Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

JFK!!!

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δυστηχώς δεν ''γράφεις'' στο φακό  :(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το κοριτσι βγηκε στην Tv  σημερα........ετσι ειπε τουλαχιστον

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρε συ εισαι ασυγχωρητοs!!!!!!!!!  Βγηκε το κοριτσι μαs στο tv  και δεν το ειδεs????????
Εγω ειμαι δουλεια .........δεν μπορεσα
Δεν ανοιγω την tv το μεσημερι και ετσι ξεχαστηκα και τον πηρα λιγο  :sleeping:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ανοιγω την tv το μεσημερι και ετσι ξεχαστηκα και τον πηρα λιγο  :sleeping:
Σημεριs  ειναι ειδικη περιφτωσιs που λενε.............εχουμε το κοριτσι !!!!!!!!  Αχ  το κοριτσι!!!!!!!  χαχαχαχαχα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
H Tατιάνα από κοντά πως είναι;Ποδάρες ε; :rockon:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τη Τατιανα την εχω ξαναδει απο κοντα. Ασχετα με το οτι ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ειναι ευγενικοτατη, συμπαθεστατη, πολυ γλυκια και προσσιτη!!! Δεν έχω λογο να πω ψεμματα άλλωστε για να κερδισω κατι δεν νομιζω να μπαινει να διαβαζει τα σχολια εδω  :P
Με είδε πισω στα γραφεια και με χαιρετησε μεσα στην ευγενεια και στη γλύκα λες και με ξέρει χρονια ενώ θα μπορουσε να με σνομπάρει που λέει που λέει ο λόγος και να το παίζει καλη μονο μπρός στη κάμερα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τη Τατιανα την εχω ξαναδει απο κοντα. Ασχετα με το οτι ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ειναι ευγενικοτατη, συμπαθεστατη, πολυ γλυκια και προσσιτη!!! Δεν έχω λογο να πω ψεμματα άλλωστε για να κερδισω κατι δεν νομιζω να μπαινει να διαβαζει τα σχολια εδω  :P
Με είδε πισω στα γραφεια και με χαιρετησε μεσα στην ευγενεια και στη γλύκα λες και με ξέρει χρονια ενώ θα μπορουσε να με σνομπάρει που λέει που λέει ο λόγος και να το παίζει καλη μονο μπρός στη κάμερα.

Ε να το δω κι αυτο!!!!!!!! Να μπει η Τατιανα εδω..........χαχαχαχαχα
Συναντηθηκαν δλδ  οι δυο κουκλαρεs ετσι??????  Μαριαννα vs Τατιανα!!!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Ευγενέστατη θέλεις να πεις προφανώς...
Καλά μην είσαι σίγουρη ότι δεν μπαίνει.Το φόρουμ αυτό πλέον έχει μεταλλαχθεί σε γενικής θεματολογίας και δεν αφορά μόνο τον αγοραίο έρωτα.Όπως θα έχεις διαπιστώσει εδώ μέσα μπορείς να πάρεις απάντηση πώς θα μαγειρέψεις τα φασολάκια που αγόρασες,μέχρι για μπετά,ιατρικά θέματα,πολιτικά και δε συμμαζεύεται!Ακόμα και ο πρωθυπουργός μπορεί να μπαίνει να ενημερώνεται τι πιστεύει η νεολαία για την κυβέρνηση και την πολιτική γενικότερα!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ευγενέστατη θέλεις να πεις προφανώς...
Καλά μην είσαι σίγουρη ότι δεν μπαίνει.Το φόρουμ αυτό πλέον έχει μεταλλαχθεί σε γενικής θεματολογίας και δεν αφορά μόνο τον αγοραίο έρωτα.Όπως θα έχεις διαπιστώσει εδώ μέσα μπορείς να πάρεις απάντηση πώς θα μαγειρέψεις τα φασολάκια που αγόρασες,μέχρι για μπετά,ιατρικά θέματα,πολιτικά και δε συμμαζεύεται!Ακόμα και ο πρωθυπουργός μπορεί να μπαίνει να ενημερώνεται τι πιστεύει η νεολαία για την κυβέρνηση και την πολιτική γενικότερα!
κανενας απο την 'αυλη' του ναι.σιγα μη μπαινει ο μπουλης αυτοπροσωπως.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κανενας απο την 'αυλη' του ναι.σιγα μη μπαινει ο μπουλης αυτοπροσωπως.

Ειναι μηχανη του σεξ βρε.....Μην τον κοιταs ετσι χοντρουληs που ειναι.....Εχει μαμησει αυτοs Ελληνεs ενα σωρο!!!!!!!
Εδω θα κολωσει???????????

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ε να το δω κι αυτο!!!!!!!! Να μπει η Τατιανα εδω..........χαχαχαχαχα
Συναντηθηκαν δλδ  οι δυο κουκλαρεs ετσι??????  Μαριαννα vs Τατιανα!!!!!

Ναι Μαριαννα και Τατιανα το ενα και το αυτο  :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι Μαριαννα και Τατιανα το ενα και το αυτο  :P
Απο ομορφια σκιζετε και οι δυο........Απο λεγειν δεν υστερειs μεχρι τωρα!!!!!!!
Η διαφορα ειναι στα λεφτα............Βγαζει μερικα εκατομμυρια εκεινη ....και θα συνεχιζει να βγαζει.....
Τωρα εσυ που θα γειρειs επαγγελματικα!!!!!!!!! 
Θα γινειs φωτογραφα λεs????????  Ναρθω να μου βγαλειs φωτο για το διαβατηριο?????? χαχαχαχαχαχα

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απο ομορφια σκιζετε και οι δυο........Απο λεγειν δεν υστερειs μεχρι τωρα!!!!!!!
Η διαφορα ειναι στα λεφτα............Βγαζει μερικα εκατομμυρια εκεινη ....και θα συνεχιζει να βγαζει.....
Τωρα εσυ που θα γειρειs επαγγελματικα!!!!!!!!! 
Θα γινειs φωτογραφα λεs????????  Ναρθω να μου βγαλειs φωτο για το διαβατηριο?????? χαχαχαχαχαχα

τα παραλες, τα παραλες και θα σε φαω... :P
δεν λεω οτι ειμαι ασχημη, αλλα τα ματια αυτης τησ γυναικας και τα ποδια της σιγουρα δεν τα χω.
τωρα για το λεγειν, αλλιως με κρινεις εμενα στο γραπτο λογο κι αλλιως εκεινη στο προφορικο.
Ειναι πολυ πιο δυσκολο αυτο που κανει αυτη.
In conclusion, δεν μπορω να συγκριθω με μια Τατιανα Στεφανιδου, αν ειναι ποτε δυνατον!!!
Αυτη εχει και μια ολοκληρη καριερα μπροστα της!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom