Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κΑΣΤΡΑτο και λουκρητία
Με την Αφροδίτη στο βαρεμένο Υδροχόο και τον Κρόνο το σαφρακιασμένο 36 μοίρες δεξιά του κερατιάτικου Ταύρου μην ελπίζετε σε τίποτα της προκοπής για τον Άγιο Βαλεντίνο. Εξαιρούνται οι Σκορπιοί του 1922, οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν Τρίτη και 13 και οι Ζυγοί που συγχωρέθηκαν (ζωή σε μας).

ΚΡΙΟκωλα θα είναι τα πράγματα για το Φεβρουάριο τέτοιοι κασμάδες που είστε κι εσείς, σας βλέπουμε κι εσάς να στέλνετε μηνύματα στις πρώην σας, σαν τον Καρανάσιο κι εσείς! Του Αγίου Βαλεντίνου θα το περάσετε μόνοι στο «ελιά λεμόνι» να τρώτε γουρουνόπουλα, ή στο σπίτι κάποιου μπάκουρου κολλητού, να τρώτε παθιάρικα χθεσινή πίτσα απ’ το Κασέρι.
Στάση του μήνα: ΛΟΙΜΩΔΩΝ (λόγω πίτσας!)

ΤΑΥΡΟδισιακά δεν είναι τα Goody’s ούτε τα G-net. Ξυπνήστε πια, γλυκά μας βοοειδή και αναζητήστε γύρω σας την καλή σας αγελάδα που βόσκει κάτω στη λιακάδα. Διαθέσιμη και η Κλάρα του Αρναούτογλου, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες δεν λέει να τα αμολήσει πουθενά και ο Λαμπράκης θα της δώσει σουτ.
Στάση του μήνα: ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (λόγω μηρυκαστικού)

τρίΔΥΜΟΣ λαχνός στο λαϊκό σας πέφτει κι εσείς τον κλωτσάτε. Το πιπίνι που σου την πέφτει δε θα μείνει για πολύ. Πάψε λοιπόν να το παίζεις δύσκολη, γιατί θα πετάξει το πουλάκι. Τα αγόρια τώρα τα βλέπω σε εξτρά φόρμες! Sex, drugs ’n’ rock’n’roll γι’ αυτό το μήνα κι ό,τι ήθελε προκύψει.
Στάση του μήνα: ΚΑΜΑΡΑ (γιατί ακολουθεί η Ναυαρίνου!!!)

αντιΚΑΡΚΙΝικΟ αγώνα θα ξεκινήσουν όλες οι γκόμενες που έχετε φτύσει τον τελευταίο καιρό. Το ξέρουμε ότι είστε ωραίοι, αλλά μην το παραχέσετε κιόλας! Μοιράζετε τις χυλόπιτες σαν αντίδωρο κι αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Άσε που μόλις διαρρεύσουν οι κακές οι φήμες θα σας βγει το όνομα και άντε μετά να το συμμαζέψεις. Sorry, boy, αλλά δεν είσαι και κανένα έκθεμα!
Στάση του μήνα: ΜΟΥΣΕΙΟ (τέτοιες ψωνάρες που είστε!)

ΛΕΩΝτιο προσωπείο (ουλπ!) έχετε καταντήσει να έχετε από το δάκρυ και τη μιζέρια. Είπαμε, χωρίσατε, και τι μ’ αυτό; Βγείτε έξω και δώστε του να καταλάβει. (Βέβαια μην το παρακάνετε, γιατί κάτι δικές μας τις μαζεύαμε από το Platinum). Μπορείτε να αρχίσετε με κάποιο χόμπυ. Μπορείτε να μάθετε να κεντάτε ή να φτιάχνετε πιόνια για σκάκι. Μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε μπομπονιέρες (άκυρο! Μόλις χωρίσατε είπαμε!)
Στάση ΜΠΟΤΣΑΡΗ (επειδή μετά όλα αυτά είστε ήρωες!)

ΠΑΡΘΕΝαγωγείο θυμίζει το σπίτι σας αυτές τις μέρες. Τι να κάνουμε, φταίει η εξεταστική, φταίει και η μύρλα σας! Προτείνουμε να βγείτε, να πάτε σε κάνα παρτάκι και να σας δει ανθρώπου μάτι. Μη φοβάστε, στο σκοτάδι δε θα σας βασκάνουν. (Ιδίως έτσι όπως έχετε καταντήσει!)
Στάση: 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (γιατί για 14 Φεβρουαρίου χλωμό!!!)

Τα ΖΥΓωματικά σας να τα βράσω μπουρμπούληδες του ζωδιακού… Μου το ρίξατε και καλά στο διάβασμα και αφήσατε το αίσθημα αναίσθητο με την παραισθησία που σας δέρνει. και δεν εννοώ το επίσημο, στο outsider αναφέρομαι που περίμενε και περίμενε και θα κάνει Βαλεντίνο παρέα με το ακουστικό όσο το προωθείτε κι εσείς και η κλήση σας.
Στάση του μήνα: Πανεπιστήμιο (μη διαβάζετε μονο δώστε και κανενα μαθημα)

ΣΚΟΡΠοχώρι το κάνατε κι αυτή τη χρονιά τέτοιο αβυσσαλέοι τσουτσουρόμαγκες που την είδατε. Στέλνετε τους πρώην για νεκροψία μέχρι να βγάλετε τον καινούργιο από το φούρνο και να δέσει η σάλτσα, αλλά σύντομα, με την Αφροδίτη σε ιεραποστολική στάση πάνω στο τρίγωνο του Κενταύρου, καταλήγετε να τρώτε απ’ τα καμένα μικρές μου Βέφες.
Στάση του μήνα: Δικαστήρια (για να μοιραστείτε τα έξοδα του γεύματος)

ΤΟ Ξημέρωμα της 14ης Φεβρουαρίου θα σας βρει με Τερζή, σε κανένα κουτούκι, παρέα με του μοναχούληδες / σπιρτούληδες της παρέας, να κλαίγεστε για την κατάντια σας. Που μόνο κατάντια δεν είναι, γιατί αν κρίνουμε από την προηγούμενη ιστορία, κουτί σας ήρθε ο χωρισμός. Αλήθεια, τώρα που σας πήρε το πρώην μωρό το σκύλο, ποιος θα σας βγάζει βόλτα;
Στάση του μήνα: Σχολή τυφλών 

κλΑΙΓΩκερως είστε γι’ άλλη μια φορά και δεν υπάρχει λόγος. Είστε στην καλυτερότερη μοίρα όλων, τα κάνατε γυαλιά καρφιά, τους στέλνετε από εκεί που ήρθαν μαζί με τα έξοδα αποστολής και πάτε γι’ άλλα, πιο ωραία, πιο μεγάλα. Λίγο το οικονομικό σας τσιμπάει, αλλά όποιος μεγαλοπιάνεται, τον μεγαλοπιάνουν κιόλας.
Στάση του μήνα: Ανθέων

ΥΔΡΟΧώσιμο θα φάτε και μάλιστα νεροχυτάτο πουλάκια μου. Μια της στάζουν τα υδραυλικά, μια χαλάει το μπάνιο μια κάηκε ο θερμοσίφωνας, σας βρήκε καλό παιδί και σας τρέχει για τα θελήματα. Αν σας κάνει δωράκι καμιά εργαλειομηχανή, πάρτε τα εργαλεία και κάντε την για Γερμανία που το εργασιακό καθεστώς είναι καλύτερο και σας κολλάνε και ένσημα. Κι αφήστε την να ψάχνει για άλλο λακαμά.
Στάση του μήνα: αεροδρόμιο

Σιγή ΙΧΘΥΟΣ τηρείτε και είναι η πρώτη φορά που σας βγαίνει σε καλό. Έχετε αφήσει τον άλλο να χτυπιέται, να σκούζει και να οδύρεται και εσείς τρέχετε για γυμναστήρια και τάι τσι για να γραμμώσετε τα λέπια σας. Μέχρι το καλοκαίρι προτείνουμε να συνεχίσετε να βγάζετε το σκασμό όσο το καλό σας βγάζει το άχτι του και μετά να την κάνετε με ελαφριά πρόσθια.
Στάση του μήνα: Μεταμόρφωση

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αχχχχχχχχ!!! Αφηστε τον καστρατο ησυχο κ βαλτε καμια φοτο με τη θεα μαριαννα να χυσω αλλη μια.....  :grin: :cum:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Απαντα και συ καμμια φορα καπως ετσι ρε γατουλα.... ;) ;) ;) ;)

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.arkas.gr/20years/kastrato_cov.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

OMG θα στειρωσω τον γατουλη μου και θα μου γινει ετσι ξενερωτο ε?
σορρυ που ειμαι εκτος θεματος αλλα πρεπει να τον παω αυριο και δν θελω να του τα κοψουν  :'(

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OMG θα στειρωσω τον γατουλη μου και θα μου γινει ετσι ξενερωτο ε?
σορρυ που ειμαι εκτος θεματος αλλα πρεπει να τον παω αυριο και δν θελω να του τα κοψουν  :'(
πως τον λενε?
θα παχυνει αν το στειρωσεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καστρατο κατι ειναι στην οπερα ,
τι ειναι ?

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απαντα και συ καμμια φορα καπως ετσι ρε γατουλα.... ;) ;) ;) ;)

oχι κ ετσι ρε μεγαλε!! Η κοπελια θα πρεπει να ειναι ΠΕΡΙΦΑΝΗ που τον παιζω για παρτι της!!! αλλωστε το αξιζει ετσι δεν ειναι?  :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
α το θεμα εχει παρει μυστηρια τροπη

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πως τον λενε?
θα παχυνει αν το στειρωσεις.
σταυρο τον λενε
ειναι ηδη χοντρουλης και πολυ χαδιαρης
ασ παχυνει δν έχω προβλημα στριμμενος μονο να μη γινει  :P
η θηλυκια που τη στειρωσα δν έχει παχυνει καθολου (περιεργως) αλλα πλεον καθεται με το ζορι για χαδια  :(
περασε βεβαια δυσκολα, μαλλον της έκανε  :jerking: η γιατρος με την αναισθησια και κοντεψαμε να τη χασουμε  :S

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σταυρο τον λενε
ειναι ηδη χοντρουλης και πολυ χαδιαρης
ασ παχυνει δν έχω προβλημα στριμμενος μονο να μη γινει  :P
η θηλυκια που τη στειρωσα δν έχει παχυνει καθολου (περιεργως) αλλα πλεον καθεται με το ζορι για χαδια  :(
περασε βεβαια δυσκολα, μαλλον της έκανε  :jerking: η γιατρος με την αναισθησια και κοντεψαμε να τη χασουμε  :S
να προσεχεις...
εχει πολλους παπαρες γιατρους..
αντε καλη επιτυχια αυριο!ολα καλα να πανε! :) :) :)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σταυρο τον εβγαλες?δε βρηκες κανα καλυτερο?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να προσεχεις...
εχει πολλους παπαρες γιατρους..
αντε καλη επιτυχια αυριο!ολα καλα να πανε! :) :) :)

δλδ να τον στειρωσω λες ε?
παναιαμ τον μικρο μου  :'( :'( :'(
μακαρι να πανε ολα καλα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τωρα που θα τον στειρωσεις θα του παει το φιρφιρικος :grin: