Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Επισκέπτης
ακριβως
οσοι έχουν μιλησει πριβε μαζι μου ξερουν αν κανω βιζιτες η οχι  ;)
στηθος φυσικο αλλα θα θελα να κανω επεμβαση στο μελλον

δηλαδή να σου στείλω pm ? :cheesy: :cheesy:

αν και δεν το βλέπω το βυζάκι χωρίς wonder bra..ή 1-2 νούμερα μεγαλύτερο στηθόδεσμο/μπικίνι...πιστεύω οτι είσαι μια χαρά...στο μέγεθος...μην κάνεις επέμβαση...ακόμη κι αν έχεις λεμονάκια...:grin: :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσύ τι ζορίζεσαι ? σε ενοχλώ ? μήπως σου μίλησα ?
πολυ γαμηκουλας την ειδες.αλλα για να καταντησεις να λες τι μαλακιες που λες τωρα,εισαι σε δυσκολη φαση απο οτι βλεπω.δες καμια τσοντα τραβα και μαι μαλακια να περασει η βραδια σημερα και απο αυριο πανε σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις,μηπως και συνελθεις.

Επισκέπτης
πολυ γαμηκουλας την ειδες.αλλα για να καταντησεις να λες τι μαλακιες που λες τωρα,εισαι σε δυσκολη φαση απο οτι βλεπω.δες καμια τσοντα τραβα και μαι μαλακια να περασει η βραδια σημερα και απο αυριο πανε σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις,μηπως και συνελθεις.

με έχεις παρεξηγήσει...ούτε γαμήκουλας είμαι (γαμώ σπάνια,πως να προσποιηθώ ? )...ούτε θέλω να το παίξω κάτι σε κάποιον...ούτε τίποτα...δεν έχω τέτοιες ανάγκες προς το παρόν....

ίσως να σου φαίνονται μαλακίες τα γραπτά μου...αλλά το ίδιο μπορεί να φαίνονται κ τα δικά σου στα μάτια μου...δεν καταλαβαίνω όμως κ πάλι το ζόρι σου...

δύσκολη φάση δεν θα το έλεγα...αραχτός είμαι...απλά προσπαθώ να σκοτώσω 2-3 ώρες που έχω ελεύθερες..

την μαλακία ομολογώ την έκοψα πριν 2-3 χρόνια...μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις εξασκώ το άθλημα...

όσο για μπουρδέλο...ούτε απ'έξω δεν έχω περάσει...(αν θες το πιστεύεις)...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Γιατί να μη πάει κατευθείαν σήμερα σε μπουρδέλο να γαμήσει?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε τι εγινε/στην επεσε κανενας να μαζευτει η κολομβιανη ομαδα,να τον γραβατοσουμε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
πρώτα θα τραβήξω μαλακία...για να μη χύσω εύκολα με την πουτάνα...

θα της παίξω τον γαμήκουλα...

:2funny: :2funny:

είδες για να παίρνεις οδηγίες από τον έμπειρο μπουρδελιάρη? Κάτι ξέρει ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
uote author=arcansR link=topic=59173.msg1189382#msg1189382 date=1247010823]
τυπε δεν βλεπει τι γινετε? εμφανιστηκε γαμικουλας μεγαλος μολις τωρα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]Τυπε αδιαφορισε,κλανια μαγκια και κολο φιλιστρινι

Επισκέπτης
είδες για να παίρνεις οδηγίες από τον έμπειρο μπουρδελιάρη? Κάτι ξέρει ;)

Ο μάστορας είναι έμπειρος μπουρδελιάρης ? Α,δεν το ξερα...δεν τα παρακολουθώ τα θρεντ με τις πουτάνες κ τα μπουρδέλα....

Πάντως θα το οργανώσω τώρα που μ'ενημέρωσες...θα του αγοράσω 2 πουτάνες να παίζει σπίτι του...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
με έχεις παρεξηγήσει...ούτε γαμήκουλας είμαι (γαμώ σπάνια,πως να προσποιηθώ ? )...ούτε θέλω να το παίξω κάτι σε κάποιον...ούτε τίποτα...δεν έχω τέτοιες ανάγκες προς το παρόν....

ίσως να σου φαίνονται μαλακίες τα γραπτά μου...αλλά το ίδιο μπορεί να φαίνονται κ τα δικά σου στα μάτια μου...δεν καταλαβαίνω όμως κ πάλι το ζόρι σου...

δύσκολη φάση δεν θα το έλεγα...αραχτός είμαι...απλά προσπαθώ να σκοτώσω 2-3 ώρες που έχω ελεύθερες..

την μαλακία ομολογώ την έκοψα πριν 2-3 χρόνια...μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις εξασκώ το άθλημα...

όσο για μπουρδέλο...ούτε απ'έξω δεν έχω περάσει...(αν θες το πιστεύεις)...
μεγαλε δεν γαμας ειπες.δεν τραβας μαλακια ειπες.δεν πας σε μπουρδελο ειπες.
τελικα μηπως σου αρεσουν τα κολοδαχτυλα? το εχεις ψαξει?

Επισκέπτης
δε με ριχνεις, παμε Αμστερνταμ αυριο το μεσημερακι με KLM :humpleg: :2funny: :2funny:

Δεν βολεύομαι...έχει υγρασία κ πολλές βροχές γενικότερα...

Ο γάμος μου θέλω να είναι σε ηλιόλουστο περιβάλλον...

Κατά το "ο ήλιος καίει...για μας του γκέη..."...;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν βολεύομαι...έχει υγρασία κ πολλές βροχές γενικότερα...

Ο γάμος μου θέλω να είναι σε ηλιόλουστο περιβάλλον...

Κατά το "ο ήλιος καίει...για μας του γκέη..."...;)
καλως , θα κανονισουμε ημ/νια τον Αυγουστο που εχει ηλιο :) ;) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom