catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω ειμαι μαζι σου αρχοντα hristidi !!
αχ εσυ πολυ με φτιαχνεις!!!
Εγω ειμαι μαζι σου αρχοντα hristidi !!
κοπελλια χαλαρωσε και μη χαλιεσαι απο κομπλεξικους μαλακες που ολη τους η ζωη ειναι γεματη ΜΟΝΟ απο πουτανες και ολη τους η μαγκια ειναι πισω απο πληκτρα απο οπου μπορουν να παιζουν τους καμποιδες ανεξοδα και στα σιγουρα....
το ποια εισαι φαινεται οπως και το αν ξηγιεσαι βιζιτες η οχι....να εισαι σιγουρη για αυτο...
και στο λεει ενας ΠΑΝΕΜΠΕΙΡΟΣ απο βιζιτες που ομως μπορει να ξεχωρισει το ''φυσιολογικο'' απο το ''αφυσικο''....
μιλας πολυ σωστα ...καλως η κακως οι πουτανα δεν ειναι ''τιτλος τιμης''
με σεβασμο παντα στις κοπελλες που προφανως αναγκαστηκαν να κανουν το συγκεκριμενο επαγγελμα δεν ειναι δυνατον να μην αισθανεται προσβεβλημενη μια κοπελλα που ενω δεν κανει αυτην την δουλεια την κατηγορουν οτι την κανει...
το οτι σεβομαστε τις ''επαγγελματιες δεν σημαινει και οτι ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ οτι ολα ειναι καλα και δεν τρεχει τιποτα...
και να εισαι σιγουρη οτι ολοι οι αγαπουληδες που χαλβαδιαζουν εδω με τις πουτανες και καλυπτουν τα συναισθηματικα τους κενα μεσω μιας επαγγελματια δεν θα τολμουσαν καν να την κυκλοφορησουν στον κυκλο τους γνωστοποιωντας την ιδιοτητα τους ....
ουτε βεβαια θα ηταν ανετοι οπως το παιζουν εδω αν μαθαιναν οτι η αδερφη τους ,η μανα τους, η κορη τους κλπ κανουν αυτο το επαγγελμα το οποιο δηθεν τωρα ''υπερασπιζονται'' κατηγορωντας εσενα που δεν το αντιλαμβανεσαι...
και να εισαι σιγουρη οτι αν τους ειχες στο τετ α τετ σε καποιον καφε η καπου αλλου θα ηταν εντελως μαλακες και θα τους εσερνες απο την μυτη εχοντας αφησει στο πισι την μαγκια τους και τον ανδρισμο τους....
σκεψου καλα σε ποιους απαντας και με ποιους μιλας στο νετ και πραξε αναλογα...
αυτα απο εναν μαγκιτη ,απο ενα αρσενικο που ουτε να σε γαμισει θελει (εννοω μεσω νετ γιατι φυσιολογικος αντρας ειμαι )ουτε πιμι προκειται να σου στειλει ουτε λιγουρι ειναι... ;) ;)
καλη συνεχεια και ...το νου σου...
υγ.και να εισαι σιγουρη οτι θα τους γραψω στα παπαρια μου οσο και να λυσσαξουνε μετα απο αυτο το ποστ... ;)
10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ
1) Να Διαφημισει Καυσιμα Αυτοκινητων Ποζαροντας με Φορμα Εργασιας.
2) Να Διαφημισει Παιδικα Παιχνιδια και Παραμυθια Ντυμενη Κοκκινοσκουφιτσα.
3) Να πιασει δουλεια σε καποιο μικρο επαρχιακο καναλι και να δινει Θεαμα σε 80ρηδες Χορευοντας Δημοτικα
με Παραδοσιακη Ενδυμασια.
4) Να γινει μοντελο σε καποιο προιον μαπα της telemarketing που υποσχεται Φοβερες Αλλαγες, Ποζαροντας για το Before
διπλα σε μια κοπελα που ποζαρει για το After.
5) Να αρχισει μια Κατινιστικη Αντιπαραθεση σε καποια ομολογο της(Μαλιωτακη, Χειλουδακη, Θωδη κ.α.) μερα μεσημερι σε εκπομπη
του κωλου.
6) Να παει στις Φιλλιπινες, Πακισταν, Κυπρο, Ινδια, Σρι Λανκα, Μπανγκλαντες, Ζιμπαμπουε η' Ουγκαντα και να δηλωσει συμμετοχη
σε τοπικα καλλιστεια (μεταξυ τυφλων επικρατει ο μονοφθαλμος).
7) Να κανει Extreme Makeover ,να αλλαξει εντελως προσωπο, δερμα και σωμα, να της φτιαξουν το στηθος,
να κανει επεμβαση για height increase (ετσι ωστε να την τραβηξουν πολυ κανοντας την 1,80μ) μηπως και γινει τελικα κανα θαυμα.
8) Να την κλεισουν σε καποιο Ιδρυμα Σπαστικων και να την Δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι ειναι μοντελο, να ποζαρει σε
super-στερημενους γκαουγκαγκες και να την χειροκροτει πληρωμενο κοινο.
9) Να κοψει ενα απο τα δυο παιδικα γαμπακια της και να γινει μοντελο ρουχων για αναπηρες κοπελες.
10) Να μαθει να μαγειρευει και να παει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πιασει δουλεια σε καποια πρωινη εκπομπη ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ !!!!!!!!!!
εχεις δικιο και σου ζητω συγνωμη..
δεν επρεπε να εκμεταλευτω την εμπιστοσυνη σου και να βγαλω στο φορουμ το προσωπικο μηνυμα που μου εστειλες..
κατγουμαν,το ψευδωνυμο "μαρυλιτα" σου λεει κατι;
τωρα..Συμφωνω με τον hristidi7..
Συμφωνω με τον hristidi7 για αυτο που ειπε για κομπλεξικους μαλακες, οτι η ζωη τους ειναι γεματη ΜΟΝΟ απο πουτανες, γινονται μαγκες ΜΟΝΟ πισω απο μια οθονη στο διαδυκτιο κτλ. Αν ειχαν τα προσοντα και την αληθινη Μαγκια δεν θα πηγαιναν ΜΟΝΟ με πουτανες ;) Θα εκαναν σχεσεις με τις Πανεμορφες Ελληνιδες μας (κι ας ειναι και λιγοτερες απο οτι σε αλλες χωρες), και ΔΕΝ θα ηταν τοσο κομπλεξικοι ουτε θα εβγαζαν τοση κακια για τις Ελληνιδες που στο κατω κατω ειναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ! Τις αποκαλουν "Ελλεηνιδες" επειδη τους ριχνουν συνεχεια χυλοπιτες Ομως Συμφωνω Απολυτα και με την αλλη πλευρα που εχει το ΥΓΙΕΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ και βλεπει πως η Μαριαννα ειναι ΑκρωςΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για μοντελο και φυσικα ΔΕΝ προκειται να ακουσουμε για δαυτην στο μελλον παρα μονο σε sites του κωλου οπως ειναι αυτο εδω Εννοειται πως τα μονα θετικα θα ειναι απο μια αλλη κατηγορια ΥΠΕΡΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΜΑΛΑΚΗΔΩΝ η οποια ειναι πολυ πιο επικυνδινη και Αξιοθρηνητη απο την προαναφερθησα γιατι αποτελειται απο ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ που τους "αρεσει" η Παναγιωτενα (απ'τα ολοτελα)-στην προκειμενη περιπτωση Μαριαννα, επειδη απλα ειναι ΚΑΜΜΕΝΟΙ και ΔΕΝ ειχαν ΔΕΝ εχουν ουτε θα εχουν ΠΟΤΕ μια Κουκλαρα σαν την Δημητρα Αλεξανδρακη, Λιλα Κυριαζοπουλου, Βαλια Γιαννα, Αθηνα Κωτση κτλ. Οσο για την loukritia! η αλλιως silva! η klwnos (ιδιο αρρωστημενο Μπαζο που ξημερωβραδιαζεται εδω) καλυτερα να αυτοκτονουσε εφοσον βαριεται την θλιβερη "ζωη" της κι εφτασε σε σημειο να φτιαξει τοσους κλωνους και μερικες φορες να συνομιλει με τον εαυτο της για να φερνει στην επιφανεια ενα thread, με κατασκευασμενους διαλογους, στο οποιο θελει να συγκεντρωσει κοσμο Ετσι λοιπον ενα σιχαμα σαν την loukritia (silva-klwno) μαζι με ενα αλλο σιχαμα την Χαμηλοκωλο Κακομουτσουνη Χοντρουλα BiteMeIamFresh και 83 ΓΚΑΓΚΑ - ΣΤΕΡΗΜΜΕΝΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ υποστηριζουν μια ομοια τους (Μαριαννα) οι δε "κοπελες" επειδη ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ τις Ωραιες και SEXY Κουκλαρες - Οι δε ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ επειδη απλα ελπιζουν οτι θα τους κατσει η Παναγιωτενα (Μαριαννα). Ομως ΔΕΝ εχω αλλο χρονο να ασχολουμαι με βλακειeς γιατι την Τεταρτη φευγω Διακοπες και πρεπει να παω για Shopping τωρα.... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στους Υγιεις και Καλο Κουραγιο και Περαστικα στους Αρρωστημενους/ες
που ζουν στο διαδυκτιο Αντιο
εγω ποια ειμαι???τωρα..
η JustForLaughs συμφωνει με το χριστιδη που ειναι η μαριαννα ??
ή
η μαριαννα συμφωνει με την rebel 7 που ειναι η Budapest_Forever ??
ή
η μαριαννα ειναι η Budapest_Forever που συμφωνει με την rebel 69 ??
ή
ο χριστιδης ειναι η Budapest_Forever που ειναι η rebel 7 που ισοδυναμει με την μαριαννα που ειναι η JustForLaughs και αφου ολοι συμφωνουν δεν τα βρισκουν στις παρτουζες και χαλασε η μοιρασιά ????
καμένοιοιοιοιοιοιοιοιοι....
μπεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατακιααααααααααα....
εγω ποια ειμαι???
ο κλωνος μου!εγω ποια ειμαι???
τωρα..
η JustForLaughs συμφωνει με το χριστιδη που ειναι η μαριαννα ??
ή
η μαριαννα συμφωνει με την rebel 7 που ειναι η Budapest_Forever ??
ή
η μαριαννα ειναι η Budapest_Forever που συμφωνει με την rebel 69 ??
ή
ο χριστιδης ειναι η Budapest_Forever που ειναι η rebel 7 που ισοδυναμει με την μαριαννα που ειναι η JustForLaughs και αφου ολοι συμφωνουν δεν τα βρισκουν στις παρτουζες και χαλασε η μοιρασιά ????
καμένοιοιοιοιοιοιοιοιοι....
μπεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατακιααααααααααα....
καμια αλλη προσφορα????μια απο τους ηλιθιους που ασχολουνται εδω
ο κλωνος μου!
και τωρα που κανουμε συζητηση γραφω με 4 χερια σε 2 πληκτρολογια σε εναν απο τους 15 υπολογιστες που εχω στο δωματιο μου!!!
Συμφωνω με τον hristidi7 για αυτο που ειπε για κομπλεξικους μαλακες, οτι η ζωη τους ειναι γεματη ΜΟΝΟ απο πουτανες, γινονται μαγκες ΜΟΝΟ πισω απο μια οθονη στο διαδυκτιο κτλ. Αν ειχαν τα προσοντα και την αληθινη Μαγκια δεν θα πηγαιναν ΜΟΝΟ με πουτανες ;) Θα εκαναν σχεσεις με τις Πανεμορφες Ελληνιδες μας (κι ας ειναι και λιγοτερες απο οτι σε αλλες χωρες), και ΔΕΝ θα ηταν τοσο κομπλεξικοι ουτε θα εβγαζαν τοση κακια για τις Ελληνιδες που στο κατω κατω ειναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ! Τις αποκαλουν "Ελλεηνιδες" επειδη τους ριχνουν συνεχεια χυλοπιτες Ομως Συμφωνω Απολυτα και με την αλλη πλευρα που εχει το ΥΓΙΕΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ και βλεπει πως η Μαριαννα ειναι ΑκρωςΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για μοντελο και φυσικα ΔΕΝ προκειται να ακουσουμε για δαυτην στο μελλον παρα μονο σε sites του κωλου οπως ειναι αυτο εδω Εννοειται πως τα μονα θετικα θα ειναι απο μια αλλη κατηγορια ΥΠΕΡΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΜΑΛΑΚΗΔΩΝ η οποια ειναι πολυ πιο επικυνδινη και Αξιοθρηνητη απο την προαναφερθησα γιατι αποτελειται απο ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ που τους "αρεσει" η Παναγιωτενα (απ'τα ολοτελα)-στην προκειμενη περιπτωση Μαριαννα, επειδη απλα ειναι ΚΑΜΜΕΝΟΙ και ΔΕΝ ειχαν ΔΕΝ εχουν ουτε θα εχουν ΠΟΤΕ μια Κουκλαρα σαν την Δημητρα Αλεξανδρακη, Λιλα Κυριαζοπουλου, Βαλια Γιαννα, Αθηνα Κωτση κτλ. Οσο για την loukritia! η αλλιως silva! η klwnos (ιδιο αρρωστημενο Μπαζο που ξημερωβραδιαζεται εδω) καλυτερα να αυτοκτονουσε εφοσον βαριεται την θλιβερη "ζωη" της κι εφτασε σε σημειο να φτιαξει τοσους κλωνους και μερικες φορες να συνομιλει με τον εαυτο της για να φερνει στην επιφανεια ενα thread, με κατασκευασμενους διαλογους, στο οποιο θελει να συγκεντρωσει κοσμο Ετσι λοιπον ενα σιχαμα σαν την loukritia (silva-klwno) μαζι με ενα αλλο σιχαμα την Χαμηλοκωλο Κακομουτσουνη Χοντρουλα BiteMeIamFresh και 83 ΓΚΑΓΚΑ - ΣΤΕΡΗΜΜΕΝΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ υποστηριζουν μια ομοια τους (Μαριαννα) οι δε "κοπελες" επειδη ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ τις Ωραιες και SEXY Κουκλαρες - Οι δε ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ επειδη απλα ελπιζουν οτι θα τους κατσει η Παναγιωτενα (Μαριαννα). Ομως ΔΕΝ εχω αλλο χρονο να ασχολουμαι με βλακειeς γιατι την Τεταρτη φευγω Διακοπες και πρεπει να παω για Shopping τωρα.... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στους Υγιεις και Καλο Κουραγιο και Περαστικα στους Αρρωστημενους/ες
που ζουν στο διαδυκτιο Αντιο
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπιο καμμενος εισαι εσυ που καθησες και σκεφτηκες ολο αυτο
ο κλωνος μου!
και τωρα που κανουμε συζητηση γραφω με 4 χερια σε 2 πληκτρολογια σε εναν απο τους 15 υπολογιστες που εχω στο δωματιο μου!!!
εσυ δεν εισαι εσυ!Κι εγω ποιανού κλώνος είμαι ??
Μην τσατιζεσαι βρε Μπουγατσοφαγε
Take it easy Βλλλλαχο
Ηρεμησε ! Δεν θελει κανεις το κακο σου !
Δεν φωτογραφησε ο χαρακτηρισμος Μονο εσενα ;)
Φωτογραφησε κι αλλους 82 σαν εσενα(κατι ειναι κι αυτο δεν εισαι μονος)
Φαε κανενα τριγωνο και πηγαινε μετα
με γεματη την ΚΟΙΛΑΡΑ σου σε μια picka
να πληρωσεις και να αυνανιστης μεσα στον κολπο της
Κανε και καμοια βολτα στην μικρη πλατεια με τον βρωμικο πυργο
και μετα πηγαινε σπιτακι σου και ριξε ολο το βαρος σου
(οσα κιλα Μαλακας κι αν εισαι)
στο κρεβατι σου και Καληνυχτα