Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τσάμπα αγώνα έκανες...τότε...

Λάθος χώρος...λάθος άτομο...λάθος στιγμή...

Αυτά...κ περαστικά..άμα γίνεις καλά..εύχομαι να μας θυμηθείς κ να μας κεράσεις....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για ποιο χωρο μιλαμε και κυριως για ποιο άτομο?  :think: :think:

ελπιζω να μη γινω ποτε καλα οπως το εννοεις εσυ  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ακομη κι αν ηταν μια θεοχοντρη θειτσα με μασελα και κρεατοελια που ηθελε το βραδυ φικι φικι ενω μυριζε τζατζικι?  :think: :think:

Να κοιμαται μαζι τηs...........ειπε ο ανθρωποs...Σκετα.....δεν ειπε και να κανει και τιποτα..
Ολα γυρω απ το φαι τελικα!!!!

Επισκέπτης
για ποιο χωρο μιλαμε και κυριως για ποιο άτομο?  :think: :think:

ελπιζω να μη γινω ποτε καλα οπως το εννοεις εσυ  :grin:

Σε ποιό χώρο ήθελες να μπεις ? (εκτός κι αν εχω καταλάβει λάθος)!

Ελπίζω να γίνεις καλά...μόνο κερδισμένη θα βγεις...

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ξερω ατομα που εκαναν γαμους και σχεσεις απο συμφερον και δυστυχησαν
δεν κερδισαν τιποτα αν και εχουν καποια περιουσιακα στοιχεια ν αφησουν στα παιδια τους
εγω προτιμω να τους προσφερω μια ευτυχισμενη οικογενειακη ζωη αν και ξερω πως κι αυτο ειναι σχεδον αδυνατο

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

με το μοντελινγκ ασχολουμαι ερασιτεχνικα
και γιατι "ηθελα"?
το οτι δν βγηκα κατι στα μισ απογευματινη σημαινει οτι εκλεισαν οι πορτες?  :2funny: :2funny:
η ουσια ειναι πως ετσι κι αλλιως δν μ ενδιαφερει να κανω καριερα στο μοντελινγκ αλλα αν ηθελα δν θα ταν αυτο το τελος
το ιδιο ισχυει και για αλλες κοπελες που δεν βγηκαν

Επισκέπτης
δεν κερδισαν τιποτα αν και εχουν καποια περιουσιακα στοιχεια ν αφησουν στα παιδια τους
εγω προτιμω να τους προσφερω μια ευτυχισμενη οικογενειακη ζωη αν και ξερω πως κι αυτο ειναι σχεδον αδυνατο

Τι γάμους κ σχέσεις ρε κοπελιά...??

Που ζεις ? Σε ποιά χρονολογία είσαι ?

Εδώ λέμε να περνάμε καλά....2009...προς 2010 πάμε...

Είσαι απο άλλο πλανήτη...μάλλον έπρεπε να μείνεις παιδάκι...όπως λες κ στο βίντεο...

Επισκέπτης
με το μοντελινγκ ασχολουμαι ερασιτεχνικα
και γιατι "ηθελα"?
το οτι δν βγηκα κατι στα μισ απογευματινη σημαινει οτι εκλεισαν οι πορτες?  :2funny: :2funny:
η ουσια ειναι πως ετσι κι αλλιως δν μ ενδιαφερει να κανω καριερα στο μοντελινγκ αλλα αν ηθελα δν θα ταν αυτο το τελος
το ιδιο ισχυει και για αλλες κοπελες που δεν βγηκαν

Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται...

Αμα δε φας πούτσο...δεν πας πουθενά...

Αυτά κ καλό βράδυ...γιατί πρέπει να δώσω τα λεφτά στον Yorgos...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Κατι σε "Μικρο σπιτι στο λιβαδι"  πηγε να βγαλει,  αλλα την τελευταια στιγμη τοσωσε.......

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι γάμους κ σχέσεις ρε κοπελιά...??

Που ζεις ? Σε ποιά χρονολογία είσαι ?

Εδώ λέμε να περνάμε καλά....2009...προς 2010 πάμε...

Είσαι απο άλλο πλανήτη...μάλλον έπρεπε να μείνεις παιδάκι...όπως λες κ στο βίντεο...

στα 20 μου ρε συ οκ να περναω καλα
στα 25-30 ακομη καλα θα περναω?
οικογενεια δν θα κανω, μαγκουφα θα μεινω?
η αναγκη για διατηρηση του ανθρωπινου ειδους(οχι οτι ειναι και το καλυτερο ειδος αλλα αυτα ειναι αρχαιγωνα ενστικτα)-για αναπαραγωγη, παει με την εξελιξη των αιωνων και οσο παει εξαλειφεται?  :idiot:

επισης το περναω καλα ειναι ταυτοσημο του βρισκω ενα πλουσιο και τον ξεζουμιζω η του βρισκω ενα παλλικαρι που λιωνω οταν τον βλεπω και θελω να μαι συνεχεια κοντα του?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται...

Αμα δε φας πούτσο...δεν πας πουθενά...

Αυτά κ καλό βράδυ...γιατί πρέπει να δώσω τα λεφτά στον Yorgos...

με μεγαλη μου χαρα!!!  :grin: :grin:
αλλα γινεται να χει και λιγο συναισθημα παρακαλω και να μην αποσκοπει σε κατι γιατι αλλιως δεν λειτουργω?  :P :P :P :P :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι αν ειναι να μου λεει ο αλλος "εισαι το πουτανακι μου" και μετα να μου τα ακουμπησει στο τραπεζι και να φυγει, ας τον φαει μονος του  :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
η αναγκη για διατηρηση του ανθρωπινου ειδους(οχι οτι ειναι και το καλυτερο ειδος αλλα αυτα ειναι αρχαιγωνα ενστικτα)-για αναπαραγωγη, παει με την εξελιξη των αιωνων και οσο παει εξαλειφεται?  :idiot:

επισης το περναω καλα ειναι ταυτοσημο του βρισκω ενα πλουσιο και τον ξεζουμιζω η του βρισκω ενα παλλικαρι που λιωνω οταν τον βλεπω και θελω να μαι συνεχεια κοντα του?

τελικά είσαι σωστή catwoman20...δεν το περίμενα!!! :thumbsup:

Επισκέπτης

Εγώ είμαι 22...κ περνάω καλά...

Στα 25-30-40-50-60...σίγουρα θα περνάω καλά...δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξει αυτο...

Οικογένεια = δεν μένω μαγκούφης ? Αχχχ...κοριτσάκι...μάλλον δεν ξέρεις πόσοι παντρεμένοι/ες...νιώθουν κ είναι μόνοι...έτσι κι αλλιώς...αυτός/η που παντρεύτηκαν δεν είναι ο ίδιος...μην έχεις αυταπάτες...

Το είδος μπορεί να υπάρξει...κ χωρίς να κάνεις εσύ οικογένεια...μπορείς απλά να κάνεις ένα ή όσα παιδάκια θες...χωρίς γάμο...ή κ καθόλου να μην κάνεις...γαμάνε οι κινέζοι...για μας....πόσα δις είναι...

Έφυγα....

**Το περνάω καλά...είναι αυτό που μας ευχαριστεί...αλλά κ μας βολεύει... ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
με μεγαλη μου χαρα!!!  :grin: :grin:
αλλα γινεται να χει και λιγο συναισθημα παρακαλω και να μην αποσκοπει σε κατι γιατι αλλιως δεν λειτουργω?  :P :P :P :P :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι αν ειναι να μου λεει ο αλλος "εισαι το πουτανακι μου" και μετα να μου τα ακουμπησει στο τραπεζι και να φυγει, ας τον φαει μονος του  :dancing: :dancing: :dancing:
οχι για τα λεφτα
αλλα για να προωθηθεις
αντικειμενικα εισαι κουκλαρα
αλλα δεν φτανει αυτο
ειδικα στην ελλαδα
σχεδον ολες οι  γνωστες μοντελες πηδηχτηκαν καποια στιγμη με παραγωγο,ατζεντη κτλ
για να προωθηθουν και αργοτερα να εκτιναξουν την καριερα τους και επειτα να χεστουν στα φραγκα,

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι 22...κ περνάω καλά...

Στα 25-30-40-50-60...σίγουρα θα περνάω καλά...δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξει αυτο...

Οικογένεια = δεν μένω μαγκούφης ? Αχχχ...κοριτσάκι...μάλλον δεν ξέρεις πόσοι παντρεμένοι/ες...νιώθουν κ είναι μόνοι...έτσι κι αλλιώς...αυτός/η που παντρεύτηκαν δεν είναι ο ίδιος...μην έχεις αυταπάτες...

Το είδος μπορεί να υπάρξει...κ χωρίς να κάνεις εσύ οικογένεια...μπορείς απλά να κάνεις ένα ή όσα παιδάκια θες...χωρίς γάμο...ή κ καθόλου να μην κάνεις...γαμάνε οι κινέζοι...για μας....πόσα δις είναι...

Έφυγα....

**Το περνάω καλά...είναι αυτό που μας ευχαριστεί...αλλά κ μας βολεύει... ;)

Tα ξερω ολα αυτα
Αλλα ξερω πως θα νοιωσω κι εγω η ιδια καποια στιγμη την αναγκη να κανω ενα παιδακι
Οσα παιδακια και να χει η Κινεζουλα θα θελω και το δικο μου το Ελληνοπουλακι και θα θελω να εχει το μπαμπα του!!!
Φυσικα και ξερω ποσοι εχουν οικογενεια αλλα παρ ολα αυτα νοιωθουν μονοι, οι γονεις μου ηταν χρονια κατω απ την ιδια στεγη και ουσιαστικα χωρισμενοι και προσφατα επιτελους αποφασισαν να χωρισουν κανονικα
Τι θα κανω εγω?  Θα δειλιασω και προσπαθοντας να αποφυγω τα ιδια λαθη θα στερησω απ τον εαυτο μου τη δυνατοτητα να δοκιμασει η θα προσπαθησω να πετυχω εκει οπου οι γονεις μου απετυχαν?
Οι δειλοι αποφευγουν ευθυνες οπως η οικογενεια, γιατι ειναι κατι μεγαλο και σπουδαιο που το χουμε ξεχασει τελευταια!
Αλλα και να μη καταφερει κανεις να πετυχει μεσα στην οικογενεια και να τη συγκροτησει, ποτε δν μετανιωνει για τα παιδια του.
Δεν θελω να γινω σαν κατι πικροχολες 50αρες που δεν καταφεραν να κανουν παιδια και κοιτανε με φθονο τις συνομηλικες που εχουν ακομη και εγγονια.

Επισης προτιμω οταν περναω καλα να μη το κανω εις βαρος κανενος και να ναι κυριως αυτο που με ευχαριστει  :)

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι για τα λεφτα
αλλα για να προωθηθεις
αντικειμενικα εισαι κουκλαρα
αλλα δεν φτανει αυτο
ειδικα στην ελλαδα
σχεδον ολες οι  γνωστες μοντελες πηδηχτηκαν καποια στιγμη με παραγωγο,ατζεντη κτλ
για να προωθηθουν και αργοτερα να εκτιναξουν την καριερα τους και επειτα να χεστουν στα φραγκα,

γι αυτο κυριως αλλα και για ολλους αλλους λογους δεν θελω να γινω μοντελο  :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γι αυτο κυριως αλλα και για ολλους αλλους λογους δεν θελω να γινω μοντελο  :grin:
ε τοτε εισαι κομπλε
παντως σκεψου του καλα;
μηπως για αυτο εχεις γεννηθει....
τετοια ομορφια να παει χαραμι :-
θα μου πεις υπαρχουν ενα σωρο ωραιες γυναικες
και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος
τεσπα σου ευχομαι καλη τυχη οτι και να κανεις,στο χωρο που δουλευω εχω γνωρισει αρκετες κοπελες στο δικο σου στυλ
αλλα εσυ εχει και καλη ψυχη
πραγμα σπανιο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Tα ξερω ολα αυτα
Αλλα ξερω πως θα νοιωσω κι εγω η ιδια καποια στιγμη την αναγκη να κανω ενα παιδακι
Οσα παιδακια και να χει η Κινεζουλα θα θελω και το δικο μου το Ελληνοπουλακι και θα θελω να εχει το μπαμπα του!!!
Δεν θελω να γινω σαν κατι πικροχολες 50αρες που δεν καταφεραν να κανουν παιδια και κοιτανε με φθονο τις συνομηλικες που εχουν ακομη και εγγονια.

Ε  αμα ειναι για σκετο παιδι.....θα το φροντισουμε μωρε!!  Αφησε τα στοιχεια σου στη ρεσεψιον  και θα εξετασουμε το αιτημα σου!!

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
  Ε  αμα ειναι για σκετο παιδι.....θα το φροντισουμε μωρε!!  Αφησε τα στοιχεια σου στη ρεσεψιον  και θα εξετασουμε το αιτημα σου!!

διαβασε καλυτερα τι εγραψα
ειπα να χει το μπαμπα του  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom