giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οχι μονο να τα χαζευης να το βαζω ολοκληρο στο στομα μου και να το πιπιλαωΤα μεγάλα είναι για να κουνιούνται, τα μικρά είναι για να τα χαζεύεις
Οχι μονο να τα χαζευης να το βαζω ολοκληρο στο στομα μου και να το πιπιλαωΤα μεγάλα είναι για να κουνιούνται, τα μικρά είναι για να τα χαζεύεις
Οχι μονο να τα χαζευης να το βαζω ολοκληρο στο στομα μου και να το πιπιλαω
μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...Είχε φάει τρελό promotion όμως, δεν το βρίσκω πολύ λογικό.
...οι άνθρωποι με γούστο ψήφισαν τα κορίτσια δίχως μπούστο...μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...
γυναικειες αβροτητες...και σιγα το μικρο βυζι π εχει ρε παιδια!!!
ειναι μια χαρα μεγεθος(δεν κρεμαει μετα απο γεννα κ με τη παροδο των χρονων..) ;)
αντε για να ενισχυσουμε τη ψηφοφορια
Τι και αν η catwoman, κάνει δημόσιες σχέσεις στο Bourdela, στο zoo, στο Hi5 κλπ ?
Δεν κατάλαβα ? Αντί να της πούμε μπράβο που «το παλεύει» να φτάσει κάπου, θα της τα χώσουμε κιόλας ? Ε δεν πάμε καλά..!
Μακάρι όλοι/ες να πάλευαν νύκτα μέρα για να φτάσουν στο στόχο τους.
Από εμένα ένα μπράβο για τις προσπάθειες της..!
Αυτά..
ρε παιδια ποτε τελειωνει η ψηφοφορια? δεν εχω μπει καν στο link αλλα σκεφτομαι να πεσω στο πειρασμο να δω ολα τα κορασια
μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...
μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...
ποια?πιστευεις οτι αυτη που βγηκε τελικα ηταν η καλυτερη στην εξαδα της?
Ζηλευουνε βρε φιλε...Δεν το καταλαβεs ακομα???Τι και αν η catwoman, κάνει δημόσιες σχέσεις στο Bourdela, στο zoo, στο Hi5 κλπ ?
Δεν κατάλαβα ? Αντί να της πούμε μπράβο που «το παλεύει» να φτάσει κάπου, θα της τα χώσουμε κιόλας ? Ε δεν πάμε καλά..!
Μακάρι όλοι/ες να πάλευαν νύκτα μέρα για να φτάσουν στο στόχο τους.
Από εμένα ένα μπράβο για τις προσπάθειες της..!
Αυτά..
ρε μηπως αυτη μπηκε και εκραζε εμενα και τη μπαιτ????