Επισκέπτης
την ΛΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............καριόλια.....μεροληπτείτε εναντίον της.......ΛΙΛΑ ΘΕΕΕ ΠΑΡΕ.....ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ.....
την ΛΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............καριόλια.....μεροληπτείτε εναντίον της.......ΛΙΛΑ ΘΕΕΕ ΠΑΡΕ.....ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ.....
αν προσφερεις κουλουρακι και cif θα τις κανεις 3 και αν ξηγηθεις και στα φιλαρακια(ψηφοι που επηρρεαζω)θα φτασεις καμια 10 για πλακα :-*Αχ κρίμα, ακόμα 2 ψήφους εχω εδω και 20 ωρες..και ήθελα να κλάψω με τα λουλουδια στο χερι οπως η κοπελα και να αναφωνήσω παγκοσμια ειρηνη! η φθηνά μπουρδελα για όλους!
Μη μου στενοχωριέσαι... :-* Θα φτιάξω gallop που να σε βγάζει καλύτερη πρωθυπουργό!!!Αχ κρίμα, ακόμα 2 ψήφους εχω εδω και 20 ωρες..και ήθελα να κλάψω με τα λουλουδια στο χερι οπως η κοπελα και να αναφωνήσω παγκοσμια ειρηνη! η φθηνά μπουρδελα για όλους!
τάπα εγώ.....δωροδοκίες,τραμπουκισμοι,τρίκυκλα,κοτζαμάνηδες,συνασπισμένοι,βρώμα η ψηφοφορία λέμεεεεεε...........νέο 65 μας βρήκε.....αν προσφερεις κουλουρακι και cif θα τις κανεις 3 και αν ξηγηθεις και στα φιλαρακια(ψηφοι που επηρρεαζω)θα φτασεις καμια 10 για πλακα :-*
Ψήφιζες εκείνη την εποχή ρε ή απλά είχες γεννηθεί;νέο 65 μας βρήκε.....
εδωσα χρωμα στους χαρακτηρισμουςτάπα εγώ.....δωροδοκίες,τραμπουκισμοι,τρίκυκλα,κοτζαμάνηδες,συνασπισμένοι,βρώμα η ψηφοφορία λέμεεεεεε...........νέο 65 μας βρήκε.....
εδώ ψήφισα τον...βενιζέλο το 23 ρε...το 65 δεν θα ψήφιζα......Ψήφιζες εκείνη την εποχή ρε ή απλά είχες γεννηθεί;
αν προσφερεις κουλουρακι και cif θα τις κανεις 3 και αν ξηγηθεις και στα φιλαρακια(ψηφοι που επηρρεαζω)θα φτασεις καμια 10 για πλακα :-*
Μη μου στενοχωριέσαι... :-* Θα φτιάξω gallop που να σε βγάζει καλύτερη πρωθυπουργό!!!
Αν προσφερω κουλουρακι σιφ και ξηγηθω και σε κανενα παππουλι.. τοτε θα βγαλω για πλακα ενα σπιτι παραλιακη και ενα οικοπεδο στην βουρβουρου να το γλυφει το κυμα..οποτε δωρητη το στεμμα ειναι μακρυααααααααααααα
;) ;)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανες ειδικη αναφορα στον πλεΑν προσφερω κουλουρακι σιφ και ξηγηθω και σε κανενα παππουλι.. τοτε θα βγαλω για πλακα ενα σπιτι παραλιακη και ενα οικοπεδο στην βουρβουρου να το γλυφει το κυμα..οποτε δωρητη το στεμμα ειναι μακρυααααααααααααα
;) ;)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανες ειδικη αναφορα στον πλε
ξεκινα απο το στεμμα και μετα περνας και στο στρεμα ;)
αχορταγη
το τρίτο του το άφησες ε?.....τι καλή ψυχή αυτή η κοπέλλα....να μείνεικάπου ο άνθρωποσ......Δυο σπίτια έφαγα στον τελευταίο, χαζή ειμαι να ξεκινήσω απο τα χαμηλα..ρε συ πλάκα Με κάνεις;;;;;
σιχαμερη ελλεηνιδα παω να ανοιξω θρεντ να σας κραξω ολες τα ιδια σκατα ειστεΔυο σπίτια έφαγα στον τελευταίο, χαζή ειμαι να ξεκινήσω απο τα χαμηλα..ρε συ πλάκα Με κάνεις;;;;;
σιχαμερη ελλεηνιδα παω να ανοιξω θρεντ να σας κραξω ολες τα ιδια σκατα ειστε
τον εστειλες τουλαχιστον τον παππου η τον αφησες ζωντανο?
σορρυ το θεωρησα αυτονοητο δεν φανταζομουν οτι ενας νεαρος θα γυρισει να κοιταξει μια χοντρη μπαζολα ελλεηνιδα οπως εσυ(ξεχασα το αγαμητη και κομπλεξικη σορρυ)Δεν ητο παππους γλυκιε μου...
σορρυ το θεωρησα αυτονοητο δεν φανταζομουν οτι ενας νεαρος θα γυρισει να κοιταξει μια χοντρη μπαζολα ελλεηνιδα οπως εσυ(ξεχασα το αγαμητη και κομπλεξικη σορρυ)
υπάρχει μεγάλη ανωμαλία στον κόσμο
υπάρχει μεγάλη ανωμαλία στον κόσμο