Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.τωρα ειδα τα σχολια!!!ημαρτον ομως!!!! :uglystupid:
2.μαλλον ανεβηκε η μυωπια μου γμτ!!!δε βλεπω πουθενα παχουλα ποδια!!!
3.ρε μαριαννα!!ελεος που καθεσαι κ απαντας κιολας!!!
4.ποια ειναι αυτη η δημητρα που ειναι και τοπ μοντελ;;;
5. :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Tέτοιου τύπου σχόλια δεν επηρέαζουν διαγωνισμούς ομορφιάς, ο καθένας έχει μάτια και βλέπει, οπότε μη φοβάσαι.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1.τωρα ειδα τα σχολια!!!ημαρτον ομως!!!! :uglystupid:
2.μαλλον ανεβηκε η μυωπια μου γμτ!!!δε βλεπω πουθενα παχουλα ποδια!!!
3.ρε μαριαννα!!ελεος που καθεσαι κ απαντας κιολας!!!
4.ποια ειναι αυτη η δημητρα που ειναι και τοπ μοντελ;;;
5. :rockon: :rockon: :rockon:

κοιτα στην αρχη απαντησα σε καποια που ηταν υβριστικα και προς τα μελη του site και που υπονοουσαν πως εγω κανω "χαρες" σε κοσμο προκειμενου να παρω ψηφους.
Μετα ομως που ειδα τα 3 απανωτα σχολια για τα ποδια μου, σκεφτηκα οτι κατι δεν παει καλα.
Εκει πια αυτο αγγιζει τα ορια της εμπαθειας. Δεν ειναι δυνατον 3 διαφορετικα ατομα, ταυτοχρονα να βρηκαν το ιδιο ελαττωμα και να το περιεγραψαν με τις ιδιες ακριβως λεξεις!!!
Και ξαναλεω, στο site της Απογευματινης μπορεις ν'αφησεις σχολιο με διαφορετικο nickname χωρις ν'ανοιξεις αλλο λογαριασμο!!!! Μηπως λοιπον παιζει κατι τετοιο?? Μηπως λοιπον ειναι το ιδιο ατομο??? Παντα μιλαω υποθετικα και χωρις αποδειξεις δεν μπορω να κατηγορησω κανενα!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κοιτα στην αρχη απαντησα σε καποια που ηταν υβριστικα και προς τα μελη του site και που υπονοουσαν πως εγω κανω "χαρες" σε κοσμο προκειμενου να παρω ψηφους.
Μετα ομως που ειδα τα 3 απανωτα σχολια για τα ποδια μου, σκεφτηκα οτι κατι δεν παει καλα.
Εκει πια αυτο αγγιζει τα ορια της εμπαθειας. Δεν ειναι δυνατον 3 διαφορετικα ατομα, ταυτοχρονα να βρηκαν το ιδιο ελαττωμα και να το περιεγραψαν με τις ιδιες ακριβως λεξεις!!!
Και ξαναλεω, στο site της Απογευματινης μπορεις ν'αφησεις σχολιο με διαφορετικο nickname χωρις ν'ανοιξεις αλλο λογαριασμο!!!! Μηπως λοιπον παιζει κατι τετοιο?? Μηπως λοιπον ειναι το ιδιο ατομο??? Παντα μιλαω υποθετικα και χωρις αποδειξεις δεν μπορω να κατηγορησω κανενα!!!
η το ιδιο ατομο η παρεα...νταξει...κλαιν μαιν...

και ποια ειναι αυτη η δημητρα????????? :helpplea:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
thanks!!!
η δημητρα αλεξανδρακη βρε!
αυτο που μου το λες λες και πρεπει να την ξερω ρε μαριαννα... :2funny: :uglystupid: :2funny:

οκ...ειναι πολυ πολυ πολυ ομορφη...
νταξει...
αν ηταν ολες χαλια δεν θα ειχε νοημα να παρεις μερος..

οσο γ τα σχολια..καλο θα ηταν μελη του σαιτ να μην υποστηριζουν την μαριαννα πολυ φανατισμενα γτ μαλλον δινουν τροφη γ παραπανω σχολια...
ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω κ να μην παρεξηγηθω...

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
thanks!!!αυτο που μου το λες λες και πρεπει να την ξερω ρε μαριαννα... :2funny: :uglystupid: :2funny:

οκ...ειναι πολυ πολυ πολυ ομορφη...
νταξει...
αν ηταν ολες χαλια δεν θα ειχε νοημα να παρεις μερος..

οσο γ τα σχολια..καλο θα ηταν μελη του σαιτ να μην υποστηριζουν την μαριαννα πολυ φανατισμενα γτ μαλλον δινουν τροφη γ παραπανω σχολια...
ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω κ να μην παρεξηγηθω...

βρε χαζο στο λεω ετσι γιατι εχει ξαναναφερθει στο φορουμ  :P
οντως ειναι παρα πολυ ομορφη και αξιζει και πολυ καλη θεση οχι μονο σ'αυτο το διαγωνισμο αλλα και γενικα αξιζει να κανει κατι στο μοντελινγκ
δν ξερω ποια μελη του site αφησαν σχολιο μεχρι στιγμης αλλα οσα σχολια θετικα ειδα εγω μεχρι τωρα ηταν κυριλε! ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βρε χαζο στο λεω ετσι γιατι εχει ξαναναφερθει στο φορουμ  :P
οντως ειναι παρα πολυ ομορφη και αξιζει και πολυ καλη θεση οχι μονο σ'αυτο το διαγωνισμο αλλα και γενικα αξιζει να κανει κατι στο μοντελινγκ
δν ξερω ποια μελη του site αφησαν σχολιο μεχρι στιγμης αλλα οσα σχολια θετικα ειδα εγω μεχρι τωρα ηταν κυριλε! ;)
το κακο ειναι πως δεν τα βαζουν με χρονολογικη σειρα
και χανεται αρκετο νοημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom