LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
οκ παρτε και μια τετοια
:-* :-*
Kαλά ρε, όλη την ώρα photo βγάζεις;
Σε ποια σχολή είπαμε ότι πέρασες; Στην αργοσχολη;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οκ παρτε και μια τετοια
:-* :-*
τυπε μου πρεπει να μαθουμε αν τον πασπαλισε το κουραμπιε και μετα να πουμε με σιγουριατυπε εκανες καμια διαγνωση?
Ρε δεν έγινε τίποτα με τον καθηγητή λέμεεε(αν θέλετε με πιστεύετε)!!!τυπε εκανες καμια διαγνωση?
ελα τυπε να τος ο αρχηγος.μεγαλε ο απολυτος ασχολιτε με το θεμα σου αυτη τη στιγμη μηπως και βουμε ακρη τι εγινε με τον καθηγητη και εσενα.τελικα πως σου την επεσε θα μας παει? στο σπιτι σου ηρθε? η στο πανεπιστημιο μεσα?Κανονίστε να μου βγάλετε κανένα όνομα να μην μου δώσει ποτέ κανείς ξανα πληροφορίς για μπουρδέλα/studio,ct και cg από εδώ μέσα!!!![]()
Διακριτικά όμως μην του βγάλω και το όνομα!!!ελα τυπε να τος ο αρχηγος.μεγαλε ο απολυτος ασχολιτε με το θεμα σου αυτη τη στιγμη μηπως και βουμε ακρη τι εγινε με τον καθηγητη και εσενα.τελικα πως σου την επεσε θα μας παει? στο σπιτι σου ηρθε? η στο πανεπιστημιο μεσα?
αυτος ο καθηγητης ηταν γνωστος στα κολπα?ελα τυπε να τος ο αρχηγος.μεγαλε ο απολυτος ασχολιτε με το θεμα σου αυτη τη στιγμη μηπως και βουμε ακρη τι εγινε με τον καθηγητη και εσενα.τελικα πως σου την επεσε θα μας παει? στο σπιτι σου ηρθε? η στο πανεπιστημιο μεσα?
Ρε όλοι οι κυριλάτοι με όνομα κρυφές είναι!!!αυτος ο καθηγητης ηταν γνωστος στα κολπα?
η ηταν κρυφος?
μηπως τον λεγανε γιαννη?
![]()
![]()
![]()
μετα το συμβαν μηπως κυκλοφορουσε με το ονομα ραννια τυπε μου?Ρε όλοι οι κυριλάτοι με όνομα κρυφές είναι!!!
Ναι ρε Γιάννη τον έλεγαν και εσύ ψυχολόγος είσαι!!!![]()
![]()
![]()
Ρε ομοιοπαθείς και εσύ;!μετα το συμβαν μηπως κυκλοφορουσε με το ονομα ραννια τυπε μου?
![]()
![]()
τυπε μου το μαλλι δεν ειναι καρφακιαΡε ομοιοπαθείς και εσύ;!![]()
Φαντάζομαι ούτε εσύ ενέδωσες!!!
Δεν μου λες το μαλλί μετά το συμβάν έγινε μόνιμα καρφάκια!!!![]()
![]()
μεγαλε ο απολυτος επεσε μεσα.ετσι τον ελεγαν το καθηγητη σιγουρα?Ρε όλοι οι κυριλάτοι με όνομα κρυφές είναι!!!
Ναι ρε Γιάννη τον έλεγαν και εσύ ψυχολόγος είσαι!!!![]()
![]()
![]()
Με τον απόλυτο να δεις που θα είμαστε και συμφοιτητές!!!μεγαλε ο απολυτος επεσε μεσα.ετσι τον ελεγαν το καθηγητη σιγουρα?
τελικα τι ειπες του καθηγητη οταν στην ειχε πεσει? του φερθηκες ωραια και εσυ? εδειξες ενδιαφερων?Με τον απόλυτο να δεις που θα είμαστε και συμφοιτητές!!!![]()
Τον απόθησα διακριτικά για να μπορέσω να περάσω και το μάθημα,μην με κόβει συνέχεια επειδή δεν του έκατσα!!!τελικα τι ειπες του καθηγητη οταν στην ειχε πεσει? του φερθηκες ωραια και εσυ? εδειξες ενδιαφερων?
μαλλον θα του ειπε τυπε μουτελικα τι ειπες του καθηγητη οταν στην ειχε πεσει? του φερθηκες ωραια και εσυ? εδειξες ενδιαφερων?
διακριτικα?Τον απόθησα διακριτικά για να μπορέσω να περάσω και το μάθημα,μην με κόβει συνέχεια επειδή δεν του έκατσα!!!![]()
μηπως πηγαινες σπιτι του για ιδιαιτερα μετα?Τον απόθησα διακριτικά για να μπορέσω να περάσω και το μάθημα,μην με κόβει συνέχεια επειδή δεν του έκατσα!!!![]()
Εεε διακριτικά:διακριτικα?
πως δηλαδη ρε τυπε?
θελουμε περιγραφη