Μωρέ το σκέφτεται μόνο ή μήπως έχει περάσει και στην πρακτική;!
![]()
Τωρα που το λες....
Μωρέ το σκέφτεται μόνο ή μήπως έχει περάσει και στην πρακτική;!
![]()
Το πρώτο το δέχομαι,το δεύτερο πού το είδες;!![]()
Κωλάρα,απλό τυπικό αλλά καλογυμνασμένο κωλαράκι έχει η κυρία!!!![]()
![]()
![]()
Δεν είπα ότι έχει κωλάρα, είπα ότι μου αρέσουν οι κωλάρες!!![]()
δεν υποστηριξα την μαριαν μωρη!!!λιγο ευγενεια ειπα να υπαρχει απλως γ@μω τον μισογυνισμο μου γαμω!!!!!!!!!!!!Ααααα καλάαα, αρχίσανε να μουνοδουλιάζουν ΚΑΙ οι γυναίκες πια!!! (κάπου είδα και την Λουκ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πολυαναμενόμενη φωτο
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/A1/JUNIO/10/poik/150_5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωπα! Επεδιδή διάβασα μαλακίες! Εδώ το πρόβλημα δεν είναι το στήθος αλλά τα πλευρά της καθώς και ο τρόπος που έχει ποζάρει-τεντωθεί. Θα μπορούσε να ναι καλύτερο το αποτέλεσμα..."Υλικό" έχει η γάτα...απλά για άλλη μια φορά έπεσε "θύμα" κακής πόζας
και τι σκατα κανει ο φωτογραφος???Ωπα! Επεδιδή διάβασα μαλακίες! Εδώ το πρόβλημα δεν είναι το στήθος αλλά τα πλευρά της καθώς και ο τρόπος που έχει ποζέρει-τεντωθεί. Θα μπορούσε να ναι καλύτερο το αποτέλεσμα..."Υλικό" έχει η γάτα...απλά για άλλη μια φορά έπεσε "θύμα" κακής πόζας
και τι σκατα κανει ο φωτογραφος???
γτ δεν της διορθωσε τη σταση???
να της πει ετσι τον κορμο πιο αριστερα πιο αεροπλανικα ξερω γω?????????????????
ειμαι προκατειλημενη!!!!!!!!!!!τωωωρααα προκοψαμε χαχαχαχα
προς μερικες κορασιδες
καλα ρε σας ενοχλησε το μπαζιδι που ειναι αποψη για εμφανιση
προς ενα ατομο που μονο του επετρεψε στους αλλους να το κρινουν
κ προς τη μαγια πχ που ειπωθηκαν κ ποσα δεν ειπωθηκαν για την εμφανιση της.. οχι??? εκει κ αν ηταν προσβολη!! (το τελευταιο παει προς τη λουκ οχι στη σιλβα χαχαχα μνδουλιτσες μου εσεις)
ε ωραια! κι εγω την αληθεια σε ειπα! :-ε αφου ειμαι!!!!ψεμματα να πω;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωπα! Επεδιδή διάβασα μαλακίες! Εδώ το πρόβλημα δεν είναι το στήθος αλλά τα πλευρά της καθώς και ο τρόπος που έχει ποζάρει-τεντωθεί. Θα μπορούσε να ναι καλύτερο το αποτέλεσμα..."Υλικό" έχει η γάτα...απλά για άλλη μια φορά έπεσε "θύμα" κακής πόζας
Ό,τι θες διαβάζεις κι εσύ... κανείς δεν είπε ότι δεν έχει ωραίο στήθος εκεί, όλοι για την πόζα είπαν![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν διάβαζα, έβγαζα από τα μάτια τα σάλια και μετά σκόνταψα πάνω τους. Satisfied?![]()
![]()
Εμπαινέ και θέριζε,που θα στην πούνε κιόλας!!!Δεν διάβαζα, έβγαζα από τα μάτια τα σάλια και μετά σκόνταψα πάνω τους. Satisfied?![]()
![]()
εσυ τι μιλας ρε με το γυναικειο-ρομαντικο αβαταρ????????????Εμπαινέ και θέριζε,που θα στην πούνε κιόλας!!!
![]()
![]()
![]()