Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
τι διαστολή ρε! Συστολή έπαθε,σε σημείο που να μη το βρίσκω! Καλή συνταγή όποτε έχω κ@@λες αλλά δε μου περισσεύουν,να κοζάρω λίγω μπας και ηρεμήσω!
Δηλαδή  στους πόσους πόντους από πόσο έχει φτάσει;! :grin: :think:
Nα αξιολογήσουμε την ζημιά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κάνουμε μια κάπως διασταλτική ερμηνεία των ανωτέρω, χάριν της σαφήνειας βεβαίως :cheesy:

Με την ευκαιρια,
Chevi...να πεις του Σολιτονιου να ανοιξει ΕΚΕΙΝΟΣ ενα θρεντ σχετικο με το ποτε ισχυουν και ποτε τηρουνται η οχι οι κανονες του φορουμ και τελικα αν εφαρμοζονται σε ολους η οχι.

Και συ εισαι μοντερει και εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα παραπανω (και με αλλους) αλλα δεν ειναι λογος αυτος για να εξαφανιζονται θρεντ η για μπαν......

:offtopic:...το ξερω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε ποβελ, τονε λες chevi και περιμένεις να σου απαντήσει σοβαρά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Με την ευκαιρια,
Chevi...να πεις του Σολιτονιου να ανοιξει ΕΚΕΙΝΟΣ ενα θρεντ σχετικο με το ποτε ισχυουν και ποτε τηρουνται η οχι οι κανονες του φορουμ και τελικα αν εφαρμοζονται σε ολους η οχι.

Και συ εισαι μοντερει και εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα παραπανω (και με αλλους) αλλα δεν ειναι λογος αυτος για να εξαφανιζονται θρεντ η για μπαν......

οχι ρε αγαπη μπερδευτηκες μ φαινεται!!!!

ειναι απλα τα πραματα οταν εισαι μοντ εσυ οριζεις ποτε τηρουνται οι κανονες κ ποτε οχι....

κ οταν αποφασισεις να μην το τηρησεις το οριζεις διασταλτικηsomethin........ νταξειιιιιι????????????? :helpplea: :helpplea:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι διαστολή ρε! Συστολή έπαθε,σε σημείο που να μη το βρίσκω! Καλή συνταγή όποτε έχω κ@@λες αλλά δε μου περισσεύουν,να κοζάρω λίγω μπας και ηρεμήσω!

Σε πειράζω βρε κουτό. Άντε πάρε αυτές που σ'αρέσουν. :cum:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Με την ευκαιρια,

Για οποιδήποτε παράπονο ή πρόβλημα από κάποιο μοντερέητορ, απευθύνεστε στον ίδιο ζητώντας το λόγο ή εξηγήσεις. Αν δεν ικανοποιηθείτε, απεθυηνθείτε στον administrator.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Για οποιδήποτε παράπονο ή πρόβλημα από κάποιο μοντερέητορ, απευθύνεστε στον ίδιο ζητώντας το λόγο ή εξηγήσεις. Αν δεν ικανοποιηθείτε, απεθυηνθείτε στον administrator.

Απευθυνθηκα στον ιδιο και δεν απαντησε ποτε.....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

τωωωρααα προκοψαμε χαχαχαχα

προς μερικες κορασιδες
καλα ρε σας ενοχλησε το μπαζιδι που ειναι αποψη για εμφανιση
προς ενα ατομο που μονο του επετρεψε στους αλλους να το κρινουν
κ προς τη μαγια πχ που ειπωθηκαν κ ποσα δεν ειπωθηκαν για την εμφανιση της.. οχι??? εκει κ αν ηταν προσβολη!! (το τελευταιο παει προς τη λουκ οχι στη σιλβα χαχαχα  μνδουλιτσες μου εσεις :tooth: )

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τωωωρααα προκοψαμε χαχαχαχα

προς μερικες κορασιδες
κ προς τη μαγια πχ που ειπωθηκαν κ ποσα δεν ειπωθηκαν για την εμφανιση της.. οχι??? εκει κ αν ηταν προσβολη!! (το τελευταιο παει προς τη λουκ οχι στη σιλβα χαχαχα  μνδουλιτσες μου εσεις :tooth: )

;) :-*

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
προς μερικες κορασιδες

Με πρόλαβες...

Το να προσπαθούμε να βρούμε αφορμή να αρπαχτούμε από κάτι δεν είναι σωστό. Η υπερβολή δεν είναι προς τιμήν κανενός, ούτε των μοντ/αντμιν/οτιδήποτε, ούτε των άλλων που πιάνονται από κάτι για να μιλήσουν για κάτι άλλο.

Και η γάτα δεν έχει βυζί, εμένα μου αρέσει έτσι.
Ζητώ εξηγήσεις όμως από τον βυζο!! Δηλαδή είπες την άλλη άβυζη και αυτό σου φαίνεται νορμάλ;  :think:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Με πρόλαβες...

Το να προσπαθούμε να βρούμε αφορμή να αρπαχτούμε από κάτι δεν είναι σωστό. Η υπερβολή δεν είναι προς τιμήν κανενός, ούτε των μοντ/αντμιν/οτιδήποτε, ούτε των άλλων που πιάνονται από κάτι για να μιλήσουν για κάτι άλλο.

Και η γάτα δεν έχει βυζί, εμένα μου αρέσει έτσι.
Ζητώ εξηγήσεις όμως από τον βυζο!! Δηλαδή είπες την άλλη άβυζη και αυτό σου φαίνεται νορμάλ;   :think:
Αυτός εξηγησέ το μας λίγο καλύτερα γιατί γίνεται παρεξηγήσιμο!!!
Σου αρέσει έτσι  :knockinb:,έτσι  :bigdick: ή ....:smitten:;;; :think:
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είμαι  :offtopic: για τον έρωτα boomb-γατούλας θέλω να μάθω!!! :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μου αρέσει να κοιτάζω μικρά βυζιά και μεγάλες κωλάρες...  :cum: :cum: :cum: :cum:  :2funny: :2funny: :2funny:
Το πρώτο το δέχομαι,το δεύτερο πού το είδες;! :grin: :think:
Κωλάρα,απλό τυπικό αλλά καλογυμνασμένο κωλαράκι έχει η κυρία!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom