catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κάτι σε χανούμισσα? ;)
πολυ θα το θελα αλλα oriental εκανα για ιγο καιρο και το αφησα η χαζη
Κάτι σε χανούμισσα? ;)
αυτο ειναι καποιο υπονοουμενο που δεν πιανω?
ειμαι στον λαογραφικο ομιλο Γλυφαδας το Χοροστασι
εκει χορευουμε απ'ολα!
απο Μακεδονια μεχρι Στερεα Ελλαδα
Απο Ιονια νησια μεχρι Αιγαιο και Κρητη
δεν μας πιανεις πουθενα
σθμφωνω απολυτα!
καθε μερα σχεδον βγαινον βγαινω καλε δεν ειπα το αντιθετο
αλλα δεν βγαινω με σπουδαια επισημοτητα
μπορει να πεταχτω μεχρι τη ξαδερφη μου να δουμε lost ασ πουμε
πολυ θα το θελα αλλα oriental εκανα για ιγο καιρο και το αφησα η χαζη
απο διαφημιση αλλο τιποτα. και αφιλοκερδος κιολας.
τωρα του εδωσες μια και το ξεπατωσες με το lost.
δε θα πω τιποτα γιατι θα πεις οτι μιλαω παλι σαν τη μαμα σου.
Θρακιωτικα ποντιακα ηπειρωτικα απο αυτα μαθαινετε;ειμαι στον λαογραφικο ομιλο Γλυφαδας το Χοροστασι
εκει χορευουμε απ'ολα!
απο Μακεδονια μεχρι Στερεα Ελλαδα
Απο Ιονια νησια μεχρι Αιγαιο και Κρητη
δεν μας πιανεις πουθενα
Για.....χανουμισα δεν ειχε παει το μυαλο μου.....Δλδ ασε καλυτερα που πηγε χαχαχα
Θρακιωτικα ποντιακα ηπειρωτικα απο αυτα μαθαινετε;
Και στην φωτο προσεξατε πως την κοβη ο επομενος
σου απαντησα ακριβώς απο πανωόχι ρε! κανένα υπονοούμενο (ούτε εμπαιγμός)! Λέω: έχεις ντυθεί ποτέ χανούμισσα? Καμιά photo??
Θρακιωτικα ποντιακα ηπειρωτικα απο αυτα μαθαινετε;
Και στην φωτο προσεξατε πως την κοβη ο επομενος
Κατι σε....κοινωνικη προσφορα προs τον κοσμο να πουμε....Σεξυ νοσοκομα!!!!!!!!!!ε πες μας που?
σου απαντησα ακριβώς απο πανω
Κατι σε....κοινωνικη προσφορα προs τον κοσμο να πουμε....Σεξυ νοσοκομα!!!!!!!!!!
φωτογραφηση με την στολη εννοεις?Κατι σε....κοινωνικη προσφορα προs τον κοσμο να πουμε....Σεξυ νοσοκομα!!!!!!!!!!
Ναι το είδα! Που τα προλαβαίνεις ρε όλα αυτά? Εγώ με το που ξυπνάω είναι σα να χω δουλέψει ήδη 8ωρο!!
Οχι απαραιτητα.........και διχωs αυτην θα το....υποστω!!!! χαχαχαχαφωτογραφηση με την στολη εννοεις?
Αντε ξεκινα με μπαιντουσκα,ζωναραδικο,ζερβο κλπολα αυτα τα μαθαινουμε αλλα να σου πω την αληθεια μου αν και νησιωτισσα εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στα θρακιωτικα και στην ανατολικη ρωμυλια!
Ε οχι και δεν σε κοβη οπως προσεξα την φωτο το δεξι του ματι που φαινεται καρφι ειναι πανω σουδεν με κοβει ρε το παλληκαρι, του ριχνω και κατι χρονακια εδω που τα λεμε
εχω ξυπνησει ωρα τωρα
γεροχουφταλο ειναι τι περιμενεις...
Αντε ξεκινα με μπαιντουσκα,ζωναραδικο,ζερβο κλπΕ οχι και δεν σε κοβη οπως προσεξα την φωτο το δεξι του ματι που φαινεται καρφι ειναι πανω σου