Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ότι ήταν να δώσει το έδωσε.
Ότι ήταν να πάρει το πήρε και με το παραπάνω.
Ήδη στην εδώ βαθμολογία τα ΌΧΙ πήραν κεφάλι.
Στο μις Μπουρδέλα είναι ανύπαρκτη.
Απαξιωτικές δηλώσεις έχει κάνει κατά καιρούς για τους Συναγωνιστές και τις Επαγγελματίες (όπως μόλις τώρα ας πούμε)
Καιρός είναι να μας αδειάσει την γωνιά νομίζω.
βοηθα με λιγο γιατι δεν καταλαβα
ποιοι ειναι οι συναγωνιστες και ποιες ειναι οι επαγγελματιες?  :P
στο μισσ μπουρδελα αν υποψηφιες ειναι ιεροδουλες νομιζω ειναι τιμη μου που δν ειμαι υποψηφια
αν οχι και παλι οκ, δν νομιζω να λεει αυτο κατι για μενα
το οτι τα οχι πηραν κεφαλι, δεκτο, τι σημαινει? να τη κανω τελικα? :P
τωρα το οτι ηταν να δωσω το εδωσα γι αυτο μην εισαι σιγουρος
οτι ηταν να παρω το πηρα, αυτο θα δειξει...

Επισκέπτης
Eδω μου τα χαλας ρε κοριτσαρε !!
Ενω για τα απο πανω μιλας με σιγουρια στο τελευταιο βλεπω μια αμφιβολια ρε γαμωτο , μια αναποφασιστηκοτητα ...  :grin:
Αυτο δε μπορω να καταλαβω
Εδω κολλαει αυτο που λενε : '' Ποτε μη λες ποτε '' ?

μπορει να μιλάει κανείς με απολυτο τρόπο για το παρελθον του και το παρον του αλλα όχι για το μέλλον του.
Νομίζω.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
βοηθα με λιγο γιατι δεν καταλαβα
ποιοι ειναι οι συναγωνιστες και ποιες ειναι οι επαγγελματιες?  :P

Τόσο καιρό εδώ ακόμη να μάθεις την ορολογία? Ότι ήρθες για να μας εκμεταλλευτείς ειναι δεδομένο. Μην το κάνεις όμως τόσο κραυγαλέο.

στο μισσ μπουρδελα αν υποψηφιες ειναι ιεροδουλες νομιζω ειναι τιμη μου που δν ειμαι υποψηφια

Έχεις κάτι με τα κορίτσια που επέλεξαν αυτό το επάγγελμα? Πολύ υποτιμητικά σχόλια βλέπω και ξέρεις εμείς εδώ-αν δεν το έχεις καταλάβει όπως φαίνεται-τυγχάνει να τα εκτιμούμε λιγάκι.
Και όχι δεν είναι μόνο κοπέλες της δουλειάς.

το οτι τα οχι πηραν κεφαλι, δεκτο, τι σημαινει? να τη κανω τελικα? :P

Αν θες να μεγαλώσει και άλλο το χάσμα κάτσε. Τζάμπα είναι.

τωρα το οτι ηταν να δωσω το εδωσα γι αυτο μην εισαι σιγουρος
οτι ηταν να παρω το πηρα, αυτο θα δειξει...

Σίγουρος είμαι μόνο για την Θεία Δίκη. Όλα τα άλλα είναι απλά προβλέψεις. Και κάποιοι συμβαίνει να είναι λίγο πιο δυνατοί σε αυτόν τον τομέα.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τόσο καιρό εδώ ακόμη να μάθεις την ορολογία? Ότι ήρθες για να μας εκμεταλλευτείς ειναι δεδομένο. Μην το κάνεις όμως τόσο κραυγαλέο.

Έχεις κάτι με τα κορίτσια που επέλεξαν αυτό το επάγγελμα? Πολύ υποτιμητικά σχόλια βλέπω και ξέρεις εμείς εδώ-αν δεν το έχεις καταλάβει όπως φαίνεται-τυγχάνει να τα εκτιμούμε λιγάκι.
Και όχι δεν είναι μόνο κοπέλες της δουλειάς.

Αν θες να μεγαλώσει και άλλο το χάσμα κάτσε. Τζάμπα είναι.

Σίγουρος είμαι μόνο για την Θεία Δίκη. Όλα τα άλλα είναι απλά προβλέψεις. Και κάποιοι συμβαίνει να είναι λίγο πιο δυνατοί σε αυτόν τον τομέα.

