EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.711
- Πόντοι
- 19.485
Εσένα δε θα σου το έλεγα αυτό, δεν είσαι ψύχραιμος![]()
![]()
![]()
![]()
Είπα αφού γουστάρεις καυγά και τζέρτζελο να μη σε απογοητεύσω!
Εσένα δε θα σου το έλεγα αυτό, δεν είσαι ψύχραιμος![]()
![]()
![]()
![]()
Για το μικρό σου μυστικό,την ακόρεστη αλλά παρεξηγημένη από ταμπού ερωτική σου επιθυμία λες;!Εσένα δε θα σου το έλεγα αυτό, δεν είσαι ψύχραιμος![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτω τα χέρια από τη μπόμπα!!!!!!!!!!!
Mα επειδή εγώ δεν είμαι πολύ μαχητικός προτρέπω τον άλλον!!!εσυ τι μιλας ρε με το γυναικειο-ρομαντικο αβαταρ????????????
ελεηνιδε!!!!!!![]()
έτσι κάνει νομίζω, το παίρνει σερί χωρίς ύπνο για 4-5 μέρες και μετά πέφτει σε κώμα για μία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ή είναι σε φωτογράφηση![]()
![]()
Δεν θέλω να καταταχθώ στη ζωή της μπόμπας.... οπότε και δεν με νοιάζει. Αλλά θα της συμπαρίσταμαι σε κάθε άδικη επίθεση που θα δέχεται... Μη με ρωτήσεις γιατί... Γιατί έτσι μου αρέσει... Γκαρσόν τώρα φέρε και τις Amstel....Ερχεσαι δεύτερος στη ζωή της...Πεπίτο is watching us!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ναρκη πεφτω!!!
Mα επειδή εγώ δεν είμαι πολύ μαχητικός προτρέπω τον άλλον!!!
Κάτσε όμως να δεις το κακό μου πρόσωπου που θα με πεις και ρομαντίκο Ελλεηνίδο!!!![]()
![]()
![]()
Ερχεσαι δεύτερος στη ζωή της...Πεπίτο is watching us!!![]()
![]()
![]()
Ό,τι θες διαβάζεις κι εσύ... κανείς δεν είπε ότι δεν έχει ωραίο στήθος εκεί, όλοι για την πόζα είπαν![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος ρε λυσσαξε????ειδες που ειναι σαν κοριτσι απο την ουγκαντα.
τα ελεγα εγω.
για το στηθος τη να πουμε που εχετε λυσαξει. ειναι καλο ,σφριγυλο και σφιχτο αμαν πια. αρα ωραιο
Ο ινδιάνος είναι ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου... ο μόνος που με κατάλαβε ποτέ..![]()
Αμοιβαία τα αισθήματα Μπόμπα!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ο ινδιάνος είναι ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου... ο μόνος που με κατάλαβε ποτέ..![]()
Πυροτεχνουργός.....Τι δουλειά κάνει? Ψυχίατρος???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boooooooo φοβοφηκα λεεεε......![]()
![]()
α στα διαλα μαρη.Μην μπεμπεκίζεις.... ΜΗΝ ΜΠΕΜΠΕΚΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()