catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι ρε , σου αρεσει το χνουδωτο μουνακι εσενα?εδω ο κοσμος καιγετε και το μουνι ξυριζετε.
γιατι ρε , σου αρεσει το χνουδωτο μουνακι εσενα?
ρε μαλακα για αλλο λογο το ειπα.εδω εχουμε σοβαρο θεμα.και η κατγουμαν βαζει τσοντα τις φωτο τις.αντε να τελειωσει αυτη η μαλακια ο διαγωνισμος να ησυχουμε.μας επριξαν τα παπαρια ολες αυτες.γιατι ρε , σου αρεσει το χνουδωτο μουνακι εσενα?
α ρε καργιολη, θες και κολομβια...![]()
![]()
χωρις παρεξηγηση :-* :-*
Κοπελιά πόσο πάει η ώρα κ το 2ωρο ? ;)
ωραίο είναι να υπάρχει μια γραμμούλα ή ένα "σχεδιάκι" έστω...επάνω απ'το μουνάκι...![]()
![]()
καλα κανει ρε, αυτη ειναι η δουλεια της ,ρε μαλακα για αλλο λογο το ειπα.εδω εχουμε σοβαρο θεμα.και η κατγουμαν βαζει τσοντα τις φωτο τις.αντε να τελειωσει αυτη η μαλακια ο διαγωνισμος να ησυχουμε.μας επριξαν τα παπαρια ολες αυτες.
ρε μαλακα για αλλο λογο το ειπα.εδω εχουμε σοβαρο θεμα.και η κατγουμαν βαζει τσοντα τις φωτο τις.αντε να τελειωσει αυτη η μαλακια ο διαγωνισμος να ησυχουμε.μας επριξαν τα παπαρια ολες αυτες.
μονο σε καποια που δε βαφει μαλλι.ωραίο είναι να υπάρχει μια γραμμούλα ή ένα "σχεδιάκι" έστω...επάνω απ'το μουνάκι...![]()
![]()
σορρυ λαθος πορτα![]()
χαλαρωσε τωρα εσυ για να μην χεστουμε βραδιατικα.αγαπη, δες τιτλο το θεματος
αν δεν σ'αρεσει...
να φυγετε κυριε
να πατε αλλου!![]()
:-* :-*
μονο σε καποια που δε βαφει μαλλι.
αν βαφει μαλλι και αφηνει γραμμουλα ειναι χαλια.
αν βαφει και μουνι ειναι οκ.
σας εχει τρελλανει το σάιτ...γιατί καλέ δεν το εκμεταλλεύεσαι τώρα που μπορεις ?
μετά απο μερικά χρόνια θα χτυπάς το κεφάλι σου...
Με 1000€...δηλαδή δεν μου καθόσουν ? (που δε θα στα δινα αλλα λέμε)...
ή με 250€...(αμα σου δώσω κι εγώ φωτό(ζ) μου...που είμαι ωραίο παληκάρι ? xa xa xa !!!
ειναι η λεπτομερεια που διακρινει τις classyΣωστός.....![]()
![]()
σας εχει τρελλανει το σάιτ...
ευτυχως που η Μαριαννα ειναι εξυπνη και εχει χιουμορ,
οποια αλλη θα ειχε φυγει τρεχωντας...
με 1000 σου καθομαι εγω, στειλε διευθυνση σε μια ωρα ειμαι εκει.
ειναι η λεπτομερεια που διακρινει τις classy
απο αυτες που δεν ειναι οτι για να τις κλασεις...
1.σε συμπονω1.Η δουλειά με έχει τρελάνει...κ βαριέμαι...
2.Η μαριάννα δεν ξέρω τι είναι κ τι δεν είναι...απλά ρωτώ αν πηδιέται κ περιμένει φακελάκι ή προτιμά να τα τρώει σιγά σιγά απο κάποιον...that's all !!! (έρευνα αγοράς με λίγα λόγια)!
3.Βάλε κι εσύ φωτογραφίες σου...να σου κάνω αντιπρόταση...προβλέπω derby...![]()
![]()
χαλαρωσε τωρα εσυ για να μην χεστουμε βραδιατικα.
σε ψηφισα κιολας.
αντε να μην γινει κανενα πανηγυρι και με εσενα.
ρε σεις...να σας ρωτησω...αντι να χαιρεστε που μια κουκλα παραθετει συνεχως φωτος της και παιρνετε και δωρεαν ματι, την κραζετε κ απο πανω?
Νταξει, οποιος θελει και γουσταρει την ψηφιζει, δεν παρακαλεσε, ουτε εταξε λαγους με πετραχηλια...
Πιστευω οτι ανεβαζει το επιπεδο του σαιτ η εν λογω δεσποινιδα...
Και εξαλλου ειναι προς τιμην της που συμμετεχει σε ενα φορουμ καθαρα σεξουαλικο που ανδροκρατειται...
(δεν εχω τπτ με κανεναν, απλως δε καταλαβαινω το κραξιμο προς την 'γατουλα')
Υ.Γ.: Καλησπερα Κατγουμαν, τι κανεις?![]()
μεγαλο καλο το καμακι σου,αλλα δεν πιανει παλιο ειναι.ρε σεις...να σας ρωτησω...αντι να χαιρεστε που μια κουκλα παραθετει συνεχως φωτος της και παιρνετε και δωρεαν ματι, την κραζετε κ απο πανω?
Νταξει, οποιος θελει και γουσταρει την ψηφιζει, δεν παρακαλεσε, ουτε εταξε λαγους με πετραχηλια...
Πιστευω οτι ανεβαζει το επιπεδο του σαιτ η εν λογω δεσποινιδα...
Και εξαλλου ειναι προς τιμην της που συμμετεχει σε ενα φορουμ καθαρα σεξουαλικο που ανδροκρατειται...
(δεν εχω τπτ με κανεναν, απλως δε καταλαβαινω το κραξιμο προς την 'γατουλα')
Υ.Γ.: Καλησπερα Κατγουμαν, τι κανεις?![]()