Νέα

Miss bourdela 2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά θεωρείτε την Νο1 bourdela για το 2008;

• _Avra_

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Annoush

• Apollonia

• erinal_w

• evabb

• KATERINA69

• konstantina

• mama

• mounitsa

• Ntaria

• OXIA

• sexoula

• siasia

• vickycfu

• Παολα

• thaleia

• inaCcessiBle

• Rouli

• efoula

• Αgrimi

• dark eyes

• girl8

• anemona

• Samantha

• M.NATALI.RU

• GiveItToMe

• evaki_79

• guzelll

• Charlize Theron

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αχ κρίμα, ακόμα 2 ψήφους εχω εδω και 20 ωρες..και ήθελα να κλάψω με τα λουλουδια στο χερι οπως η κοπελα και να αναφωνήσω παγκοσμια ειρηνη! η φθηνά μπουρδελα για όλους!  :rolleyes: :boobies: :boobies:
αν προσφερεις κουλουρακι και cif θα τις κανεις 3 και αν ξηγηθεις και στα φιλαρακια(ψηφοι που επηρρεαζω)θα φτασεις καμια 10 για πλακα :-*

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Αχ κρίμα, ακόμα 2 ψήφους εχω εδω και 20 ωρες..και ήθελα να κλάψω με τα λουλουδια στο χερι οπως η κοπελα και να αναφωνήσω παγκοσμια ειρηνη! η φθηνά μπουρδελα για όλους!  :rolleyes: :boobies: :boobies:
Μη μου στενοχωριέσαι... :-* Θα φτιάξω gallop που να σε βγάζει καλύτερη πρωθυπουργό!!!  :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αν προσφερεις κουλουρακι και cif θα τις κανεις 3 και αν ξηγηθεις και στα φιλαρακια(ψηφοι που επηρρεαζω)θα φτασεις καμια 10 για πλακα :-*
τάπα εγώ.....δωροδοκίες,τραμπουκισμοι,τρίκυκλα,κοτζαμάνηδες,συνασπισμένοι,βρώμα η ψηφοφορία λέμεεεεεε...........νέο 65 μας βρήκε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τάπα εγώ.....δωροδοκίες,τραμπουκισμοι,τρίκυκλα,κοτζαμάνηδες,συνασπισμένοι,βρώμα η ψηφοφορία λέμεεεεεε...........νέο 65 μας βρήκε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδωσα χρωμα στους χαρακτηρισμους

Επισκέπτης

Αν προσφερω κουλουρακι σιφ και ξηγηθω και σε κανενα παππουλι.. τοτε θα βγαλω για πλακα ενα σπιτι παραλιακη και ενα οικοπεδο στην βουρβουρου να το γλυφει το κυμα..οποτε δωρητη το στεμμα ειναι μακρυααααααααααααα
;) ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν προσφερω κουλουρακι σιφ και ξηγηθω και σε κανενα παππουλι.. τοτε θα βγαλω για πλακα ενα σπιτι παραλιακη και ενα οικοπεδο στην βουρβουρου να το γλυφει το κυμα..οποτε δωρητη το στεμμα ειναι μακρυααααααααααααα
;) ;)

:2funny: :2funny:
γλύψτε, γλύψτε κάτι θα μείνει στο τέλος

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
;) ;)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανες ειδικη αναφορα στον πλε
ξεκινα απο το στεμμα και μετα περνας και στο στρεμα ;)
αχορταγη

Επισκέπτης
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανες ειδικη αναφορα στον πλε
ξεκινα απο το στεμμα και μετα περνας και στο στρεμα ;)
αχορταγη

Δυο σπίτια έφαγα στον τελευταίο, χαζή ειμαι να ξεκινήσω απο τα χαμηλα..ρε συ πλάκα Με κάνεις;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δυο σπίτια έφαγα στον τελευταίο, χαζή ειμαι να ξεκινήσω απο τα χαμηλα..ρε συ πλάκα Με κάνεις;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
το τρίτο του το άφησες ε?.....τι καλή ψυχή αυτή η κοπέλλα....να μείνεικάπου ο άνθρωποσ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σιχαμερη ελλεηνιδα παω να ανοιξω θρεντ να σας κραξω ολες τα ιδια σκατα ειστε
τον εστειλες τουλαχιστον τον παππου η τον αφησες ζωντανο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ητο παππους γλυκιε μου... :rolleyes:
σορρυ το θεωρησα αυτονοητο δεν φανταζομουν οτι ενας νεαρος θα γυρισει να κοιταξει μια χοντρη μπαζολα ελλεηνιδα οπως εσυ(ξεχασα το αγαμητη και κομπλεξικη σορρυ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom