μεγαλε δεν τα λες καλα.μαλλον σε επιασαν ζηλιες οταν την επεσε ο καθηγητες στο γκομενο του ετους.ζηλεψες πολυ? χαλαστικες εντελος? σου πηρε τη θεση τελικα αυτος?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν παιζεσαι τυπε μου!
μεγαλε δεν τα λες καλα.μαλλον σε επιασαν ζηλιες οταν την επεσε ο καθηγητες στο γκομενο του ετους.ζηλεψες πολυ? χαλαστικες εντελος? σου πηρε τη θεση τελικα αυτος?
Δεν μπορώ να ξέρω!!!μεγαλε δεν τα λες καλα.μαλλον σε επιασαν ζηλιες οταν την επεσε ο καθηγητες στο γκομενο του ετους.ζηλεψες πολυ? χαλαστικες εντελος? σου πηρε τη θεση τελικα αυτος?
Δες ρε γμτ ακόμα και στο νετ απόριψη τρώω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν παιζεσαι τυπε μου!
Δες ρε γμτ ακόμα και στο νετ απόριψη τρώω!!!![]()
![]()
Μα είναι δυνατόν τα λόγια σου να της αρεσούν περισσότερο από τα δικά μου;!![]()
![]()
![]()
![]()
Aρε Λουκριτία μόνο εσύ με αγαπάς!!!
δεν ειπα οτι μου ΑΡεσουν.Δες ρε γμτ ακόμα και στο νετ απόριψη τρώω!!!![]()
![]()
Μα είναι δυνατόν τα λόγια σου να της αρεσούν περισσότερο από τα δικά μου;!![]()
![]()
![]()
![]()
τι εννοεις μαρη???
Aρε Λουκριτία μόνο εσύ με αγαπάς!!!
Αλλά με την τύχη μου φοβάμαι μην μου βγεις Λουγκριτία!!!
Πες μου ή μάλλον έλα να μου δείξειςοτί δεν είσαι,please!!!
![]()
![]()
![]()
αστο σιλβακι...τι εννοεις μαρη???![]()
πω ρε κατι σκυλια
του ειπαμε και την θεραπεια δικε μουτυπε τι εγινε με το θεμα μας? βρεθηκε ακρη?
τι να κανει κολομβια?μολις παει εκει θα του βαλουνε γραβατα.αφου ξερεις τι παθαινει εκει το αδερφατο.δεν ειναι για εκει αυτος.το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να τα ξαναβρει με τον καθηγητη του.του ειπαμε και την θεραπεια δικε μου
δεν εχει λεφτα ομως για την κολομβια λεει
τι μπορει να κανει?
πω ρε κατι σκυλια
δαγκανουν?
![]()
να θυμηθουν και τα παλια τυπε μου ετι να κανει κολομβια?μολις παει εκει θα του βαλουνε γραβατα.αφου ξερεις τι παθαινει εκει το αδερφατο.δεν ειναι για εκει αυτος.το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να τα ξαναβρει με τον καθηγητη του.
τυπε μου πιτ μπουλΔεν ξερω αν δαγκανουν αλλά......Μερικες τις δαγκάνω ανετα εγω
τυπε το μαθημα μπορει να το περασε.αλλα κατι θα χρωσταει στο καθηγητη δεν μπορει?ολοι οι πουστηδες εχουν καλο μνημονικο.να θυμηθουν και τα παλια τυπε μου ε
το περασε το ..... μαθημα ομως τυπε μου ;)
τυπε μου πολυ φοβαμαι οτι το ξεπληρωσε ηδητυπε το μαθημα μπορει να το περασε.αλλα κατι θα χρωσταει στο καθηγητη δεν μπορει?ολοι οι πουστηδες εχουν καλο μνημονικο.
λες τυπε? απο εκει θα εμεινε και το κουσουρι που ειπε το εχει.μαλλον αυτο θα ειναι.τυπε μου πολυ φοβαμαι οτι το ξεπληρωσε ηδη
![]()
![]()
![]()