σύνολο 12 κοπέλες θα ναι στον τελικο
1 στις 12 δηλαδη
λεφτα θα παρω τουλαχιστον?
αλλλιως δε θελω χαχαχαχα
Ανήκεστος η κατάστασις...
Is it contagious;
δεν εννοω αυτα της μονοπολης......ενταξει,θα σου τα δινω εγω τα λεφτα.![]()
Το αφηνω δεν το σχολιαζω δεν μου αρεσηεγω τ αναφερω?
ο λεο επιμενει![]()
η ομορφια?
οχι
ή την εχεις ή δεν την εχεις
παντα υπαρχει κ το φωτοσοπ ομως κ ο φουστανος χαχαχαχαχα
Όχι, οι παραισθήσεις, έλλειψη συγκέντρωσης σε υλικά που ανατανακλούν το είδωλο, όπως ποτάμια...;)
Μπορη να πηγαινουν με ρυθμους χελωνας
καλα είναι δυνατον να μην μου χουν εγγρινει ακομη το σχολιο μου? :S :S :S
δεν εννοω αυτα της μονοπολης......![]()
που να δεις εμενα παλιοτερα στο joy.gr τι γινοτανε
ενς τυπος με ελεγε που...να, καρκινιαρα και ευχοταν να αρρωστησει ολη μου η οικογενεια :S
τελευταια φορα που μου εστειλε μου λεγε οτι είμαι σπουδαιο παιδι και ευχεται ολα να μου πανε καλα :S
συν άλλες 3 κοπέλες απ αυτές που δεν εκλέχθηκαν και θα τις "σώσει" η κριτική επιτροπη
έχει άλλες 6 προκριμάτικες 6άδεςΠότε τελειώνουν αυτές οι παπαροψηφοφορίες?![]()
έχει άλλες 6 προκριμάτικες 6άδες
συνολο οι κοπέλες που θα ψηφιστουν απ το κοινο για να πανε τελικο ειναι 9
οι 3 έχουν βγει ηδη, μένουν άλλες 6 δηλαδη άλλες 6 βδομαδες, υπολογιστε τελικος τον Ιούλιο
συν άλλες 3 κοπέλες απ αυτές που δεν εκλέχθηκαν και θα τις "σώσει" η κριτική επιτροπη
οχι παιζουμε!δηλαδη εδω μιλαμε για ολόκλρηρο πρωταθλημα !!!
ρε μαριαννα μια ερωτηση που αν θες απαντας.με τη ασχολεισαι γενικα στη ζωη σου?δουλευεις σπουδαζεις?ολη μερα στο ιντερνετ εισαιη εδω η στο facebook κααι πιθανως καπου αλλου που δε μπαινουμε εμεις?αν θες απαντας
δεν έχω προβλημα ν'απαντησω
τωρα που καλοκαιριασε και τα σχολεια εκλεισαν ομολογουμενως καθομαι ολη την ημερα στο ιντερνετ εκτος κι αν προκυψει καμια βολτουλα, κανενα καφεδακι, καμια φωτογραφησουλα κτλ![]()
το χειμωνα ειχα τα μαθηματα που εκανα σε παιδακια και τις προβες με το χορο αν και φετος δεν πηγαινα και πολυ συχνα δυστυχως![]()
Ολη μερα internet ρε παιδι??????? και βολτα αν...προκυψει???????