catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγώ γιατι δεν μπορώ να ξαναψηφίσω? με σαμποτάρουν!!! και το pc μου δεν έχει δίκτυο!!! :o :o απ της μανας μου πμαίνω
*μπαίνωεγώ γιατι δεν μπορώ να ξαναψηφίσω? με σαμποτάρουν!!! και το pc μου δεν έχει δίκτυο!!! :o :o απ της μανας μου πμαίνω
ισχυει. μ'εχουν ενημερώσει...αισχος και πάλι αισχοςτωρα που ξαναδοκιμασα δεν μ αφησε
πριν ειχα ψηφισει 2η φορα χωρις να καθαρισω κουκις κ τετοια
φανταζομαι αν καποιος κανει συνεχεια εκκαθαριση βεβαια ψηφιζει οσες φορες θελει
ισχυει. μ'εχουν ενημερώσει...αισχος και πάλι αισχος
Καλο θα ταν τα αποτελεσματα να μη νοθευονταντι εννοεις?
restart στο router=νέα i.p.=καινούρια ψήφος στα σίγουρα.(εκτός και διαβάζει την mac address του pc που δεν το νομίζω)Καλο θα ταν τα αποτελεσματα να μη νοθευονταν
σ΄ευχαριστ'ω πολυ καλέ μουΈλα βρε μην ανησυχείς είσαι η καλύτερη!!!
Με ποια θέση προκρίνεσαι και πώς διεξάγεται γενικά ο αγώνας;;;!!!
Y.Γ.Μπήκα και στο facebook σου και μπορώ να πω ότί είσαι top και καθαρά μεσογειακή γυναίκα!!!
ποιό το νόημα να κάνω καθε λίγο και λιγάκι ρεστάρτ για να μου δίνω μια ψήφο?restart στο router=νέα i.p.=καινούρια ψήφος στα σίγουρα.(εκτός και διαβάζει την mac address του pc που δεν το νομίζω)
σε μια βραδυά μαζί με 2-3 άτομα για βοήθεια βγαίνεις miss universe
Βασικά δεν αλλάζει κάτι καθώς και οι οπαδοί σου και οι δικοί της μπορούν να ψηφίσουν πολλές φορές!!!ποιό το νόημα να κάνω καθε λίγο και λιγάκι ρεστάρτ για να μου δίνω μια ψήφο?
εδώ η άλλη η κοπελιά έχει ολόκληρο συστημα και κάθε μισή ώρα ανεβαίνει κατα 50 ψήφους!
ήλπιζα να βγω δικαια τωρα αυτο είναι...
Πάντως μιλάω ειλικρινά,εντυπωσιάστηκα(βέβαια εξαρτάται και από το πόσο ψηφιακή τέχνη βλέπω )!!! ;)
Προσωπικά βλέπω σπάνια μεσογειακή ομορφιά και μέλλον στο μόντελινκγ καθώς είσαι πιτσιρίκα!!!
Υ.Γ.Δοκίμασε και στα καλιστεία του Antenna και τους Star!!!
Δεν ξέρω αλλά εμένα πραγματικά μου άρεσε πολύ!!!Πες μου ότι κάνεις χαβαλέ! Τι το ιδιαίτερο έχει δηλαδή?!!
Δεν ξέρω αλλά εμένα πραγματικά μου άρεσε πολύ!!!
Τώρα υπερβάλεις λίγο!!!εσένα σου άρεσε . Κατά τα άλλα άμα βγω στο δρόμο βλέπω δεκάδες τέτοιες και καλύτερες. Μια απλή συνθισμένη είναι!
Τώρα υπερβάλεις λίγο!!!
Είμαι νεαρός και συχνάζω σε μέρη με πολλές 20άρες και μπορώ να πω με βεβαιότητα οτί συνηθισμένη δεν είναι!!!
Μπορεί να μην έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε top model αλλά όχι και οτί είναι της μάζας!!!
Υ.Γ.Στην τελική άσε με ρε ......... να κάνω προπαγάνδα τον manager!!!