BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ωραία η φαρσοκωμωδία!
Η Bite ψηφίστηκε δεύτερη, αυτή τη στιγμή με ένα μόνο ψήφο διαφορά από την Πάολα - που αν μη τι άλλο η κοπέλα έχει χαρίσει στιγμές απόλαυσης σε εκατοντάδες ανθρώπους εδώ μέσα.
Και παρ' όλα αυτά η ελλεινότατη Bite δεύτερη, με ένα ψήφο διαφορά από την Πάολα! Τι αποδεικνύει περίτρανα αυτή η ψηφοφορία; ΄Οτι η Bite είναι καραμπινάτα τσατσού εδώ μέσα! Να τη χαίρεστε ρε λεβέντες!
κ δεν σ αρεσε ε? πονεσες πολυ?
υγ1: κ δλδ τι θε να κανουμε που η παολα προσφερει στιγμες απολαυσης σε εκατονταδες συναγωνιστας κ η αφεντια μου οχι? να την δω αλλιως κ ν αλλαξω επαγγελμα? για να βγω πρωτη των πρωτων? για μια ψηφο ζουμε?
υγ2: τι τσατσου? εδω διαβασα οτι μεχρι κ ο βρουτος λεο (εμ βρουτος δεν ειναι???) δεν ειχε ψηφισει κ σκεφτοτανε κιολας τι να ψηφισει κ ποιαν κ εψαχνε κ την καλυτερη προσφορα... δεν τον πληρωσα καλα αυτο το μηνα μου φαινεται...
Ρε Bite ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με 'σένα... κάνε κάτι!!!
ειναι πρωτος στη λιστα για οταν αρχισω τα ψυχικα..
Γεία σας (και πάλι...)....η πλέον Μις για το site είναι μία και έχει όνομα:bite....
χαιρετώ όλους τους παλιούς:πλέ,τάλο,χριστόφορο (που χάθηκε αυτός???),bite,erinal,enfo(συνεχίζει τις καλές κριτικές-αν και σε πολλά δεν συμφωνούσα),το έναν και μοναδικό,ιδιόρρυθμο,ξερόλλα που τον...φτύνουν αλλά πιστεύει πως βρέχει (έλα που δεν καταλάβατε...καλό παιδί κατά τα άλλα...),δωρητή,χρηστίδη,σκοτεινό(dark τότε),zero( γιατί σε έβγαλαν ρε???),τον κρητικό τον αεκτζή mod,τον βόθρο,τον psaxnw (trans...τότε)...όπως καταλάβατε είμαι απο τα πιό παλιά μέλη εδώ...τώρα για το ποιός ήμουν τότε....δεν έχει νόημα....ένα nick είμαστε όλοι...
Αν ξέχασα κάποιον σόρρυ...έβλεπα το site,γελούσα πολλές φορές...να είστε όλοι καλά....
ΥΓ1--->Τους ''νέους'' δεν τους ξέρω...εννοώ δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό που την έχω κάνει...χαιρετώ και αυτούς....
γεια σου κ καλως επανηλθες...
για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταλαβει ποιος εισαι απ τους παλιους...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ.....την μπίτε ότι χρησιμοποιεί αδιαφανείς τρόπους για να πάρει τον τίτλο......όπως γελάκια,χαριεντισμούς,και σεξουα΄λικά υπονοούμενα....που τα΄ρασουν τον εσώτερο κόσμο των συναδέλφων και τους οδηγούν στην κατάθεση....ψήφου.....Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΤΕ δεν θα περάσει λέμε......όλοι στα οδοφράγματα......
ασε τις καταγγελιες κ τραβα να κανεις κοκκινιστο.. κ να πλυνεις κ τα πιατα μετα.. *P
αν βγαλω στη φορα τα πμ που μου εχει στειλει για να την ψηφισω θα παθετε πλακα
εριναλλλ και λοιπες ειστε πολυ πισω
αλλες εχουν τ ονομα (οχιες) κ αλλες την χαρη? χαχαχαχα