Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

kostakis18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αρχιδακο εσυ τι ζορι τραβας τι κανω εγω και αλλοι 82 εδω μεσα?
σου ζητησε κανεις να ερθεις... :birdman:
ποια καριολα του διαγωνισμου σε πληρωνει για να λες αυτες τις μαλακιες εε?  :jerking:
λεγε τι σου προτειναν τσιμπουκακη τσαμπα...?
γιατι αυτο εισαι τσαμπατζης. :birdman:
εχεις καιρο που με βριζεις και δε βλεπω τον λογο να ασχοληθω με μιασματα του λογου σου.
δεν εισαι ουτε τριχα απ'τα αρχιδια μου γι'αυτο σαλτα γαμησου να τελειωνουμε. :birdman:

Μην τους ακους αγορινα μου !!!Εσυ εχεις δικιο !!! Αστους ρε τους μαλακες να λενε οτι θελουν !
Εγω σε θαυμαζω φιλε ΜΑΓΓΑ και γουσταρω να ερθω Σαλονικα (μεγαλη φτωχομανα) να τα πιω μαζι σου στην Προκυμαια ρε καρντασι  :rockon:
Οσο για την Μαριαννα ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ κακο σχολιο γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει !!! Αντε Μην Αγριεψω !!! Εγω ειμαι Βαλκανιος
απο τα Σερρας και Δεν αστειευομαι αμα τα παρω !!! Ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ψηφισα Μαριαννα !!! Οσο για τον Μαλακα τον Pappa καλα θα κανει να το βουλωσει γιατι δεν εχει αποδειξεις οτι η Μαριαννα ειναι πουτανα...

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
680
Πόντοι
4.995
τ

ο χριστιδης ειναι η Budapest_Forever που ειναι η rebel 7 που ισοδυναμει με την μαριαννα που ειναι η JustForLaughs και αφου ολοι συμφωνουν δεν τα βρισκουν στις παρτουζες και χαλασε η μοιρασιά ????

καμένοιοιοιοιοιοιοιοιοι....

μπεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατακιααααααααααα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι οιστρος ειναι αυτος που σε χει πιασει ρε ?

Υ.γ  Ωραιο θρεντ , πλακα εχει !!!!  :grin:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Ρε Αβαταρ!! Πάλι Βούλγαρο σε λένε??? Ρε μπας και ήσουν σε άλλη ζωή???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην τους ακους αγορινα μου !!!Εσυ εχεις δικιο !!! Αστους ρε τους μαλακες να λενε οτι θελουν !
Εγω σε θαυμαζω φιλε ΜΑΓΓΑ και γουσταρω να ερθω Σαλονικα (μεγαλη φτωχομανα) να τα πιω μαζι σου στην Προκυμαια ρε καρντασι  :rockon:
Οσο για την Μαριαννα ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ κακο σχολιο γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει !!! Αντε Μην Αγριεψω !!! Εγω ειμαι Βαλκανιος
απο τα Σερρας και Δεν αστειευομαι αμα τα παρω !!! Ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ψηφισα Μαριαννα !!! Οσο για τον Μαλακα τον Pappa καλα θα κανει να το βουλωσει γιατι δεν εχει αποδειξεις οτι η Μαριαννα ειναι πουτανα...

Και να μην ξεχνάμε!!!!!!!!!!!
.... ποιος είναι και ο πρώτος κλώνος εδω μέσα......

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
πάντως το βεβαιώνω! Αθηναίος είσαι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε το λες και στον αλλο το πουστη που εχει μπει με τεσσερις διαφορετικους λογαριασμους και με βριζει.

εχω βαρεθει να τον μπαναρω συνεχεια! :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Δε το λες και στον αλλο το πουστη που εχει μπει με τεσσερις διαφορετικους λογαριασμους και με βριζει.

εχω βαρεθει να τον μπαναρω συνεχεια! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια σου λέει πούστη! Αθηναίος είναι και σχετικά κοντά στο κέντρο κιόλας! Μη σε μπανάρουν και σένα τζάμπα! οκ?

kostakis18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πω ρε evil!!!!!!!

θα το κοιταξω με εχει φαει η απορια πια. :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ! πολυυυ ΜΕΓΑΛΟΣ ! παρα πολυ ΜΕΓΑΛΟΣ !
Να πανε να γαμηθουν οι Πλουσιοι Καπιταλιστες Πρωτευουσιανοι !
Ζητω η Σαλονικα (μεγαλη φτωχολογια αλλα και μεγαλη καρδια)!!!
Οποιος μας ξαναπει Βουλγαρους θα εχει να κανει Μαζι μου και
και με το καινουργιο Λαικατζα Σαλλονικιο φιλο μου τον Avatar
που εχει παντα δικιο και το αν τρωει πολλες Μπουγατσες και
τριγωνα πανοραματος, πινει ουζα, φτηνει κατω, φοραει τρυπιο
παντελονι, εχει κοιλιτσα, τσακωνεται στο bourdela κ.α. τον κανει ακομα περισσοτερο
ΑΝΤΡΑΚΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου ρε Καρντασι ! Να ζησει η Σαλονικη ! Να ζησει η Λαικουρια ! Να ζησει η καλη καρδια !

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Toυ κλώνου το πανηγύρι γίνεται εδώ μέσα!
Μ' αρέσει που 'πεσε κι η θερμοκρασία... :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Του Κλωνου τα εννιαμερα θα ελεγα καλυτερα . . .
ρε λαλακ βγαλε αυτον τον πουστην απο το αβαταρ σου
αυτος βαζει αγγουρια βαημαρης στον λοκο,δεν το ηξερες;
>:( >:( >:(

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
680
Πόντοι
4.995
Βρηκες φωλιτσα αγαπητη ?  :grin:

Ανοιξε ενα θρεντ να μαζευτουμε πολλοι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

kostakis18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βούλγαρε Βούλγαρε Βούλγαρε

Μακεδονια ξακουθτη του Αλεξανδρου η Χωρα που εδιωξες τους Βουλγαρους !!!!!
Μην το ξαναπεις αυτο τελειωμενο καθικι γιατι θα σε καταραστω να παραμεινεις ιδιος !!!!!
Η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και ΜΟΝΟ Ελληνικη !!!!! Ενωθειτε αδερφια !!!! Οι Σκοπιανοι πανε να μας παρουνε το ονομα  :'(
Για ολα φταινε οι Αθηναιοι που ζουν μεσα στην χλιδη και εμας μας εχουνε χεσμενους  :'(
Εγω ομως εχω Γνησιο Μακεδονικο Αιμα και θα δωσω τα παντα αν χρειαθτει για να υπερασπιστω την ενδοξη μου χωρα !!!
Ζητω η Σαλονικη !!!!!!!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Μακεδονια ξακουθτη του Αλεξανδρου η Χωρα που εδιωξες τους Βουλγαρους !!!!!
Μην το ξαναπεις αυτο τελειωμενο καθικι γιατι θα σε καταραστω να παραμεινεις ιδιος !!!!!
Η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και ΜΟΝΟ Ελληνικη !!!!! Ενωθειτε αδερφια !!!! Οι Σκοπιανοι πανε να μας παρουνε το ονομα  :'(
Για ολα φταινε οι Αθηναιοι που ζουν μεσα στην χλιδη και εμας μας εχουνε χεσμενους  :'(
Εγω ομως εχω Γνησιο Μακεδονικο Αιμα και θα δωσω τα παντα αν χρειαθτει για να υπερασπιστω την ενδοξη μου χωρα !!!
Ζητω η Σαλονικη !!!!!!!!!!

Σάλτα κλάσε ρε μαλάκα τελειωμένε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom