- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Αυτη εχει και μια ολοκληρη καριερα μπροστα της!
Πίσω της την έχει. Εσύ την έχεις μπροστά σου...
Αυτη εχει και μια ολοκληρη καριερα μπροστα της!
Πίσω της την έχει. Εσύ την έχεις μπροστά σου...
καλησπερα cat
παιδια αν βρει καποιος την εκπομπη να τη βαλει να καμαρωσουμε το αστερι μας!!!
τα 2/3 που γραφουν στην απογευματνη διαβαζουν και το μπου!!!! χαχαχα
μα δεν ειδες//δηλαδη?
τι εννοεις?hη κριτικη ειναι αδικη γιατι απ οτι φαινεται ειναι μελη εδω και αυτες που τα γραφουν ..........
Τι κανεις ψιψινα?
βρες και βαλε την εκπομπη να τη δουμε και εμεις που δεν τη προλαβαμε...
Αν και μου ειπαν οτι δεγραφεις καλα στο γυαλι...
αληθευει???
Δε φταίει η μικρή, η πούστρα ο Μάρκελος την έκανε...
βρηκε ανθρωπο να τη φτιαξει
εννοω οτι ο χαρακτηρισμος στερημενα μελη του σαιτ παραπεμπει σε γνωστες αποψεις που εκφραζονται εδω κατα καιρους απο ορισμενα μελη για αλλα μελη.τι εννοεις?
μα δεν ειδες//
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙς ΕΔΩ,ΕΧΕΙς θεμα κλπ... ;)
καλά πες αυτό το έγραψε ένας και το μάθανε
αλλά κάπου τόνισα κι εγώ σε έναν που λέει ότι γράφω εδώ 25 ώρες ότι προφανώς είναι κι αυτός εδώ 25 ώρες και με παρακολουθεί για να το ξέρει αυτό ;)
Αλλά αν δεις κάτι άλλο, είναι 3 σχόλια στη σειρά που λένε για το πόσο στρουμπουλά και μωρουδιστικα είναι τα πόδια μου.
Έτσι ξαφνικά θυμη8ηκαν μέσα σε μια μέρα 3 διαφορετικά άτομα, να κάνουν το ίδιο ακριβώς σχόλιο, χρησιμοποιώντας τους ίδιους χαρακτηρισμούς!!!
Σημείωση: Στην απογευματινή για να κάνεις σχόλιο με διαφορετικό nickname δεν χρειάζεσαι και άλλο account δεν χρειάζεσαι καν account!!!
Και γενικά απ' εκεί που δεν είχα γενικά καν σχόλια στη συγκεκριμένη σελίδα, ξεκίνησαν να μαζεύονται τόσα αρνητικά? Έτσι ξαφνικά?
Τεσπα, ας μη κάνω υποθέσεις χωρίς να έχω κάτι σιγουρο, μπορεί όντως ξαφνικά να μάζεψα πολλούς haters και όλοι να τα βαλαν με τα πόδια μου
βρηκε ανθρωπο να τη φτιαξει
ετσι ηταν το κονσεπτ της εκπομπης, δεν τον βρηκα εγω, η εκπομπη τον διαλεξε
αλλα και παλι το αν γραφω η οχι στο γυαλι δν ειναι θεμα του Μαρκελου ειναι να το χεις
αν δεν γραφω καλως, τα μπογαλακια μου και σπιτακι μου