Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δε με νοιαζει αν το κανεις γ τις ψηφους... στα @@ μου...
αλλα συνεχισε ετσι..
μη δινεις καμια σημασια..
κρατα οτι θες και τα αλλα πετα τα σε καδο ανακυκλωσης χωρις επιστροφη... ;) ;) ;)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα    που ειπεs καλε οτι το γραφειs????????  στα @@ σου?????
Λουκια  να σε αποκαλω ...Λουκα??????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα    που ειπεs καλε οτι το γραφειs????????  στα @@ σου?????
Λουκια   να σε αποκαλω ...Λουκα??????
ειμαι γυναικα με αρχιδια εγω...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι να σου πω ρε γατα?και σε ανωτερα?Ειναι δικαιολογια αυτο που λες για τα χειροτερα?
Επετρεψε μου σαν μεγαλυτερος να σου πω οτι αν για τον οποιοδηποτε σκοπο ο καθενας μας δεν εχει ρισπεκτ στον εαυτο του και πουλησουμε τα παντα αυτοσεβασμο περιφανια αρχες και αξιες τοτε σταματαμε να λεγομαστε ανθρωποι.
Εγω εχω ταλαιπωρηθει στην ζωη μου,για να προστατευσω τα παραπανω,αλλα ξερω οτι εχω κανει και οτι αποκτησει αξιζει πολυ περισσοτερο για εμενα απο οτι αξηζουν σε καποιους αλλους αυτα που εφτιαξαν πουλωντας τον εαυτο τουεσ στον διαολο.
Να θυμασε παντα self respect ειναι το α και το ω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
δεν μπηκα στο τριπάκι γιατι έχω φΆει πολυ περισσοτερο βρισιμο κατα καιρους joy.gr
αυτο δν ηταν τπτ  :P
εκει ενας τυπος ποσταρε μανιωδως και με καταριοταν εμενα και την οικογενεια μου ν'αρρωστησω και να τα κακαρωσω  :idiot:
Μήπως ήταν κανας πρώην που του 'ριξες χυλό?  ;) :grin:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τι λέει που βρισκόμαστε; Κάντε μια σούμα.

Και ρε παιδιά μην ασχημονείτε...

Η κοπέλα βρέθηκε στην ανάγκη και ζητάει την ψήφο μας. Δεν είναι μεμπτό κι ούτε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένη να πουλήσει το κορμί της γι'αυτό το σκοπό.
Όποιος θέλει ψηφάει. Χαβαλέ κάνουμε.
Εξάλλου τι αντάλλαγμα ζητάτε ρε άνθρωποι; Τόσες φωτό έχει βάλει για :cum: (ουπς μου ξέφυγε αυτό), τι θέλετε να μας κάτσει κιόλας; Ντροπή...

Εδώ ο άλλος είχε φάει τα λυσσακά του με τη Honda!!! Είδατε να πουλάει το κορμί του; Υπήρχε μια σεμνότης (γι'αυτό έχασε)... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :kissass2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και που ειστε ακομα...

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου πω ρε γατα?και σε ανωτερα?Ειναι δικαιολογια αυτο που λες για τα χειροτερα?
Επετρεψε μου σαν μεγαλυτερος να σου πω οτι αν για τον οποιοδηποτε σκοπο ο καθενας μας δεν εχει ρισπεκτ στον εαυτο του και πουλησουμε τα παντα αυτοσεβασμο περιφανια αρχες και αξιες τοτε σταματαμε να λεγομαστε ανθρωποι.
Εγω εχω ταλαιπωρηθει στην ζωη μου,για να προστατευσω τα παραπανω,αλλα ξερω οτι εχω κανει και οτι αποκτησει αξιζει πολυ περισσοτερο για εμενα απο οτι αξηζουν σε καποιους αλλους αυτα που εφτιαξαν πουλωντας τον εαυτο τουεσ στον διαολο.
Να θυμασε παντα self respect ειναι το α και το ω
μπραβο σου αλλα που κολλαει αυτο?  :huh: :P

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαριαννα θελω να μας πεις την αληθεια. πως νιωθεις που εκατονταδες αντρες θα τον παιζουν για παρτι σου? Εγω εχω βαρεσει για σενα τις μαλακιες της ζωης μου τον εχω κανει σφεντονα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οπωs θα ενοιωθεs κι εσυ....αν μαθαινεs λεμε  πωs χιλιαδεs κοριτσακια παθαινουν...ονειρωξη για σενα!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα χετε κανει ολα πουτανα πια....

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαριαννα θελω να μας πεις την αληθεια. πως νιωθεις που εκατονταδες αντρες θα τον παιζουν για παρτι σου? Εγω εχω βαρεσει για σενα τις μαλακιες της ζωης μου τον εχω κανει σφεντονα...

το σκεφτηκα και το ξανασκέφτηκα αυτο που μου πες για να σου απαντησω ειλικρινα...και η αληθεια είναι πως δν νοιωθω κατι γιατι δν το χω συνειδητοποιησει ακομη... :think: :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτο το θρεντ ειναι στο παρατσακ να φτασει τη μαλακια του τι τρεχει επιτελους με τις ελεηνιδες...

κυριοι μοντ δεν βλεπετε το σπαμαρισμα???
η μονο των γυναικων σας ενοχλει????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom