Νέα

Miss bourdela 2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά θεωρείτε την Νο1 bourdela για το 2008;

• _Avra_

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Annoush

• Apollonia

• erinal_w

• evabb

• KATERINA69

• konstantina

• mama

• mounitsa

• Ntaria

• OXIA

• sexoula

• siasia

• vickycfu

• Παολα

• thaleia

• inaCcessiBle

• Rouli

• efoula

• Αgrimi

• dark eyes

• girl8

• anemona

• Samantha

• M.NATALI.RU

• GiveItToMe

• evaki_79

• guzelll

• Charlize Theron

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Γεία σας (και πάλι...)....η πλέον Μις για το site είναι μία και έχει όνομα:bite....

χαιρετώ όλους τους παλιούς:πλέ,τάλο,χριστόφορο (που χάθηκε αυτός???),bite,erinal,enfo(συνεχίζει τις καλές κριτικές-αν και σε πολλά δεν συμφωνούσα),το έναν και μοναδικό,ιδιόρρυθμο,ξερόλλα που τον...φτύνουν αλλά πιστεύει πως βρέχει (έλα που δεν καταλάβατε...καλό παιδί κατά τα άλλα...),δωρητή,χρηστίδη,σκοτεινό(dark τότε),zero( γιατί σε έβγαλαν ρε???),τον κρητικό τον αεκτζή mod,τον βόθρο,τον psaxnw (trans...τότε)...όπως καταλάβατε είμαι απο τα πιό παλιά μέλη εδώ...τώρα για το ποιός ήμουν τότε....δεν έχει νόημα....ένα nick είμαστε όλοι...
Αν ξέχασα κάποιον σόρρυ...έβλεπα το site,γελούσα πολλές φορές...να είστε όλοι καλά....
ΥΓ1--->Τους ''νέους'' δεν τους ξέρω...εννοώ δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό που την έχω κάνει...χαιρετώ και αυτούς....
κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εχω την αισθηση οτι εισαι το ατομο στο οποιο εστειλα πμ πριν απο λιγα λεπτα στο παλιο νικ!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ.....την μπίτε ότι χρησιμοποιεί αδιαφανείς τρόπους για να πάρει τον τίτλο......όπως γελάκια,χαριεντισμούς,και σεξουα΄λικά υπονοούμενα....που τα΄ρασουν τον εσώτερο κόσμο των συναδέλφων και τους οδηγούν στην κατάθεση....ψήφου.....Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΤΕ δεν θα περάσει λέμε......όλοι στα οδοφράγματα...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ.....την μπίτε ότι χρησιμοποιεί αδιαφανείς τρόπους για να πάρει τον τίτλο......όπως γελάκια,χαριεντισμούς,και σεξουα΄λικά υπονοούμενα....που τα΄ρασουν τον εσώτερο κόσμο των συναδέλφων και τους οδηγούν στην κατάθεση....ψήφου.....Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΤΕ δεν θα περάσει λέμε......όλοι στα οδοφράγματα...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν βγαλω στη φορα τα πμ που μου εχει στειλει για να την ψηφισω θα παθετε πλακα
εριναλλλ και λοιπες ειστε πολυ πισω

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ναι , αλλα η Παολα που διεκδικει την πρωτια δεν πιστευω να εχει περιοριστει στα σεξουαλικα υπονοουμενα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αν βγαλω στη φορα τα πμ που μου εχει στειλει για να την ψηφισω θα παθετε πλακα
εριναλλλ και λοιπες ειστε πολυ πισω
τι να λέμε τώρα....εμένα μου έταξε μέχρι να....μο φτιάξει κοκκινιστό με μακαρόνια 2 νούμερο......η απόλυτη δωροδοκία.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ολα καλα μπαρμπα σκουφακια?μας ελειψες
νο μαν....

κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...κλώνος!...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: ...λές???και γιατί να στο πώ???Το προηγούμενο nick είναι delete πλέον....πάντως αυτή η ιστορία με τους...κλώνους έχει γέλιο!!!

Εχω την αισθηση οτι εισαι το ατομο στο οποιο εστειλα πμ πριν απο λιγα λεπτα στο παλιο νικ!

Στείλε στο νέο τότε...

ρε αυτό το παιδί...ίδιος... :2funny: :2funny: :2funny:

κατι σαν συλλεκτης χλεπας ενα πραγμα ε;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...βιτσιόζος!!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κομαντο ποια ψηφισες ρε ; Σε εχω ικανο ,μεταξυ μας ,να ανοιξες 20 λογαριασμους για να τις ψηφισεις ολες  :grin:

Επισκέπτης
Γεία σας (και πάλι...)....η πλέον Μις για το site είναι μία και έχει όνομα:bite....

χαιρετώ όλους τους παλιούς:πλέ,τάλο,χριστόφορο (που χάθηκε αυτός???),bite,erinal,enfo(συνεχίζει τις καλές κριτικές-αν και σε πολλά δεν συμφωνούσα),το έναν και μοναδικό,ιδιόρρυθμο,ξερόλλα που τον...φτύνουν αλλά πιστεύει πως βρέχει (έλα που δεν καταλάβατε...καλό παιδί κατά τα άλλα...),δωρητή,χρηστίδη,σκοτεινό(dark τότε),zero( γιατί σε έβγαλαν ρε???),τον κρητικό τον αεκτζή mod,τον βόθρο,τον psaxnw (trans...τότε)...όπως καταλάβατε είμαι απο τα πιό παλιά μέλη εδώ...τώρα για το ποιός ήμουν τότε....δεν έχει νόημα....ένα nick είμαστε όλοι...
Αν ξέχασα κάποιον σόρρυ...έβλεπα το site,γελούσα πολλές φορές...να είστε όλοι καλά....
ΥΓ1--->Τους ''νέους'' δεν τους ξέρω...εννοώ δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό που την έχω κάνει...χαιρετώ και αυτούς....

αν είσαι αυτός που νομίζω, welcome back φίλε :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε αυτό το παιδί...ίδιος... 2funny 2funny 2funny

παλιός γάιδαρος....καινούργια περπατησιά...δεν γίνεται.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Παράλειψη όντως. Έβαλα και τη M.NATALI.RU στην ψηφοφορία...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αν είσαι αυτός που νομίζω, welcome back φίλε :rockon:

δεν σε ήξερα τότε...αλλά thanks...

ρε αυτό το παιδί...ίδιος... 2funny 2funny 2funny

παλιός γάιδαρος....καινούργια περπατησιά...δεν γίνεται.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: ...και όπως είπαμε..... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom