Επισκέπτης
ρε μεγαλε πως την εχεις δει τωρα? βιζιτα ψαχνεις να παρεις? ρε θα μας τρελανετε μερικοι.
εσύ τι ζορίζεσαι ? σε ενοχλώ ? μήπως σου μίλησα ?
ρε μεγαλε πως την εχεις δει τωρα? βιζιτα ψαχνεις να παρεις? ρε θα μας τρελανετε μερικοι.
Ελα ρε τυπε που εισαι ολα καλα?σαν τι να πιασω δηλαδη?
ακριβως
οσοι έχουν μιλησει πριβε μαζι μου ξερουν αν κανω βιζιτες η οχι ;)
στηθος φυσικο αλλα θα θελα να κανω επεμβαση στο μελλον
πολυ γαμηκουλας την ειδες.αλλα για να καταντησεις να λες τι μαλακιες που λες τωρα,εισαι σε δυσκολη φαση απο οτι βλεπω.δες καμια τσοντα τραβα και μαι μαλακια να περασει η βραδια σημερα και απο αυριο πανε σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις,μηπως και συνελθεις.εσύ τι ζορίζεσαι ? σε ενοχλώ ? μήπως σου μίλησα ?
τυπε δεν βλεπει τι γινετε? εμφανιστηκε γαμικουλας μεγαλος μολις τωρα.Ελα ρε τυπε που εισαι ολα καλα?
πολυ γαμηκουλας την ειδες.αλλα για να καταντησεις να λες τι μαλακιες που λες τωρα,εισαι σε δυσκολη φαση απο οτι βλεπω.δες καμια τσοντα τραβα και μαι μαλακια να περασει η βραδια σημερα και απο αυριο πανε σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις,μηπως και συνελθεις.
πολυ γαμηκουλας την ειδες.αλλα για να καταντησεις να λες τι μαλακιες που λες τωρα,εισαι σε δυσκολη φαση απο οτι βλεπω.δες καμια τσοντα τραβα και μαι μαλακια να περασει η βραδια σημερα και απο αυριο πανε σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις,μηπως και συνελθεις.
Γιατί να μη πάει κατευθείαν σήμερα σε μπουρδέλο να γαμήσει?
Τυπε τι εγινε/στην επεσε κανενας να μαζευτει η κολομβιανη ομαδα,να τον γραβατοσουμε?πολυ γαμηκουλας την ειδες.αλλα για να καταντησεις να λες τι μαλακιες που λες τωρα,εισαι σε δυσκολη φαση απο οτι βλεπω.δες καμια τσοντα τραβα και μαι μαλακια να περασει η βραδια σημερα και απο αυριο πανε σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις,μηπως και συνελθεις.
να το εκλαβω ως προταση γαμου?Τα γερά θεμέλια...κρατούν ένα σπίτι...;)
να το εκλαβω ως προταση γαμου?
χαχαχαχαχαχαχα!!!!
πρώτα θα τραβήξω μαλακία...για να μη χύσω εύκολα με την πουτάνα...
θα της παίξω τον γαμήκουλα...
![]()
![]()
ρε συ , με δεσποινιδα μιλας, γινε πιο ευγενικος.αυτες τις μαλακιες να μην ελεγες και θα ησουν μια χαρα.
δε με ριχνεις, παμε Αμστερνταμ αυριο το μεσημερακι με KLMναι...πάμε Τήλο ?![]()
![]()
είδες για να παίρνεις οδηγίες από τον έμπειρο μπουρδελιάρη? Κάτι ξέρει ;)
μεγαλε δεν γαμας ειπες.δεν τραβας μαλακια ειπες.δεν πας σε μπουρδελο ειπες.με έχεις παρεξηγήσει...ούτε γαμήκουλας είμαι (γαμώ σπάνια,πως να προσποιηθώ ? )...ούτε θέλω να το παίξω κάτι σε κάποιον...ούτε τίποτα...δεν έχω τέτοιες ανάγκες προς το παρόν....
ίσως να σου φαίνονται μαλακίες τα γραπτά μου...αλλά το ίδιο μπορεί να φαίνονται κ τα δικά σου στα μάτια μου...δεν καταλαβαίνω όμως κ πάλι το ζόρι σου...
δύσκολη φάση δεν θα το έλεγα...αραχτός είμαι...απλά προσπαθώ να σκοτώσω 2-3 ώρες που έχω ελεύθερες..
την μαλακία ομολογώ την έκοψα πριν 2-3 χρόνια...μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις εξασκώ το άθλημα...
όσο για μπουρδέλο...ούτε απ'έξω δεν έχω περάσει...(αν θες το πιστεύεις)...
δε με ριχνεις, παμε Αμστερνταμ αυριο το μεσημερακι με KLM![]()
![]()
![]()
που να τρεχει τετοια ωρα, βιζιτουλα overnight και καθαρισε ;)Γιατί να μη πάει κατευθείαν σήμερα σε μπουρδέλο να γαμήσει?
καλως , θα κανονισουμε ημ/νια τον Αυγουστο που εχει ηλιοΔεν βολεύομαι...έχει υγρασία κ πολλές βροχές γενικότερα...
Ο γάμος μου θέλω να είναι σε ηλιόλουστο περιβάλλον...
Κατά το "ο ήλιος καίει...για μας του γκέη..."...;)