Με διαβάλλεις!
οχι ωρε ειμαστε αχτυπητο διδυμο εμεις...
Με διαβάλλεις!
Για να τα ξερω και να μ'αρεσουν τι λεςωπα! που τα ξερεις αυτα? δικος μας?
εμενα απ τ'αγαπημενα μου ειναι στρεις στην αν.ρωμυλια και στεστο (αλλα οι φιγουρες δν ειναι για μας τισ γυναικες >)
Για να τα ξερω και να μ'αρεσουν τι λες
Προχτες στις 21 μαιου διοργανωσε ο συλογος κατι σαν πανυγηρι και ηρθε και ενα χορευτικο απο Βουλγαρια
Ναι, τα υπολοιπα στο αυτι ;)εισαι σε συλλογο? :o ποιο συλλογο αν επιτρεπεται?
Ναι, τα υπολοιπα στο αυτι ;)
Οχι ρεεεεεε εσυ αμεσως στο πονηρο πονηρεΠονηρουλη!!!!!!!!!!!!! χμ......Ταχα μου ταχα μου ε???? χαχα
Ρε αυτο το μυαλο που παει........Οχι ρεεεεεε εσυ αμεσως στο πονηρο πονηρε
ελα αλαξετο να φαινεται οτι εισαι συνδεμενος η οχι,σαν την νιτσα το κανης τωρα
Πουυυυυ παειΡε αυτο το μυαλο που παει........
Ειμαι κατασκοποs ρε συ.....επιτηδεs το κανω , να βλεπω τι λεs χαχαχαχαχαΟχι ρεεεεεε εσυ αμεσως στο πονηρο πονηρε
ελα αλαξετο να φαινεται οτι εισαι συνδεμενος η οχι,σαν την νιτσα το κανης τωρα
Πουυυυυ παει
να βλεπεις δεςΕιμαι κατασκοποs ρε συ.....επιτηδεs το κανω , να βλεπω τι λεs χαχαχαχαχα
Δεν χρειαζεται να ερθω ερχεται ο συλογος με ενα καλεσμαΞερω που παει....Στριβειν δια του..χορου λεγεται.......Ε τωρα με την Μαριαν να ξερει και απο τουs χορουs αυτουs
Αρα......πρεπει να ερθειs εδω.....Γλυφαδα μερια να δειs αν.....το χορευει καλα!!!!!!!
να βλεπεις δες Δεν χρειαζεται να ερθω ερχεται ο συλογος με ενα καλεσμα
Αχα!!!!!!!! Τακουσεs Μαριανα?????????.......Εμπροs!!! βαλε τη στολη σου σε μια βαλιτσα κι ετοιμασου
Ακολουθει καλεσμα χορευτικον!!!!!!!!! Δεν χρειαζεται να πατε πολλοι εκει περα....Μονο εσυ!!!!!!
συνη8ως οι χοροι αυτοι δεν χορευονται απο ενα ατομο
Μαριάννα τελείωσε η ψηφοφορία?
Μαριάννα τελείωσε η ψηφοφορία?
Και ολοκληρο το τμημαΑχα!!!!!!!! Τακουσεs Μαριανα?????????.......Εμπροs!!! βαλε τη στολη σου σε μια βαλιτσα κι ετοιμασου
Ακολουθει καλεσμα χορευτικον!!!!!!!!! Δεν χρειαζεται να πατε πολλοι εκει περα....μονο εσυ!!!!!!
Μουγκα δεν λεω τιποταΕ Μια εσυ κι εναs ο Γιωργηs , δυο......Εκλεισε το ..κασε....Που ναρχονται τωρα κι αλλοι....και να γλυστρανε στην πιστα
Παψε Γιωργη για σενα δουλευω τωρα....χαχαχαχαχα
Ε Μια εσυ κι εναs ο Γιωργηs , δυο......Εκλεισε το ..κασε....Που ναρχονται τωρα κι αλλοι....και να γλυστρανε στην πιστα
Παψε Γιωργη για σενα δουλευω τωρα....χαχαχαχαχα