analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Απλά ανοίγεις ξανα την σελίδα ή κάνεις και άλλα κόλπα;;;
οχι ρε συ.απλα εμπαινα να δω πως παει η ψηφοφορια και με αφηνε να ψηφισω.....
Απλά ανοίγεις ξανα την σελίδα ή κάνεις και άλλα κόλπα;;;
Δεν ειρωνεύτηκα ρε παραμυθιασμένε!Φιλιά στην Ewa που δεν χρειάζεται και στυλίστα!Γιατι ειρωνευεσε ρε αρχηγε?
Εχουν βγει πεντεξι πουστρες και τις εχουν κανει ολες τσόλια. Πειραζει που γουσταρω να βλεπω γυναικες που ξεχωριζουν αισθητικα? Δεν ειναι ολα γαμησι και χυσιμο στη μαπα. Θελω και παραμυθιασμα
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω τα ειχα χρονια μακρια κ δεν ηθελα να παραδεχτω οτι δεν μου πηγαινανε
αφου τ αγαπουσα... *P
ωσπου πηγα κ τα εκοψα κ καταλαβα την μλκια που εκανα χρονια
τωρα εχουνε μακρυνει λιγο παλι κ θα παω να τα κοψω μεχρι λιγο κατω απ το πιγουνι
ειναι κ καλοκαιρι να παιρνω αερα χαχαχα
Δεν ειρωνεύτηκα ρε παραμυθιασμένε!Φιλιά στην Ewa που δεν χρειάζεται και στυλίστα!
Κοπελιές είστε τα στυλιστικά σας προβλήματα σε άλλο θέμα,εδώ μιλάμε για την γατούλα!!!εγω τα ειχα χρονια μακρια κ δεν ηθελα να παραδεχτω οτι δεν μου πηγαινανε
αφου τ αγαπουσα... *P
ωσπου πηγα κ τα εκοψα κ καταλαβα την μλκια που εκανα χρονια
τωρα εχουνε μακρυνει λιγο παλι κ θα παω να τα κοψω μεχρι λιγο κατω απ το πιγουνι
ειναι κ καλοκαιρι να παιρνω αερα χαχαχα
ας βρούνε τον κωστέτσο να τα πούνεΚοπελιές είστε τα στυλιστικά σας προβλήματα σε άλλο θέμα,εδώ μιλάμε για την γατούλα!!!
καθολου οφ τοπικ!!!!!!!καλλιστεια αρα ομορφια αρα μαλλια....Κοπελιές είστε τα στυλιστικά σας προβλήματα σε άλλο θέμα,εδώ μιλάμε για την γατούλα!!!
καθολου οφ τοπικ!!!!!!!καλλιστεια αρα ομορφια αρα μαλλια....
γουατ;;;;;;;;;;;;
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσο μακρια τα ειχες;;;;;;;;;;;;
και πως αντεξες να τα κοψεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
καλα αν σου πανε ειναι οκ...
εγω εγκεφαλικο στην θεα ψαλιδιου!!!!!!!!!
δε χρησιμοποιω ουτε λακ ουτε αφρους κ τετοια..
κανω πιστολακι σπανια..
και γενικα
βιογραφικο εστειλες;;;;;;;;;;;;; :-*γουατ;;;;;;;;;;;;
Κουμ κουατ!!!!!!!! Για την Κατγουμαν δεν λεμε?????γουατ;;;;;;;;;;;;
Επίσης ξέχασα είστε γυναίκες= ανεξέλεκτο !!!καθολου οφ τοπικ!!!!!!!καλλιστεια αρα ομορφια αρα μαλλια....
γουατ;;;;;;;;;;;;
βιογραφικο εστειλες;;;;;;;;;;;;; :-*
Κουμ κουατ!!!!!!!! Για την Κατγουμαν δεν λεμε?????
Ποθεν εσχεs το κομμωτηριον???
λεμε γ την γατουλα που παιρνει μερος σε καλλιστεια!καλλιστεια σημαινει ομορφια! ομορφια σημαινει κ ωραια μαλλια!!!Επίσης ξέχασα είστε γυναίκες= ανεξέλεκτο !!!
Άντε να σας κάνουμε ζάπινγκ!!!
Μωρέ καλά λέει ένας φίλος μου ησυχή γυναίκα η μπουκωμένη γυναίκα !!!
προσεχε μικρη θα ανεβουμε θεσ/νικη και σε βρουμε στην καφετερια που δουλευεις και θα σε ξυρισουμε γουλι.....
Μις Μπαζόλα και τον έστησε η μηχανορράφα Bite....Εδω τα κοριτσια εχουν ηδη συμμετασχει σε αλλο διαγωνισμο....αρα απαγορευεται να πανε και σ αυτον....
Ο διαγωνισμοs λεγοταν η Μιs....Μπιουτιφολα κατι τετοιο....