siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
η σιλβα δερνει εννοεις?
ε μη τα θες κ ολα δικα σου
κατσε κ απολαυσε το χαχαχα
καλα..θα στρωσει χαρακτηρα
η σιλβα δερνει εννοεις?
ε μη τα θες κ ολα δικα σου
κατσε κ απολαυσε το χαχαχα
Βγαινω και έξω βρε καλε μου
If it's ment to be it's ment be
Nαι ρε φιλαράκι ολιγαρκής δεν βλέπεις εμένα;!
Ότι προσφέρουν τα κορίτσια!!!
Nαι ρε φιλαράκι ολιγαρκής δεν βλέπεις εμένα;!
Ότι προσφέρουν τα κορίτσια!!!
καλα..θα στρωσει χαρακτηρα
Ρε συ στο χέρι σου είναι!!!ε οχι να φαμε και ξυλο!!
ΜΕΑΝΤ καλε!!
Πού να μην είχες πάρει και το proficiency...
καλα εχω κανει και κατι μαργαριταρια και στο μαθημα απανω
τα δολια τα παιδια...
γι'αυτο λεω! μονο junior!
Δεν κάνω παραθέσεις ντιου του τεκνικαλ ντιφικαλτις γουϊθ μαϊ ολντ πί-σί...
Προς Μπομπάρα...
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... Και εγώ ξέρεις πως για εσέ θα έπινα ολάκερο τον Βόσπορο και ας είναι τίγκα στο σκατό...
Προς Μπάιτ...
Κακούργα άσε ήσυχη την Μπόμπα γιατί και γω δεν ξέρω τί θα γίνει... Άστα με σήματα καπνού να επικοινωνούσα καλύτερα θα ήταν μιας και το κατέχω το άθλημα...
Προς Γατόνι...
MEANT κυρία δασκάλα...
Πού βγαίνεις πές μου να έρθω να σε βρώ με το μαύρο μου άλογο και να σε γνωρίσω από κοντά... Και από κλικ μην ανυσηχείς έχω όλα τα τεύχη....
Προς Καινούργιος
Ξεκαθάρισε την θέση σου με αυτή σου την κατάσταση πριν κάνω επανάσταση...
Προς Σίλβα...
δεν έχω κάτι να σου πώ αλλά για λόγους ευγενείας απευθύνομαι και σε εσένα... :-*
Προς Κακό Ινδιάνο...
Ζώσου τα τώρα ΒΛΑΚΑ! Μου ήθελες και τεχνολογία... Καλά δεν ήσουνα στον καταυλισμό σου...
Προς Μπομπάρα...
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... Και εγώ ξέρεις πως για εσέ θα έπινα ολάκερο τον Βόσπορο και ας είναι τίγκα στο σκατό...
Προς Μπάιτ...
Κακούργα άσε ήσυχη την Μπόμπα γιατί και γω δεν ξέρω τί θα γίνει... Άστα με σήματα καπνού να επικοινωνούσα καλύτερα θα ήταν μιας και το κατέχω το άθλημα...
Προς Γατόνι...
MEANT κυρία δασκάλα...
Πού βγαίνεις πές μου να έρθω να σε βρώ με το μαύρο μου άλογο και να σε γνωρίσω από κοντά... Και από κλικ μην ανυσηχείς έχω όλα τα τεύχη....
Προς Καινούργιος
Προς Σίλβα...
δεν έχω κάτι να σου πώ αλλά για λόγους ευγενείας απευθύνομαι και σε εσένα... :-*
Προς Κακό Ινδιάνο...
Ζώσου τα τώρα ΒΛΑΚΑ! Μου ήθελες και τεχνολογία... Καλά δεν ήσουνα στον καταυλισμό σου...
Προς Μπομπάρα...
Προς Μπάιτ...
Προς Γατόνι...
MEANT κυρία δασκάλα...
Προς Καινούργιος
Προς Σίλβα...
Προς Κακό Ινδιάνο...
Υ.Γ. Έχεις όρεξη για καμία εσωτερική αναζήτηση και εις βάθος ανάλυση της "Ελεγείας ενός έρωτα"
η ωραια?
αφιερωση στη σιλβα ειναι αυτη?
μπας κ γλιτωσεις το ξυλο?
αφιερωση στη σιλβα ειναι αυτη?
πφφφ οχι βεβαια...
ενα μαγαζι εδω διπλα εχει παρτι και με βαλαν στο κεφι..ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΗΤ;;;