giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οχι μονο να τα χαζευης να το βαζω ολοκληρο στο στομα μου και να το πιπιλαωΤα μεγάλα είναι για να κουνιούνται, τα μικρά είναι για να τα χαζεύεις![]()
![]()
Οχι μονο να τα χαζευης να το βαζω ολοκληρο στο στομα μου και να το πιπιλαωΤα μεγάλα είναι για να κουνιούνται, τα μικρά είναι για να τα χαζεύεις![]()
![]()
Οχι μονο να τα χαζευης να το βαζω ολοκληρο στο στομα μου και να το πιπιλαω![]()
![]()
![]()
μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...Είχε φάει τρελό promotion όμως, δεν το βρίσκω πολύ λογικό.
...οι άνθρωποι με γούστο ψήφισαν τα κορίτσια δίχως μπούστο...μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...![]()
γυναικειες αβροτητες...και σιγα το μικρο βυζι π εχει ρε παιδια!!!
ειναι μια χαρα μεγεθος(δεν κρεμαει μετα απο γεννα κ με τη παροδο των χρονων..) ;)![]()
αντε για να ενισχυσουμε τη ψηφοφορια![]()
Τι και αν η catwoman, κάνει δημόσιες σχέσεις στο Bourdela, στο zoo, στο Hi5 κλπ ?
Δεν κατάλαβα ? Αντί να της πούμε μπράβο που «το παλεύει» να φτάσει κάπου, θα της τα χώσουμε κιόλας ?![]()
Ε δεν πάμε καλά..!
Μακάρι όλοι/ες να πάλευαν νύκτα μέρα για να φτάσουν στο στόχο τους.
Από εμένα ένα μπράβο για τις προσπάθειες της..!![]()
Αυτά..
ρε παιδια ποτε τελειωνει η ψηφοφορια? δεν εχω μπει καν στο link αλλα σκεφτομαι να πεσω στο πειρασμο να δω ολα τα κορασια
μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...![]()
μαλλον ψηφισαν οι ανθρωποι με γουστο...![]()
ποια?πιστευεις οτι αυτη που βγηκε τελικα ηταν η καλυτερη στην εξαδα της?![]()
Ζηλευουνε βρε φιλε...Δεν το καταλαβεs ακομα???Τι και αν η catwoman, κάνει δημόσιες σχέσεις στο Bourdela, στο zoo, στο Hi5 κλπ ?
Δεν κατάλαβα ? Αντί να της πούμε μπράβο που «το παλεύει» να φτάσει κάπου, θα της τα χώσουμε κιόλας ?![]()
Ε δεν πάμε καλά..!
Μακάρι όλοι/ες να πάλευαν νύκτα μέρα για να φτάσουν στο στόχο τους.
Από εμένα ένα μπράβο για τις προσπάθειες της..!![]()
Αυτά..
ρε μηπως αυτη μπηκε και εκραζε εμενα και τη μπαιτ????![]()
![]()