εχει δικιο σε αυτα που ειπε παραπανω ο φιλος.εγω το μονο που θελω να πω ειναι το εξης,οτι η μαριαννα το μονο που κανει εδω περα ειναι την πλακα τις και καλα κανει.αν ηθελε βιζιτες και μαλακιες ξερει που να ψαχτει,δεν θα περιμενε απο το σαιτ.επισης εκμεταλευτηκε το σαιτ ωστε να αντληση καποιους ψηφους απο για τα καλλιστεια και καλα εκανε.εχω την εντπωση οτι η μαριαννα ειναι μια εξυπνη κοπελα,και απλος ψαχνει καποια ευκαιρια ωστε να κανει καποια βηματα να γινει γνωστη σε αυτο που θελει να κανει.μαριαννα σου ευχομαι να βρεις τον δρομο σου,αν και η συμβουλη μου θα ηταν,να ασχοληθεις εντελος ερασιτεχνικα με αυτο που διαλεξες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 206K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχει δικιο σε αυτα που ειπε παραπανω ο φιλος.εγω το μονο που θελω να πω ειναι το εξης,οτι η μαριαννα το μονο που κανει εδω περα ειναι την πλακα τις και καλα κανει.αν ηθελε βιζιτες και μαλακιες ξερει που να ψαχτει,δεν θα περιμενε απο το σαιτ.επισης εκμεταλευτηκε το σαιτ ωστε να αντληση καποιους ψηφους απο για τα καλλιστεια και καλα εκανε.εχω την εντπωση οτι η μαριαννα ειναι μια εξυπνη κοπελα,και απλος ψαχνει καποια ευκαιρια ωστε να κανει καποια βηματα να γινει γνωστη σε αυτο που θελει να κανει.μαριαννα σου ευχομαι να βρεις τον δρομο σου,αν και η συμβουλη μου θα ηταν,να ασχοληθεις εντελος ερασιτεχνικα με αυτο που διαλεξες.
εντελως ερασιτεχνικα ασχολουμαι καλε μου
προς θεου, σιγα μην το κανω επαγγελμα κιολας
το να τον περνω για να μαι γλαστρα
ευχαριστω παντως
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κανενα?????????? .......Χμμμ λειπουνε λογω διακοπων!!!!!! χαχαχα Μην τσιμπαs βρε!!!
μα οσο καιρο ειμαι εδω λιγοι εχουν στειλει και ευγενικοτατα
και πρωτα ρωτανε μηπως και αν
απανταω ευγενικα οχι
και εληξε το θεμα
εντελως ερασιτεχνικα ασχολουμαι καλε μου
προς θεου, σιγα μην το κανω επαγγελμα κιολας
το να τον περνω για να μαι γλαστρα
ευχαριστω παντως
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
μα οσο καιρο ειμαι εδω λιγοι εχουν στειλει και ευγενικοτατα
και πρωτα ρωτανε μηπως και αν
απανταω ευγενικα οχι
και εληξε το θεμα
Μπορει να μπερδευονται οι ανθρωποι.........Δεν ξερουν να ξεχωριζουν μια επαγγελματια απο μια αλλη
Ισωs να ειδανε και καμμια δελεαστικη φωτο.....ποιοs ξερει!!!!!!!! Αφου μεχρι τωρα επεζησεs απο μαs τουs μαμελουκουs, σημαινει οτι εισαι γερο σκαρι..χαχαχαχαχαχα......Δεν τολμω να σε ρωτησω τι γνωμη θαχειs σχηματισει ε????ωχ ωχ αστο καλυτερα!!!!!Delete
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καντε αν θελετε ενα κλικακι στο ονομα μου
οχι οτι κερδιζω τιποτα
ετσι για να περναει η ωρα
οχι οτι κερδιζω τιποτα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
καντε αν θελετε ενα κλικακι στο ονομα μου
οχι οτι κερδιζω τιποτα
298 ψηφαλακια
ποιος σε πιανει
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
298 ψηφαλακια
ποιος σε πιανει
galileos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω παντως σε ψήφησα...τι θεση πηρεσ στα Miss online?
ΥΓ. Ποιος μου σβήνει τ post χωρίς λόγο?
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως σε ψήφησα...τι θεση πηρεσ στα Miss online?
βασικα δν πηγα
I dropped out
ναι μου το παν
πηραν κι απ εμενα συνεντευξη
αλλα δεν μ εδειξε
τυχαιο?
Δεν σε πρόσεξα αλλά πλέον δε το θυμάμαι και καλά.
Πάντως από όσες έδειξαν τις συνεντεύξεις τους δεν πρόσεξα καμία από τις γνωστές στο θρεντ μας.
Γενικά μου φάνηκε περισσότερο σαν απόσπασμα μεσημεριανής εκπομπής και όχι σαν ρεπορτάζ για δελτίο ειδήσεων άρα κάπου - κάποιο κανάλι θα σε έδειξε και εσένα.
Συμφωνώ στο ότι ο διαγωνισμός ήταν way too μούφα.
Τελικά ποιά κέρδισε?
μην πιεζεις την μαριαννα πολυ τις ποναει και το δοντι σημερα.Δεν σε πρόσεξα αλλά πλέον δε το θυμάμαι και καλά.
Πάντως από όσες έδειξαν τις συνεντεύξεις τους δεν πρόσεξα καμία από τις γνωστές στο θρεντ μας.
Γενικά μου φάνηκε περισσότερο σαν απόσπασμα μεσημεριανής εκπομπής και όχι σαν ρεπορτάζ για δελτίο ειδήσεων άρα κάπου - κάποιο κανάλι θα σε έδειξε και εσένα.
Συμφωνώ στο ότι ο διαγωνισμός ήταν way too μούφα.
Τελικά ποιά κέρδισε?
μην πιεζεις την μαριαννα πολυ τις ποναει και το δοντι σημερα.
Άμα έχει πονόδοντο τότε ας πιει λίγο ούζο.
Λες να φωνάξουμε το φίλο μας το Γιώργο από το δίπλα thread να κεράσει τίποτα από την ταβέρνα?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
προξενιο αναμεσα σε 2 τοπικ?
τι καλα
κ η μαριαννα ειναι φρι απ οσο θυμαμαι...
τι καλα
ασε μην του λες τετοια γιατι θα ντρεπετε να φερει το ουζο,και μπορει να του πεσει και το μπουκαλι απο τα χερια απο το τρεμουλο.ας ξεκινηση με φραπε καλυτερα.Άμα έχει πονόδοντο τότε ας πιει λίγο ούζο.
Λες να φωνάξουμε το φίλο μας το Γιώργο από το δίπλα thread να κεράσει τίποτα από την ταβέρνα?
προξενιο αναμεσα σε 2 τοπικ?
τι καλα
Ε κάτι πρέπει να γίνει.
Η Μαριάννα είναι πρόσχαρο άτομο που ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ και ο Γιώργος είναι καλό παιδί και ιδιοκτήτης restaurant.
Bite τράβα φώναξε το Γιώργο, νομίζω ότι πάμε για κάτι μεγάλο εδώ πέρα.
ασε μην του λες τετοια γιατι θα ντρεπετε να φερει το ουζο,και μπορει να του πεσει και το μπουκαλι απο τα χερια απο το τρεμουλο.ας ξεκινηση με φραπε καλυτερα.
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι παιζει σε αυτο το φορουμ?
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
1) ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ
2) Βαλια Γιαννα
3) Αθηνα Κωτση
4) Ελενη Ευαγγελατου
5) Μαρια Αργυριου
Μπα μπα μπα!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλησε ο Σκοπιανος Ελληνικα?
Ειδατε τι παθαινει κανεις οταν εχει πολους κλωνους (redpeainz, VirtualnRomania, SexyStephania, PetarMK, GreekManSwedishWoman, yantis) και κάλο στον εγκεφαλο?
Καλε γιατι δεν γραφεις μονο με το κανονικο σου που ειναι προφανως το SexyStephania?
Αραγε εισαι σεξυ? η μουφα ειναι και αυτο!!!!!!!!!!!!!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Ε κάτι πρέπει να γίνει.
Η Μαριάννα είναι πρόσχαρο άτομο που ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ και ο Γιώργος είναι καλό παιδί και ιδιοκτήτης restaurant.
Bite τράβα φώναξε το Γιώργο, νομίζω ότι πάμε για κάτι μεγάλο εδώ πέρα.
Ρε εσύ από την Μυτιλήνη είναι το άτομο.
Άμα δεν ξέρει από ούζα τι θα ξέρει;
Πες του να πιάσει ένα ΜΑΤΙΣ. Θα καταλάβει αυτός.
βασικα δν πηγα
I dropped out
καλα αυτη η μαριαννα πρεπει να εφαγε τρελη ητταααα!!! παντος για να μην πηγε στο διαγωνισμο κατι βρομαει δεν μπορει να μας επρηξε τα αρχιδια να την ψηφισουμε και μετα να μην πηγε τελικα !!! μαλλον καταλαβε οτι θα παρει τα αρχιδια και δεν κατεβηκε τελικα για να μην γινει κ αλλο ρομπααααααααααα