Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε τοτε εισαι κομπλε
παντως σκεψου του καλα;
μηπως για αυτο εχεις γεννηθει....
τετοια ομορφια να παει χαραμι :-
θα μου πεις υπαρχουν ενα σωρο ωραιες γυναικες
και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος
τεσπα σου ευχομαι καλη τυχη οτι και να κανεις,στο χωρο που δουλευω εχω γνωρισει αρκετες κοπελες στο δικο σου στυλ
αλλα εσυ εχει και καλη ψυχη
πραγμα σπανιο

ευχαριστω για τα καλα σου λογια
αλλα οπως ειπες ωραιες κοπελες υπαρχουν πολλες
το θεμα ειναι καποια να χει κατι το πολυ ιδιαιτερο για να γινει μοντελο
και δν νομιζω εγω να το χω και δν μ ενοχλει αυτο, μου αρκει που ειμαι συμπα8ητικουλα  :cheesy:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• Miss_Online_photoshoot5_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    Miss_Online_photoshoot5_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    188,5 KB · Εμφανίσεις: 38

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ααααααααχ !!!!!!  δροσιστηκαμαν κι αμαν αμαν!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
γι αυτο κυριως αλλα και για ολλους αλλους λογους δεν θελω να γινω μοντελο  :grin:

καλα μας δουλευειες εδω εκανες ολοκληρο το σιτε να ασχολειτε μαζι σου και μετα μας λες οτι δεν θες να γινεις μοντελο ? δεν μας το ελεγες απο την αρχη !!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
παντος μαριαννα εχω βρει την τελεια δουλεια για εσενα θα βγαλεις τρελα φραγκα !!! και μπορεις να πας και στο ελλαδα εχεις ταλεντο να γινεις και διασημη !!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μαριάννα να μην ασχοληθείς ξανά με βίντεο.Με Α/Μ φωτογράφηση 5-6 στοπ υποφωτισμό και είσαι ΟΚ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Σε κάποια φάση την προηγούμενη βδομάδα πήρε το μάτι μου σε ένα κανάλι (STAR ή ALTER) ένα αφιέρωμα για τις finalists του miss online της Απογευματινής. Τις έδειχνε μαζεμένες σε μία επίσκεψή τους σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό (sfaira νομίζω) όπου λογικά θα τους πήραν συνέντευξη και μετά τις έδειχνε που ποζάρανε όλες μαζί σε μία σκάλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλες μου φάνηκαν αρκετά ωραιότερες απ' ότι στις φωτος που έχουμε δει. Μετά κάτι έλεγαν για το τι θα κάνουν στο μέλλον και που θα πάνε διακοπές αλλά βαρέθηκα και άλλαξα κανάλι. Καλό το αφιέρωμα πάντως.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε κάποια φάση την προηγούμενη βδομάδα πήρε το μάτι μου σε ένα κανάλι (STAR ή ALTER) ένα αφιέρωμα για τις finalists του miss online της Απογευματινής. Τις έδειχνε μαζεμένες σε μία επίσκεψή τους σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό (sfaira νομίζω) όπου λογικά θα τους πήραν συνέντευξη και μετά τις έδειχνε που ποζάρανε όλες μαζί σε μία σκάλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλες μου φάνηκαν αρκετά ωραιότερες απ' ότι στις φωτος που έχουμε δει. Μετά κάτι έλεγαν για το τι θα κάνουν στο μέλλον και που θα πάνε διακοπές αλλά βαρέθηκα και άλλαξα κανάλι. Καλό το αφιέρωμα πάντως.

ναι μου το παν
πηραν κι απ εμενα συνεντευξη
αλλα δεν μ εδειξε
τυχαιο?  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ναι μου το παν
πηραν κι απ εμενα συνεντευξη
αλλα δεν μ εδειξε
τυχαιο?  :grin:

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!!!!  Φοραγεs ρουχα στην συνεντευξη......Εμ  δεν γινεται ετσι δουλεια!!!!!!

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αν η Μαριάννα έβγαζε στη φόρα τα κινητά των τύπων που της τα στείλανε με pm για να συναντηθούν να τα πούνε από κοντά γιατί κατά βάθος είναι καλά και ευγενικά αγόρια και στο forum είναι μόνο για πλάκα, τότε θα μπούκωναν οι πόρτες στη Vodafone και την TIM από πελάτες που θέλουν να αλλάξουν αριθμό…  :lheel:

Μαριάννα = Respect για τα λίτρα σπέρματος που ξοδεύτηκαν απλόχερα σε πληκτρολόγια και σεντόνια με βάρκα την ελπίδα…  :smitten:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν η Μαριάννα έβγαζε στη φόρα τα κινητά των τύπων που της τα στείλανε με pm για να συναντηθούν να τα πούνε από κοντά γιατί κατά βάθος είναι καλά και ευγενικά αγόρια και στο forum είναι μόνο για πλάκα, τότε θα μπούκωναν οι πόρτες στη Vodafone και την TIM από πελάτες που θέλουν να αλλάξουν αριθμό…  :lheel:

Μαριάννα = Respect για τα λίτρα σπέρματος που ξοδεύτηκαν απλόχερα σε πληκτρολόγια και σεντόνια με βάρκα την ελπίδα…  :smitten:

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......Μαριανα βγαλτα ολα τωρα!!!!!!!!!!! 

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ε?
μη το λες
πιο πολλοι στελνουν στο facebook  :P

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!!!!   Φοραγεs ρουχα στην συνεντευξη......Εμ  δεν γινεται ετσι δουλεια!!!!!!

ολες φοραγανε ρουχα
και τωρα που τελειωσε ο διαγωνισμος θα πω και τη γνωμη μου
η δημητρα αξιζε με 1000
πηρε και τη πρωτια αν και στη ψηφοφορια ηταν 5η
πως εγινε αυτο? με τα σμσ που εμεις δεν ξερουμε ποσα ηταν.
παντως το αξιζε
για τους 15.000 ιντερνετικους ψηφους τις Βαλιας μπορειτε να κρινετε και μονοι σας αν ειναι εφικτο κατι τετοιο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom