Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σκεψεις της μικρης μαριαννας οταν επαιρνε τη ποζα

εχμ... αυτο που κανεις αποτελει εν μερη παραβαση
γι αυτο σε παρακαλω παρα πολυ ευγενικα να τη σβησεις και να μη ξαναχρησιμοποιησεις αυτη τη φωτο :)
ευχαριστω  :)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

thanks!
δεν με νοιαζουν τα γυαλια ειτε μου μαυρισεις δοντια κτλ κτλ
αλλα το "εισαι 8εα θα τισ σκισεις ολες" ειναι κατι που δεν εχω πει και δεν ξερεις ποτε τι παρεξηγισεις γινονται καταλαβες?  ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εχμ... αυτο που κανεις αποτελει εν μερη παραβαση
γι αυτο σε παρακαλω παρα πολυ ευγενικα να τη σβησεις και να μη ξαναχρησιμοποιησεις αυτη τη φωτο :)
ευχαριστω  :)

βασικα δεν νομιζω οτι στεκει αυτο που λες
μιας κ βαζεις μονη σου τις φωτο σου κ ειναι στο ελεος του καθενος
απλα στο λεω για να προσεχεις εσυ
τωρα ο σιροπιαστος καλως την εβγαλε αφου δε θες κ το ζητησες

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
thanks!
δεν με νοιαζουν τα γυαλια ειτε μου μαυρισεις δοντια κτλ κτλ
αλλα το "εισαι 8εα θα τισ σκισεις ολες" ειναι κατι που δεν εχω πει και δεν ξερεις ποτε τι παρεξηγισεις γινονται καταλαβες?  ;)

βρε δε πειραζει, εγω τα κανα με χιουμοριστικη διαθεση οπως και την ατακα, No problem

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βασικα δεν νομιζω οτι στεκει αυτο που λες
μιας κ βαζεις μονη σου τις φωτο σου κ ειναι στο ελεος του καθενος
απλα στο λεω για να προσεχεις εσυ
τωρα ο σιροπιαστος καλως την εβγαλε αφου δε θες κ το ζητησες

φυσικα και στεκει
ναι μεν εκτιθεμαι και ειναι στο ελεος του καθενος
αλλα αν μπορουσα θα ειχα το δικαιωμα να "κηνυγαω" τον καθενα που εκμεταλλευται τις φωτο μου χωρις τη θεληση μου
Ας πουμε ο σιροπιαστος εκανε δυο photomanipulation και τα ανεβασε στο site. Το ενα δεν με ανοχλησε, το αλλο ειπα για ποιο λογο θα θελα ομως να το διαγραψει
Κι εγω εχω κανει κατα καιρους photomanipulations σε φωτογραφιες διασημων και μη (για να εξασκηθω στο photoshop) που έχω βρει στο google και σε καποια site δεν μου επετρεψαν να τις ανεβασω γιατι δεν ειχα model release*! (*την αδεια του εικονιζομενου για να χρησιμοποιησω τη φωτο)

Καποιος γνωστος μου μαλιστα που ανεβασε φωτο με photomanipulation σε καποιο forum χωρις model release, τον πηρε πρεφα ο φωτογραφος και του στειλε εξοδικο!

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρε δε πειραζει, εγω τα κανα με χιουμοριστικη διαθεση οπως και την ατακα, No problem

ok κι εγω σου πα δεν υπαρχειπροβλημα, απλα επειδη υπαρχουν και διαφοροι που μ'εχουν αχτι, την ατακα μπορει να την παρεξηγησουν ευκολα...καταλαβαινεις... ;)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ok κι εγω σου πα δεν υπαρχειπροβλημα, απλα επειδη υπαρχουν και διαφοροι που μ'εχουν αχτι, την ατακα μπορει να την παρεξηγησουν ευκολα...καταλαβαινεις... ;)

καλα ετσι ναι, αλοιμονο..ε, επεσες σε μενα που μαι καλουλης :grin:

παντως πληροφοριακα απο φοτοσοπ δε σκαμπαζω, με αλλο προγραμματακι εγινε η δουλεια και μαλιστα ειχε ανεβει στο φορουμ ενα παρομοιο θρεντ με τετοιες φωτος - σχολιασμους κι εμαθα απο κει το "πως"..Εδω ειχα κανει παρομοιο με τα παιδια απο το τμημα εκει που δουλευα και τ'ανεβασα στο facebook  :grin: (φυσικα ολοι το ξεραν κι ειμασταν μεσα). Αλλα διακριτικα επεσε συρμα οτι το μαθε και δυσαρεστηθηκε το μπος και τα κατεβασα.. :grin: :grin:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

παντως πληροφοριακα απο φοτοσοπ δε σκαμπαζω, με αλλο προγραμματακι εγινε η δουλεια και μαλιστα ειχε ανεβει στο φορουμ ενα παρομοιο θρεντ με τετοιες φωτος - σχολιασμους κι εμαθα απο κει το "πως"..Εδω ειχα κανει παρομοιο με τα παιδια απο το τμημα εκει που δουλευα και τ'ανεβασα στο facebook  :grin: (φυσικα ολοι το ξεραν κι ειμασταν μεσα). Αλλα διακριτικα επεσε συρμα οτι το μαθε και δυσαρεστηθηκε το μπος και τα κατεβασα.. :grin: :grin:

καλε ναι το ξερω οτι ειναι αλλα προγραμματα αυτα  :P

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

βtw βλεπεις HOUSE ετσι?  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Γατούλα τα μάτια σου πώς τα περιποιήσε;! :grin: :think:
Mε τέτοιο ξενύχτι θα έχεις κάτι μάυρους κύκλους και σακούλες άλλο πράγμα φαντάζομαι!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
μπα καμια σχεση! κοιμαμαι ολη μερα και ειμαι φρεσκαδουρα!  :P
Εχώ ακούσει στην tv και διαβάσει σε εφημερίδα σε θέματα περί υγείας,ομορφιάς και ευαιξίας οτί ο νυχτερινός ύπνος δεν αντικαθίσταται με αυτόν της ημέρας!!!

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχώ ακούσει στην tv και διαβάσει σε εφημερίδα σε θέματα περί υγείας,ομορφιάς και ευαιξίας οτί ο νυχτερινός ύπνος δεν αντικαθίσταται με αυτόν της ημέρας!!!

το έχω ακουσει κι εγω καλε μου μου το λεγε η γιαγια μου  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom