Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτη η μετριοπαθεια σκοτωνει ελεφαντα. :grin:

οι μετριοπαθειες ειναι για τους μετριους χαχαχα

αι ολγουευζ σπικ δε τρουθ ... οποτε ορθως το βρισκεις ενδιαφερον :grin:

ΜΜμμμμμ ενδιαφέρον!!! ;)
Αρέ είμαι καρδιό κατακτητής τελίκα!!! :dancing:

εισαι εισαι!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ααααα εσυ ειπες η μπαιτ ειναι δικια σου!!!

ασε μας να κανουμε τη τυχη μας!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Πριν τις δηλώσεις της για εσένα μανάριιιι!!! :grin:
Τώρα θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και είσαι και εσύ ευσπρόδεκτη!!! :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τώρα θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και είσαι και εσύ ευσπρόδεκτη!!! :2funny: :2funny:

και να δηλωσω πως δεν της ειπα εγω να πει τπτ εεε@@@(για χειλια κ μαλλια εννοω)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

παντως τα χειλη της τα βλεπεις κ εσυ
ε τωρα το μαλλακι της... φαντασου το χαχαχα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Προς Μπομπάρα...
Μην ανησυχείς μωρό μου για τίποτα. Εσύ έχεις εμένα να σε υποστηρίζω απέναντι σε κάθε άδικο χτύπημα της ρουφιανοτσατσοκλικαδούρας και να θαυμάζω την απόλυτη ελάφρότητα του είναι σου... :boobies: :boobies: :boobies:

Προς Γατόνι...
Αν είσαι όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή πως θα γνωρίσεις αυτόν που θα σου κάνει κλικ?

Προς Καινούργιος...
Κάτσε καλά σκύλε εσύ και μη μου πειράζεις τη μπόμπα θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα στα στριπ της Θεσ/νικης.

Προς Λουκ...
Μωρό μου όποτε θελήσεις κάποιον να αναζητήσεται ομού τα βαθύτερα εσωτερικά νοήματα του έργου του Ιονέσκου, παρέα με ποιοτική μουσική και άφθονη σαμπάνια δηλώνω παρών!

Προς Μπάιτ και λοιπές "Θεες"...
Μη μου πειράζεται τη μπόμπα και μην έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας... Πίσω και σας φάγαμε... Για βάλτε φωτό να σας δούμε.....

Προς Κακό Ινδιάνο...
Καλά βρε μαλάκα τόσα λεφτά χαλάς στις στριπτητζούδες και μια καλύτερη σύνδεση δεν μπορούσες να βάλεις... Τώρα κάτσε και κάνε μία ώρα για να στείλεις ένα πόστ... ΖΩΟΝ!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Προς Μπομπάρα...
Μην ανησυχείς μωρό μου για τίποτα. Εσύ έχεις εμένα να σε υποστηρίζω απέναντι σε κάθε άδικο χτύπημα της ρουφιανοτσατσοκλικαδούρας και να θαυμάζω την απόλυτη ελάφρότητα του είναι σου... :boobies: :boobies: :boobies:

Προς Γατόνι...
Αν είσαι όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή πως θα γνωρίσεις αυτόν που θα σου κάνει κλικ?

Προς Καινούργιος...
Κάτσε καλά σκύλε εσύ και μη μου πειράζεις τη μπόμπα θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα στα στριπ της Θεσ/νικης.

Προς Λουκ...
Μωρό μου όποτε θελήσεις κάποιον να αναζητήσεται ομού τα βαθύτερα εσωτερικά νοήματα του έργου του Ιονέσκου, παρέα με ποιοτική μουσική και άφθονη σαμπάνια δηλώνω παρών!

Μη μου πειράζεται τη μπόμπα και μην έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας... Πίσω και σας φάγαμε... Για βάλτε φωτό να σας δούμε.....

Προς Κακό Ινδιάνο...
Καλά βρε μαλάκα τόσα λεφτά χαλάς στις στριπτητζούδες και μια καλύτερη σύνδεση δεν μπορούσες να βάλεις... Τώρα κάτσε και κάνε μία ώρα για να στείλεις ένα πόστ... ΖΩΟΝ!!!

1.εμεις δεν ειπαμε τπτ στη μπομπα..... :'( :'(

2.εγω εχω φοιτητικη 4αρα ταχυτητα 10 ευρα :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Προς Μπομπάρα...

Προς Γατόνι...

Προς Καινούργιος...

Προς Λουκ...

Προς Κακό Ινδιάνο...

καλλιο αργα παρα ποτε αχαχαχαχαχα
μετα απο 5 σελιδες ξαναμιλησε το παιδι χαχαχαχα
με καπνους προσπαθεις να στειλεις τα ποστ σου? :tooth:

την μπομπα ξεχασε την
την εχω στην απομονωση

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και ενδιαφερον και τρωω και μερεντα τωρα, ξερεις μπαινουν κι ιδεες...Μπαιτ μελαχροινη ειναι;; :huh:

ναι
οταν την ειδα μου θυμισε κολομβιανη.. λατιν αμερικα.. στο προσωπο (φανταζομαι γνωριζεις το υπερ σηριαλ χαχα)
αυτο δεν της το χω πει χαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Προς Μπομπάρα...

...

Αχ ινδιάνε, κανείς εδώ μέσα δεν εκτιμάει την πλήρη μηδενικότητα της ύπαρξής μου όπως εσύ... δεν έχω λόγια πλέον, μόνο αγάπη...  :smitten:

και δε με πειράζουν ρε... μόνο κάτι διαγωνισμούς στήνουν γκρρρρρρ αλλά θα τα ξαναπούμε στην επόμενη αναμέτρηση, θα επανέλθω δριμύτερη  >:( >:( >:(

και

Προς Κακό Ινδιάνο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι
οταν την ειδα μου θυμισε κολομβιανη στο προσωπο (φανταζομαι γνωριζει το υπερ σηριαλ χαχα)

ποιος με σωζει απο τον αρκανς12345678910111213141516171819 τωρα....

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ναι
οταν την ειδα μου θυμισε κολομβιανη.. λατιν αμερικα.. στο προσωπο (φανταζομαι γνωριζεις το υπερ σηριαλ χαχα)

ναι ναι το γνωριζω. μαλιστα πολυ ωραια.στα υποψιν.. :sunglasses: :sunglasses:

Υ.Γ. Μπαιτ οτι  :s&m_1: :s&m_1: ομως δε μου το πες...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom