Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μην ασχολειστε
εγω το αλλο το μωρο ψηφισα
που την ειπαν το εξης:να ξερα ποιος σε πηδαει να του γλυφα τα αρχιδια :2funny: :2funny: :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έλα τύπε μου, διάβαζα τα προηγούμενα.
Τελικά ο Καινούργιος τι έκανε? Έφαγε ή έδωσε? :2funny:
Ο απόλυτος για άλλη μια φορά ήταν αυθεντία. :rockon:
ο απολυτος εβγαλε συμπερασμα οτι τον εφαγε ο τυπος.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ο απολυτος εβγαλε συμπερασμα οτι τον εφαγε ο τυπος.

Ναι, ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
Τώρα φαντάζεσαι τι έχει να γίνει στο χωριό του άμα γίνει γνωστή η βρώμα?
Πάνε τα μοντέλα, πάνε όλα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
Τώρα φαντάζεσαι τι έχει να γίνει στο χωριό του άμα γίνει γνωστή η βρώμα?
Πάνε τα μοντέλα, πάνε όλα.
δεν νομιζω να γινει τιποτα.διοτι και αυτη τη στιγμη δεν γινετε και τιποτα στο χωριο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
δεν νομιζω να γινει τιποτα.διοτι και αυτη τη στιγμη δεν γινετε και τιποτα στο χωριο.

Κι όμως φίλε μου κάνεις λάθος.
Σε πληροφορώ ότι από το απόγευμα, ο Καινούργιος και η παρέα του πήγανε τα αγροτικά τους για πλύσιμο μέσα-έξω, μετά για μεζεδάκια με τσίπουρα στην πλατεία κάτω από το μεγάλο πλάτανο και αυτήν τη στιγμή κανονίζουν ταξίδι για Κολομβία.
Ο τύπος μας υπολογίζει ότι μέσα Ιουλίου θα τελειώσει εξεταστική αλλά ακόμα δε ξέρει ακριβή ημερομηνία.
Ο λόγος? Ο καθηγητής του τον ξαναέκοψε σε ένα μάθημα, θέλει να πάει να τον βρει στο γραφείο του για να μιλήσουν.
Αναμένουμε εξελίξεις δικέ μου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σε πληροφορώ ότι από το απόγευμα, ο Καινούργιος και η παρέα του πήγανε τα αγροτικά τους για πλύσιμο μέσα-έξω, μετά για μεζεδάκια με τσίπουρα στην πλατεία κάτω από το μεγάλο πλάτανο και αυτήν τη στιγμή κανονίζουν ταξίδι για Κολομβία.
Ο τύπος μας υπολογίζει ότι μέσα Ιουλίου θα τελειώσει εξεταστική αλλά ακόμα δε ξέρει ακριβή ημερομηνία.
Ο λόγος? Ο καθηγητής του τον ξαναέκοψε σε ένα μάθημα, θέλει να πάει να τον βρει στο γραφείο του για να μιλήσουν.
αχαχαχαχα!!!! ρε τι σεναριο τρελλοο ειναι αυτο????

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τοτε μια ειναι λυση φιλε.να βαλει ενα στρωμα στην καροτσα στο αγροτικο και να παει να βρει το καθηγητη στο πανεπιστημιο να του περασει το μαθημα.εννοειτε οτι το αγροτικο θα ειναι παρκαρισμενο απο πισω σε σταση αναμονης.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τοτε μια ειναι λυση φιλε.να βαλει ενα στρωμα στην καροτσα στο αγροτικο και να παει να βρει το καθηγητη στο πανεπιστημιο να του περασει το μαθημα.εννοειτε οτι το αγροτικο θα ειναι παρκαρισμενο απο πισω σε σταση αναμονης.

Το σκέφτηκε αυτό αλλά κολώνει.
Είναι δυνατόν να περίμενες κάτι τέτοιο από αυτόν?
Κοίτα τι έλεγε πριν:
Κοίτα αυτό θα μπορούσε,βέβαια ο καθηγητής την έχει πέσει και στον γκόμενο του έτους οπότε μάλλον αυτός είναι λιγομένη!!! :grin:
Μα είναι πράγματα αυτά?
Δηλαδή δε ντρέπεται καθόλου?
Είναι δυνατόν να κάθεται και να μας λέει για το ποιός είναι ο γκόμενος του έτους του?
Εγώ όσους ξέρω μιλούσαν για τις γκόμενες του έτους τους.
Ποιές είναι οι καλές στο πτυχίο, ποια είναι τα καλά πρωτοετή, ποιες είναι εύκολες, ποιες συχνάζουν που κλπ.
Και αυτός μας μιλάει για άντρες?
Τύπε κάτι δεν πάει καλά εδώ, πολύ λάθος η όλη αντιμετώπιση εκ μέρους του.
Εγώ πιστεύω ότι ο καθηγητής παίζει να είναι σωστός τύπος και να έλεγε μούφες στον Καινούργιο επίτηδες για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Δε ξέρω, ίσως να τον ψήνει για του δώσει το αγροτικό του ή τίποτα τέτοιο.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το σκέφτηκε αυτό αλλά κολώνει.
Είναι δυνατόν να περίμενες κάτι τέτοιο από αυτόν?
Κοίτα τι έλεγε πριν:Μα είναι πράγματα αυτά?
Δηλαδή δε ντρέπεται καθόλου?
Είναι δυνατόν να κάθεται και να μας λέει για το ποιός είναι ο γκόμενος του έτους του?
Εγώ όσους ξέρω μιλούσαν για τις γκόμενες του έτους τους.
Ποιές είναι οι καλές στο πτυχίο, ποια είναι τα καλά πρωτοετή, ποιες είναι εύκολες, ποιες συχνάζουν που κλπ.
Και αυτός μας μιλάει για άντρες?
Τύπε κάτι δεν πάει καλά εδώ, πολύ λάθος η όλη αντιμετώπιση εκ μέρους του.
Εγώ πιστεύω ότι ο καθηγητής παίζει να είναι σωστός τύπος και να έλεγε μούφες στον Καινούργιο επίτηδες για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Δε ξέρω, ίσως να τον ψήνει για του δώσει το αγροτικό του ή τίποτα τέτοιο.
αυτα ειδε και απολυτος και κατηλεξε οτι ο τυπος μας τον εφαγε τελικα απο τον καθηγητη του,και τωρα ειναι σε μπερδεμενη φαση.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αυτα ειδε και απολυτος και κατηλεξε οτι ο τυπος μας τον εφαγε τελικα απο τον καθηγητη του,και τωρα ειναι σε μπερδεμενη φαση.

Άρα τι άλλο να του πούμε τύπε μου?
Τι πιστεύεις ότι πρέπει να του προτείνουμε?
Να συνεχίσει το "ζέστη-κρύο" ή να κοιτάξει να βρει κανα εισιτήριο για Κολομβία?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άρα τι άλλο να του πούμε τύπε μου?
Τι πιστεύεις ότι πρέπει να του προτείνουμε?
Να συνεχίσει το "ζέστη-κρύο" ή να κοιτάξει να βρει κανα εισιτήριο για Κολομβία?
δεν μπορει να ερθει κολομβια.το αδερφατο δεν φτουραει εκει.τους περνανε γραβατα ολους αυτους απευθειας.καλα θα κανει να ξαναδωσει το μαθημα και να αποφασισει τη να κανει στη ζωη του.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
δεν μπορει να ερθει κολομβια.το αδερφατο δεν φτουραει εκει.τους περνανε γραβατα ολους αυτους απευθειας.καλα θα κανει να ξαναδωσει το μαθημα και να αποφασισει τη να κανει στη ζωη του.

Για άλλη μία φορά, τα πες όλα με λίγες λέξεις. :rockon:
Ελπίζω όταν μπει ο Καινούργιος να μας κατατοπίσει περαιτέρω ώστε να ξέρουμε και εμείς πως να χειριστούμε τη φάση του.
Over

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οβερ κεντρο ακουει?? :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για άλλη μία φορά, τα πες όλα με λίγες λέξεις. :rockon:
Ελπίζω όταν μπει ο Καινούργιος να μας κατατοπίσει περαιτέρω ώστε να ξέρουμε και εμείς πως να χειριστούμε τη φάση του.
Over
φιλε το καμακι στη κατγουμαν ηταν για το ξεκαρφωμα λες?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
με εμενα τι θα γινει ??

Stories