loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γιατι κανα "ξαπλωτο" θα σε χαλαγε??Μαριάννα σε ψήφισα. Πότε θα βρεθούμε για κανα όρθιο?![]()
![]()
εμ έτσι είναι αυτά υπάρχει ανταγωνισμός ( εγώ πως θα προωθήσω τη δικιά μου ρε? )![]()
Aυτο το μαλλι αφέλεια ποια πουστρα στυλιστας σας την εχει επιβαλει γενικα στις περισσοτερες?ποιό το νόημα να κάνω καθε λίγο και λιγάκι ρεστάρτ για να μου δίνω μια ψήφο?
εδώ η άλλη η κοπελιά έχει ολόκληρο συστημα και κάθε μισή ώρα ανεβαίνει κατα 50 ψήφους!
ήλπιζα να βγω δικαια τωρα αυτο είναι...![]()
![]()
![]()
Έτσι...τέτοιες αναλύσεις θέλουμε!Εμπεριστατωμένες!Aυτο το μαλλι αφέλεια ποια πουστρα στυλιστας σας την εχει επιβαλει γενικα στις περισσοτερες?
Μεγαλη μαλακια και σας καταστρεφει την εκφραση. Λιγες μουρες ειναι για τετοιες ροκαμπιλιες
Γιατι υπαρχει στυλιστας που εχει σπουδασει?Έχεις σπουδάσει stylist?![]()
Aυτο το μαλλι αφέλεια ποια πουστρα στυλιστας σας την εχει επιβαλει γενικα στις περισσοτερες?
Μεγαλη μαλακια και σας καταστρεφει την εκφραση. Λιγες μουρες ειναι για τετοιες ροκαμπιλιες
Γιατι ειρωνευεσε ρε αρχηγε?Έτσι...τέτοιες αναλύσεις θέλουμε!Εμπεριστατωμένες!
Τι έγινε?Τελείωσε η ψηφοφορία? :S
Βασικά όπως σε κόβω καμία περούκα θα σου πήγαινε!!!ωραιο ειναι
αλλα σε λιγες παει
θα ηθελα να το κανω κ εγω ετσι αλλα ανηκω στις αλλες που δεν τους παει σνιφ
Βασικά όπως σε κόβω καμία περούκα θα σου πήγαινε!!!
Υ.Γ.Είμαι πολύ κακός!!!![]()
![]()
Τι εκανε λεει?ωραιο ειναι
αλλα σε λιγες παει
θα ηθελα να το κανω κ εγω ετσι αλλα ανηκω στις αλλες που δεν τους παει σνιφ
Απλά ανοίγεις ξανα την σελίδα ή κάνεις και άλλα κόλπα;;;η ψηφοφορια ειναι για τον πουτσο.παλι με αφηνει να ψηφίσω....![]()
:o :o :o :o :o :o :o :oΓιατι ειρωνευεσε ρε αρχηγε?
Εχουν βγει πεντεξι πουστρες και τις εχουν κανει ολες τσόλια. Πειραζει που γουσταρω να βλεπω γυναικες που ξεχωριζουν αισθητικα? Δεν ειναι ολα γαμησι και χυσιμο στη μαπα. Θελω και παραμυθιασμα
εγω να δεις!!!!!!!εχω μεγαλο κολλημα!!!!!αστα τραβαω ζορια με τα μαλλια μου...
:o :o :o :o :o :o :o :o
εγω να δεις!!!!!!!εχω μεγαλο κολλημα!!!!!
τα χριστουγεννα που η κομμωτρια μου τα πηρα λιγο παραπανω παραλιγο θα εκλαιγα!!!!!!!!!
και ολοι με βριζανε...
εγω να προσπαθω να αποδειξω ποοοοοοοοοοσο πολυ κοντυνανε και οτι εχω κοντα μαλλια κ ολοι με μουντζωναν...![]()
:-