα απο οτι αξηζουν σε καποιους αλλους αυτα που εφτιαξαν πουλωντας τον εαυτο τουεσ στον διαολο.
Να θυμασε παντα self respect ειναι το α και το ω
Μαριαννα θελω να μας πεις την αληθεια. πως νιωθεις που εκατονταδες αντρες θα τον παιζουν για παρτι σου? Εγω εχω βαρεσει για σενα τις μαλακιες της ζωης μου τον εχω κανει σφεντονα...