Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τρελός είμαι να πάω στην φωλιά του λύκου!!!μηπως πηγαινες σπιτι του για ιδιαιτερα μετα?
Τρελός είμαι να πάω στην φωλιά του λύκου!!!μηπως πηγαινες σπιτι του για ιδιαιτερα μετα?
τυπε μου εγραψεςμηπως πηγαινες σπιτι του για ιδιαιτερα μετα?
Ρε μην ασχολείσε μαζί του!!! >τυπε μου εγραψες
![]()
![]()
αρα φιλε εγινε η δουλεια.ο καθηγητης στην εκανε.και γιαυτο θελεις να θεραπευτεις.Ρε μην ασχολείσε μαζί του!!! >
Εγώ είμαι το περιστατικό!!!
Αντέ θεραπευσέ με να ξανά γίνω ο μάχημος,γοητευτικός γαμιάς που ήμουν κάποτε!!!![]()
![]()
Ρε καμία δουλειά δεν έγινε αλλά φαίνεται μόνο που μου την έπεσε χάλασε η αύρα μου,η ψυχολογία μου,δεν ξέρω!!!αρα φιλε εγινε η δουλεια.ο καθηγητης στην εκανε.και γιαυτο θελεις να θεραπευτεις.
απολυτε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να δωσεις την θεραπεια.
μαλλον του χρεαζεταιαρα φιλε εγινε η δουλεια.ο καθηγητης στην εκανε.και γιαυτο θελεις να θεραπευτεις.
απολυτε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να δωσεις την θεραπεια.
Θα προτιμούσα να με προμηθεύσεις ένα Κολομβιανό ασυγκράτητο γκομενάκι,από αυτά που σε βάζουν κάτω και σε ξεζουμίζουν!!!μαλλον του χρεαζεται
ενα κλυσμα με οζον τυπεμου
και μετα μια κολομβιανη γραβατα
![]()
![]()
![]()
ο παμμεγιστος τυπος αρκανς κανονιζει ταξιδι για κολομβιαΘα προτιμούσα να με προμηθεύσεις ένα Κολομβιανό ασυγκράτητο γκομενάκι,από αυτά που σε βάζουν κάτω και σε ξεζουμίζουν!!!![]()
ρε φιλε αν στην επεσε για να στον βαλειΡε καμία δουλειά δεν έγινε αλλά φαίνεται μόνο που μου την έπεσε χάλασε η αύρα μου,η ψυχολογία μου,δεν ξέρω!!!
Εκεί εσύ να βγάλεις σκάνδαλό!!!
Βοηθείστε ρε παιδειά γιατί με βλέπω να ξανα γαμάω γκόμενα στα 30 μου ή να γίνομαι πούστης!!!![]()
![]()
Ρε συ κάποια θεραπεία εδώ γιατί δεν υπάρχει το οικονομικό για εξωτερικό!!!ο παμμεγιστος τυπος αρκανς κανονιζει ταξιδι για κολομβια
Δεν ξέρω ποια περίπτωση είναι και δεν έχω ιδέα πως θα μάθω τώρα που δεν ενέδωσα!!!ρε φιλε αν στην επεσε για να στον βαλει
θα πρεπει σοβαρα να αναρωτηθεις και να κατσεις να σκεφτεις τι γινετε ρε γαμωτο
αλλα αν στην επεσε για να του τον βαλεις
τοτε δεν θα πρεπει να προβληματιζεσαι
ισα ισα αυτο αποδεικνυει οτι εισαι ωραιος ανδρας
πιστευω οτι κατι εγινε με το καθηγητη.γιαυτο σου εμεινε και κουσουρι.ο κασθηγητες φορουσε και γυναικια εσωρουχα? σου ειχε πει κατι τετοιο? θυμασε?Ρε καμία δουλειά δεν έγινε αλλά φαίνεται μόνο που μου την έπεσε χάλασε η αύρα μου,η ψυχολογία μου,δεν ξέρω!!!
Εκεί εσύ να βγάλεις σκάνδαλό!!!
Βοηθείστε ρε παιδειά γιατί με βλέπω να ξανα γαμάω γκόμενα στα 30 μου ή να γίνομαι πούστης!!!![]()
![]()
Αμά είχε γίνει δεν θα προβληματιζόμουν και ψαχνόμουν εδώ,θα τον είχα βρει τον δρόμο μου!!!πιστευω οτι κατι εγινε με το καθηγητη.γιαυτο σου εμεινε και κουσουρι.ο κασθηγητες φορουσε και γυναικια εσωρουχα? σου ειχε πει κατι τετοιο? θυμασε?
τι σου ειπε?Δεν ξέρω ποια περίπτωση είναι και δεν έχω ιδέα πως θα μάθω τώρα που δεν ενέδωσα!!!![]()
![]()
![]()
μάλλον του τον πινέλιασε και γαργαλήθηκε, γεώτρηση δεν έγινε.πιστευω οτι κατι εγινε με το καθηγητη.γιαυτο σου εμεινε και κουσουρι.ο κασθηγητες φορουσε και γυναικια εσωρουχα? σου ειχε πει κατι τετοιο? θυμασε?
καινουργιε μηπως τελικα τον λεγανε πινε-λακη?μάλλον του τον πινέλιασε και γαργαλήθηκε, γεώτρηση δεν έγινε.
Αρχισέ να μου αναλύει τις θεωρίες για την άλλη φύση του άντρα!!!τι σου ειπε?
για κανε μας περιγραφη μπας και καταλαβουμε ποιος ηθελε να φερμαρει ποιον
μηπως ομως ψαχνεις να βρεις το δρομο σου μεσα απο εδω?διοτι και απο εδω περασε και ο λιλας και η γιαννορανια και βρηκανε το δρομο τους.Αμά είχε γίνει δεν θα προβληματιζόμουν και ψαχνόμουν εδώ,θα τον είχα βρει τον δρόμο μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι το παρατσούκλι του από εμάς τους φοιτητές!!!καινουργιε μηπως τελικα τον λεγανε πινε-λακη?
![]()