You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 204K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δυστηχώς δεν ''γράφεις'' στο φακό
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
To ξεχασα γαμωτοΤο κοριτσι βγηκε στην Tv σημερα........ετσι ειπε τουλαχιστον
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
To ξεχασα γαμωτο
Ρε συ εισαι ασυγχωρητοs!!!!!!!!! Βγηκε το κοριτσι μαs στο tv και δεν το ειδεs????????
Εγω ειμαι δουλεια .........δεν μπορεσα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν ανοιγω την tv το μεσημερι και ετσι ξεχαστηκα και τον πηρα λιγοΡε συ εισαι ασυγχωρητοs!!!!!!!!! Βγηκε το κοριτσι μαs στο tv και δεν το ειδεs????????
Εγω ειμαι δουλεια .........δεν μπορεσα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σημεριs ειναι ειδικη περιφτωσιs που λενε.............εχουμε το κοριτσι !!!!!!!! Αχ το κοριτσι!!!!!!! χαχαχαχαχαΔεν ανοιγω την tv το μεσημερι και ετσι ξεχαστηκα και τον πηρα λιγο
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δυστηχώς δεν ''γράφεις'' στο φακό
ευχαριστω για τη κριτικη μου το χουν ξαναπει ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ευχαριστω για τη κριτικη μου το χουν ξαναπει ;)
Ησουνα σημερα στο καναλι??????? Δεν μπορεσα να δω ρε γμτ
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτη η γυναικα τοχει ρε παιδι μου τοχει!!!!!!H Tατιάνα από κοντά πως είναι;Ποδάρες ε;
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τη Τατιανα την εχω ξαναδει απο κοντα. Ασχετα με το οτι ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ειναι ευγενικοτατη, συμπαθεστατη, πολυ γλυκια και προσσιτη!!! Δεν έχω λογο να πω ψεμματα άλλωστε για να κερδισω κατι δεν νομιζω να μπαινει να διαβαζει τα σχολια εδω
Με είδε πισω στα γραφεια και με χαιρετησε μεσα στην ευγενεια και στη γλύκα λες και με ξέρει χρονια ενώ θα μπορουσε να με σνομπάρει που λέει που λέει ο λόγος και να το παίζει καλη μονο μπρός στη κάμερα.
Με είδε πισω στα γραφεια και με χαιρετησε μεσα στην ευγενεια και στη γλύκα λες και με ξέρει χρονια ενώ θα μπορουσε να με σνομπάρει που λέει που λέει ο λόγος και να το παίζει καλη μονο μπρός στη κάμερα.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τη Τατιανα την εχω ξαναδει απο κοντα. Ασχετα με το οτι ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ειναι ευγενικοτατη, συμπαθεστατη, πολυ γλυκια και προσσιτη!!! Δεν έχω λογο να πω ψεμματα άλλωστε για να κερδισω κατι δεν νομιζω να μπαινει να διαβαζει τα σχολια εδω
Ε να το δω κι αυτο!!!!!!!! Να μπει η Τατιανα εδω..........χαχαχαχαχα
Συναντηθηκαν δλδ οι δυο κουκλαρεs ετσι?????? Μαριαννα vs Τατιανα!!!!!
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Ευγενέστατη θέλεις να πεις προφανώς...
Καλά μην είσαι σίγουρη ότι δεν μπαίνει.Το φόρουμ αυτό πλέον έχει μεταλλαχθεί σε γενικής θεματολογίας και δεν αφορά μόνο τον αγοραίο έρωτα.Όπως θα έχεις διαπιστώσει εδώ μέσα μπορείς να πάρεις απάντηση πώς θα μαγειρέψεις τα φασολάκια που αγόρασες,μέχρι για μπετά,ιατρικά θέματα,πολιτικά και δε συμμαζεύεται!Ακόμα και ο πρωθυπουργός μπορεί να μπαίνει να ενημερώνεται τι πιστεύει η νεολαία για την κυβέρνηση και την πολιτική γενικότερα!
κανενας απο την 'αυλη' του ναι.σιγα μη μπαινει ο μπουλης αυτοπροσωπως.Ευγενέστατη θέλεις να πεις προφανώς...
Καλά μην είσαι σίγουρη ότι δεν μπαίνει.Το φόρουμ αυτό πλέον έχει μεταλλαχθεί σε γενικής θεματολογίας και δεν αφορά μόνο τον αγοραίο έρωτα.Όπως θα έχεις διαπιστώσει εδώ μέσα μπορείς να πάρεις απάντηση πώς θα μαγειρέψεις τα φασολάκια που αγόρασες,μέχρι για μπετά,ιατρικά θέματα,πολιτικά και δε συμμαζεύεται!Ακόμα και ο πρωθυπουργός μπορεί να μπαίνει να ενημερώνεται τι πιστεύει η νεολαία για την κυβέρνηση και την πολιτική γενικότερα!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
κανενας απο την 'αυλη' του ναι.σιγα μη μπαινει ο μπουλης αυτοπροσωπως.
Ειναι μηχανη του σεξ βρε.....Μην τον κοιταs ετσι χοντρουληs που ειναι.....Εχει μαμησει αυτοs Ελληνεs ενα σωρο!!!!!!!
Εδω θα κολωσει???????????
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
κανενας απο την 'αυλη' του ναι.σιγα μη μπαινει ο μπουλης αυτοπροσωπως.
Μπορεί με τον πρωινό καφέ να "χαζεύει" κι εδώ.Άνθρωπος είναι και αυτός!
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ε να το δω κι αυτο!!!!!!!! Να μπει η Τατιανα εδω..........χαχαχαχαχα
Συναντηθηκαν δλδ οι δυο κουκλαρεs ετσι?????? Μαριαννα vs Τατιανα!!!!!
Ναι Μαριαννα και Τατιανα το ενα και το αυτο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Απο ομορφια σκιζετε και οι δυο........Απο λεγειν δεν υστερειs μεχρι τωρα!!!!!!!Ναι Μαριαννα και Τατιανα το ενα και το αυτο
Η διαφορα ειναι στα λεφτα............Βγαζει μερικα εκατομμυρια εκεινη ....και θα συνεχιζει να βγαζει.....
Τωρα εσυ που θα γειρειs επαγγελματικα!!!!!!!!!
Θα γινειs φωτογραφα λεs???????? Ναρθω να μου βγαλειs φωτο για το διαβατηριο?????? χαχαχαχαχαχα
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απο ομορφια σκιζετε και οι δυο........Απο λεγειν δεν υστερειs μεχρι τωρα!!!!!!!
Η διαφορα ειναι στα λεφτα............Βγαζει μερικα εκατομμυρια εκεινη ....και θα συνεχιζει να βγαζει.....
Τωρα εσυ που θα γειρειs επαγγελματικα!!!!!!!!!
Θα γινειs φωτογραφα λεs???????? Ναρθω να μου βγαλειs φωτο για το διαβατηριο?????? χαχαχαχαχαχα
τα παραλες, τα παραλες και θα σε φαω...
δεν λεω οτι ειμαι ασχημη, αλλα τα ματια αυτης τησ γυναικας και τα ποδια της σιγουρα δεν τα χω.
τωρα για το λεγειν, αλλιως με κρινεις εμενα στο γραπτο λογο κι αλλιως εκεινη στο προφορικο.
Ειναι πολυ πιο δυσκολο αυτο που κανει αυτη.
In conclusion, δεν μπορω να συγκριθω με μια Τατιανα Στεφανιδου, αν ειναι ποτε δυνατον!!!
Αυτη εχει και μια ολοκληρη καριερα μπροστα της!