δεν έχω κατι με τα κοριτσια που επελεξαν αυτο το επαγγελμα και δεν ντρεπονται γι'αυτο
αν το γουσταρουν με γεια τους με χαρα τους
αλλα αν τις εκτιμουσατε δν νομιζω να χρησιμοποιουσατε το χαρακτηρισμο "πουτανα" ως βρισια και για τις υπολοιπες γυναικες, μη κοροιδευομαστε  ;)
εχω κατι μ'αυτους που ειναι πουτανες στη ψυχη
τη στιγμη που εγω δν εχω παρει ποτε λεφτα για ερωτικη συνευρεση ειναι μεγαλη πουστια να μου χρεωνει κανεις κατι τετοιο δεν βρισκεις?
να σας εκμεταλλευτω? προσεχε βρε μαρια λα ντελ μπαριο! :P δεν σου πηρα και τη παρθενια! :P η ψηφος δεν σας κοστισε τιποτα παραπανω απ'ενα κλικ κι οποιος δεν γουσταρε δεν εμπαινε και στο "κοπο"
Οσο για τη Θεια Δικη, οντως κανεις δν ξεφευγει απ'αυτη... ;) ;) ;) ;) ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δεν έχω κατι με τα κοριτσια που επελεξαν αυτο το επαγγελμα και δεν ντρεπονται γι'αυτο

Eίδες που όσο και να πας να το παίξεις politically correct πάλι σου ξεφεύγουν! Θα έπρεπε να ντρέπονται δλδ?

τη στιγμη που εγω δν εχω παρει ποτε λεφτα για ερωτικη συνευρεση ειναι μεγαλη πουστια να μου χρεωνει κανεις κατι τετοιο δεν βρισκεις?

Σου χρέωσε κανείς κάτι τέτοιο ? Πως το βάζεις στην κουβέντα?

να σας εκμεταλλευτω? προσεχε βρε λαρια λα ντελ μπαριο! :P δεν σου πηρα και τη παρθενια! :P η ψηφος δεν σας κοστισε τιποτα παραπανω απ'ενα κλικ κι οποιος δεν γουσταρε δεν εμπαινε και στο "κοπο"

Δλδ εσύ πως το λες αυτό που έκανες?
Μπήκες ή όχι σε ένα σαϊτ με το οπόιο δεν έχεις την παραμικρή σχέση και δεν έχεις γράψει το παραμικρό ποστ πουθενά αλλού εκτός από τα δικά σου θέματα.
Ωραία εγώ δέχομαι λοιπόν δεν είναι εκμεταλλευση.
Βρες εσύ την λέξη μιας και δεν σου κάνει αυτή που βρήκα εγώ!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειπα να λειψω λιγο κ της πουτανας εγινε...πφφφ...

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eίδες που όσο και να πας να το παίξεις politically correct πάλι σου ξεφεύγουν! Θα έπρεπε να ντρέπονται δλδ?

Σου χρέωσε κανείς κάτι τέτοιο ? Πως το βάζεις στην κουβέντα?

Δλδ εσύ πως το λες αυτό που έκανες?
Μπήκες ή όχι σε ένα σαϊτ με το οπόιο δεν έχεις την παραμικρή σχέση και δεν έχεις γράψει το παραμικρό ποστ πουθενά αλλού εκτός από τα δικά σου θέματα.
Ωραία εγώ δέχομαι λοιπόν δεν είναι εκμεταλλευση.
Βρες εσύ την λέξη μιας και δεν σου κάνει αυτή που βρήκα εγώ!

εγω αν την εκανα αυτη τη δουλεια θα ντρεπομουν
ναι μου χρεωσαν κατι τετοιο διαβασε προηγουμενα ποστ
αυτο που εκανα λεγεται προμοσιον και αν θες "ψηφοθηρια"

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
εγω αν την εκανα αυτη τη δουλεια θα ντρεπομουν
ναι μου χρεωσαν κατι τετοιο διαβασε προηγουμενα ποστ
αυτο που εκανα λεγεται προμοσιον και αν θες "ψηφοθηρια"

Δικαιωμά σου αλλα δεν χρειάζονται να ντρέπονται και οι άλλοι για αυτό.
Ουτε να τους το προκαλείς μιλώντας απαξιωτικά.
Για τα προηγούμενα να απευθύνεσαι σε αυτούς που στα γράψανε.
Και ποια λες η τιμωρία για τους Ψηφοθήρες από την Θεία Δίκη λοιπόν?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

οποιος διαπραττει υβρι τιμωρειται με τη νεμεση ετσι δεν λεγανε?(σορρυ για τα ορθογραφικα) :-

Μοίρα - Ύβρις, Νέμεσις

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

για τους ψηφοθηρες? χαχαχαχχαχα
ξερω εγω? ασε τη Θεια Δικη να κρινει!
εγω θα πω στον υψιστο ποια θα ναι η τιμωρια μου? αν ειναι δυνατον!
Δεν ειπα οτι χρειαζεται να ντρεπονται και οι αλλοι
οπως εχω ξαναπει καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται
οποιος εχει καθαρη τη συνειδηση του δεν χρειαζεται να ντρεοεται για τιποτα
Και μη μου το παιζεις ξαφνικα προστατης της κοινοτητας των κοκκινων σπιτιων!
"Πουτανα" ασχετα με το επαγγελμα ειναι και λεξη υβριστικη και χρησιμοποιειται κατα κορον απο αντρες, παρεα με διαφορες αλλες εκφρασεις...
Δεν νομιζω να μιλησα εγω ποτε απαξιωτικα εναντιων του επαγγελματος, απλα επιμενω οτι δν το ασκω η ιδια κι ας επιμενουν διαφοροι...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
bored.jpg

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Aφου παραδέχτηκες ότι είσαι μια Ψηφοθήρας μου αρκεί

Keep Walking

Αλλα μην ξεχνάς

Aργά Αλέθουν Οι Μύλοι Των Θεών

thearcangelmichaelnewyw2.jpg

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και τι θα γινει μωρε;
ξεκολατε και χαλαρωστε
η αλλη μου εγραψε για θεια δικη για τον πολεμο της τροιας και τον πηγαιμο για την ιθακη :headbang:
η κοπελια ζητησε να την ψηφησουμε σε ενα διαγωνισμο της πλακας(μετα συγχωρησεως)
και εσεις με το αφιονισμενο ταπεραμεντο σας το αναγαγατε σε εθνικη υποθεση
καταγουμαν προσεχε την νεμεσης θα σε βρει και θα σε πλακωσει, που πηρες τον υπερπολυτιμο ψηφο μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και τι θα γινει μωρε;
ξεκολατε και χαλαρωστε
η αλλη μου εγραψε για θεια δικη για τον πολεμο της τροιας και τον πηγαιμο για την ιθακη :headbang:
η κοπελια ζητησε να την ψηφησουμε σε ενα διαγωνισμο της πλακας(μετα συγχωρησεως)
και εσεις με το αφιονισμενο ταπεραμεντο σας το αναγαγατε σε εθνικη υποθεση
καταγουμαν προσεχε την νεμεσης θα σε βρει και θα σε πλακωσει, που πηρες τον υπερπολυτιμο ψηφο μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαλε μας και οριο στο τι θα λεμε :rolleyes:

Markidis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ

1) Να Διαφημισει Καυσιμα Αυτοκινητων Ποζαροντας με Φορμα Εργασιας.

2) Να Διαφημισει Παιδικα Παιχνιδια και Παραμυθια Ντυμενη Κοκκινοσκουφιτσα.

3) Να πιασει δουλεια σε καποιο μικρο επαρχιακο καναλι και να δινει Θεαμα σε 80ρηδες Χορευοντας Δημοτικα  
     με Παραδοσιακη Ενδυμασια.

4) Να γινει μοντελο σε καποιο προιον μαπα της telemarketing που υποσχεται Φοβερες Αλλαγες, Ποζαροντας για το Before
     διπλα σε μια κοπελα που ποζαρει για το After.

5) Να αρχισει μια Κατινιστικη Αντιπαραθεση σε καποια ομολογο της(Μαλιωτακη, Χειλουδακη, Θωδη κ.α.) μερα μεσημερι σε εκπομπη
     του κωλου.

6) Να παει στις Φιλλιπινες, Πακισταν, Κυπρο, Ινδια, Σρι Λανκα, Μπανγκλαντες, Ζιμπαμπουε η' Ουγκαντα και να δηλωσει συμμετοχη
     σε τοπικα καλλιστεια (μεταξυ τυφλων επικρατει ο μονοφθαλμος).

7) Να κανει Extreme Makeover ,να αλλαξει εντελως προσωπο, δερμα και σωμα, να της φτιαξουν το στηθος,
     να κανει επεμβαση για height increase (ετσι ωστε να την τραβηξουν πολυ κανοντας την 1,80μ) μηπως και γινει τελικα κανα θαυμα.

8) Να την κλεισουν σε καποιο Ιδρυμα Σπαστικων και να την Δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι ειναι μοντελο, να ποζαρει σε
     super-στερημενους γκαουγκαγκες και να την χειροκροτει πληρωμενο κοινο.

9) Να κοψει ενα απο τα δυο παιδικα γαμπακια της και να γινει μοντελο ρουχων για αναπηρες κοπελες.

10) Να μαθει να μαγειρευει και να παει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πιασει δουλεια σε καποια πρωινη εκπομπη ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ !!!!!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για τους ψηφοθηρες? χαχαχαχχαχα
ξερω εγω? ασε τη Θεια Δικη να κρινει!
εγω θα πω στον υψιστο ποια θα ναι η τιμωρια μου? αν ειναι δυνατον!
Δεν ειπα οτι χρειαζεται να ντρεπονται και οι αλλοι
οπως εχω ξαναπει καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται
οποιος εχει καθαρη τη συνειδηση του δεν χρειαζεται να ντρεοεται για τιποτα
Και μη μου το παιζεις ξαφνικα προστατης της κοινοτητας των κοκκινων σπιτιων!
"Πουτανα" ασχετα με το επαγγελμα ειναι και λεξη υβριστικη και χρησιμοποιειται κατα κορον απο αντρες, παρεα με διαφορες αλλες εκφρασεις...
Δεν νομιζω να μιλησα εγω ποτε απαξιωτικα εναντιων του επαγγελματος, απλα επιμενω οτι δν το ασκω η ιδια κι ας επιμενουν διαφοροι...
κοπελλια χαλαρωσε και μη χαλιεσαι απο κομπλεξικους μαλακες που ολη τους η ζωη ειναι γεματη ΜΟΝΟ απο πουτανες και ολη τους η μαγκια ειναι πισω απο πληκτρα απο οπου μπορουν να παιζουν τους καμποιδες ανεξοδα και στα σιγουρα....
το ποια εισαι φαινεται οπως και το αν ξηγιεσαι βιζιτες η οχι....να εισαι σιγουρη για αυτο...
και στο λεει ενας ΠΑΝΕΜΠΕΙΡΟΣ απο  βιζιτες που ομως μπορει να ξεχωρισει το ''φυσιολογικο'' απο το ''αφυσικο''....
μιλας πολυ σωστα ...καλως η κακως οι πουτανα δεν ειναι ''τιτλος τιμης''
με σεβασμο παντα στις κοπελλες που προφανως αναγκαστηκαν να κανουν το συγκεκριμενο επαγγελμα  δεν ειναι δυνατον να μην αισθανεται προσβεβλημενη μια κοπελλα που ενω δεν κανει αυτην την δουλεια την κατηγορουν οτι την κανει...
το οτι σεβομαστε τις ''επαγγελματιες δεν σημαινει και οτι ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ  οτι ολα ειναι καλα και δεν τρεχει τιποτα...
και να εισαι σιγουρη οτι ολοι οι αγαπουληδες  που χαλβαδιαζουν εδω με τις πουτανες και καλυπτουν τα συναισθηματικα τους κενα μεσω μιας επαγγελματια δεν θα τολμουσαν καν να την κυκλοφορησουν στον κυκλο τους γνωστοποιωντας την ιδιοτητα τους ....
ουτε βεβαια θα  ηταν ανετοι οπως το παιζουν εδω αν μαθαιναν οτι η αδερφη τους ,η μανα τους, η κορη τους κλπ κανουν αυτο το επαγγελμα το οποιο δηθεν τωρα ''υπερασπιζονται'' κατηγορωντας εσενα που δεν το αντιλαμβανεσαι...
και να εισαι σιγουρη οτι αν τους ειχες στο τετ α τετ σε καποιον καφε η καπου αλλου θα ηταν εντελως μαλακες και θα τους εσερνες απο την μυτη εχοντας αφησει στο πισι την μαγκια τους και τον ανδρισμο τους....
σκεψου καλα σε ποιους απαντας και με ποιους μιλας στο νετ και πραξε αναλογα...
αυτα απο εναν μαγκιτη ,απο ενα αρσενικο που ουτε να σε γαμισει θελει (εννοω μεσω νετ γιατι φυσιολογικος αντρας ειμαι :grin:)ουτε πιμι προκειται να σου στειλει ουτε λιγουρι ειναι... ;) ;)
καλη συνεχεια και ...το νου σου...
υγ.και να εισαι σιγουρη οτι θα τους γραψω στα παπαρια μου οσο και να λυσσαξουνε μετα απο αυτο το ποστ... ;)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Εγω ειμαι μαζι σου αρχοντα  hristidi !!  :rockon:  :grin:

Stories