Νέα

Μισογυνισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως ο μισογυνισμός μας βγαίνει συνήθως μετά από χωρισμό,φτύσιμο κ.λ.π. απο κάποια,αισθανόμαστε να χάνουμε τον αντρισμό μας την κακώς εννοούμενη μαγκιά μας ,τον εγωισμό μας,και αν τυχόν μας κάτσουν απανωτές σφαλιάρες τρελλενόμαστε και τότε τις βλέπουμε όλες για κλωτσιές,και κρατάει μέχρι να γνωρίσουμε την επόμενη οπότε άντε πάλι απο την αρχή....εξάλλου πολλά απο αυτά είναι φυσιολογικά συναισθήματα εφ όσον ακολουθούν μια σχέση που μας πλήγωσε..αρκεί να κρατούν λίγο και ξανά προς την δόξα να τραβάμε.....στο φινάλε έτσι είναι φτιαγμένη η ζωή...να συνυπάρχουν άντρες και γυναίκες και εννοίοτε να είναι μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται.....στην υγειά της επόμενης που λέει και το γνωστό σκυλώδες άσμα...

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά πιο μισογύνηδες από τους άντρες είναι οι ίδιες οι γυναίκες.....

Καθίστε με μια παρέα από γυναίκες την επόμενη ημέρα μετά από έναν γνωστό διαγωνισμό ομορφιάς (οποιονδήποτε) που θα δείξει η τηλεόραση και θα καταλάβετε..... :cheesy:

Η πιο απλά ακούστε σχόλια από γυναικοπαρέα σε καφετέρια όταν περάσει μια γυναίκα πολύ πιο όμορφη από αυτές!

Νο mercy! Μάγκες είναι αδυσώπητες κυριολεκτικά.....

Mπροστά σε αυτά που λέγονται.....τα σχόλια του Τodok μοιάζουν σαν παιδικό παραμυθάκι!  :grin:

Επισκέπτης
Παιδιά πιο μισογύνηδες από τους άντρες είναι οι ίδιες οι γυναίκες.....

Καθίστε με μια παρέα από γυναίκες την επόμενη ημέρα μετά από έναν γνωστό διαγωνισμό ομορφιάς (οποιονδήποτε) που θα δείξει η τηλεόραση και θα καταλάβετε..... :cheesy:

Η πιο απλά ακούστε σχόλια από γυναικοπαρέα σε καφετέρια όταν περάσει μια γυναίκα πολύ πιο όμορφη από αυτές!

Νο mercy! Μάγκες είναι αδυσώπητες κυριολεκτικά.....

Mπροστά σε αυτά που λέγονται.....τα σχόλια του Τodok μοιάζουν σαν παιδικό παραμυθάκι!  :grin:

Υπερβολές...

Επισκέπτης
Έτσι λες erinal;

Δηλαδή αυτά που περιφράφω εσένα δεν σου έχουν τύχει ΠΟΤΕ; ;)

Με ειλικρίνεια θα σου απαντήσω ότι μόνο πολύ κομπλεξικές γυναίκες έχω δει να φέρονται έτσι (δεν είχα την ατυχία να γνωρίζω πολλές).
Δεν μιλάμε για την περίπτωση που γίνεται χαβαλές, ούτε για την περίπτωση που προσπαθούμε να κατευνάσουμε την κερατωμένη φίλη με την πιστοποίηση ότι πράγματι η αντίζηλος (θεά..) είναι μπάζο.
Κατά τα άλλα ... να τονίσω΄για να μην ξεχνιόμαστε ότι εμείς ως γυναίκες κρίνουμε το φύλλο μας διαφορετικά απο εσάς. Οπότε αν δούμε ενα "σκυλί" με τεράστια πανέμορφα βυζιά, μην σου κάνει εντύπωση που θα την πούμε μπάζο.  Κάνουμε το λάθος και βλέπουμε πρόσωπο. Επειδή είμαστε γυναίκες. Εσείς πάλι δικαίως και ορθώς βλεπετε το σώμα. Μην παρεξηγείς τις προθέσεις μας.. :cheesy:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είχα τη εντύπωση ότι βλέπετε το σύνολο, γενικώς. Το να τη πείτε μετά πουτάνα είναι σαν καλησπέρα, οπότε δεν έχει καμία σημασία.

Επισκέπτης
Είχα τη εντύπωση ότι βλέπετε το σύνολο, γενικώς. Το να τη πείτε μετά πουτάνα είναι σαν καλησπέρα, οπότε δεν έχει καμία σημασία.

Εγώ πουτάνα λέω αυτή/ον που φέρεται ύπουλα βρώμικα και κουτοπόνηρα με σκοπό το προσωπικό της/του όφελος, και χωρίς να έχει ενδοιασμό για το πως ποιόν και τι μέσο θα χρησιμοποιήσει ώστε να κερδίσει αυτό που θέλει.Σε κάλυψα; ή σου έδωσα έρεισμα για να βγάλεις τον μισογυνισμό σου... χεχε Εκφράσου..

Επισκέπτης
Έχω γνωρίσει όμως άντρες που λένε πουτάνα μια γυναίκα επειδή γαμιέται καλά... αυτό κύριοι είναι μισογυνισμός.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Με ειλικρίνεια θα σου απαντήσω ότι μόνο πολύ κομπλεξικές γυναίκες έχω δει να φέρονται έτσι (δεν είχα την ατυχία να γνωρίζω πολλές).

Και όμως erinal έχω ακούσει απίστευτα σχόλια όχι μόνο από κομπλεξικές και άσχημες, αλλά και κουκλάρες και πολύ καλά παιδιά!

Δεν μιλάμε για την περίπτωση που γίνεται χαβαλές, ούτε για την περίπτωση που προσπαθούμε να κατευνάσουμε την κερατωμένη φίλη με την πιστοποίηση ότι πράγματι η αντίζηλος (θεά..) είναι μπάζο.
Α! Ώστε επιτελείτε κοινωνικό έργο και χαβαλέ ,δεν σχολιάζετε!!!!!

Σας είχα παρεξηγήσει!!!!! Χε,χε..... :cheesy:

Οπότε αν δούμε ενα "σκυλί" με τεράστια πανέμορφα βυζιά, μην σου κάνει εντύπωση που θα την πούμε μπάζο.  Κάνουμε το λάθος και βλέπουμε πρόσωπο. Επειδή είμαστε γυναίκες. Εσείς πάλι δικαίως και ορθώς βλεπετε το σώμα. Μην παρεξηγείς τις προθέσεις μας.. :cheesy:
Και είναι πάντα ..... αντικειμενική η κριτική σας, ε;

Erinal, βλέπουμε και πρόσωπο και σώμα.....  ;)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Έχω γνωρίσει όμως άντρες που λένε πουτάνα μια γυναίκα επειδή γαμιέται καλά... αυτό κύριοι είναι μισογυνισμός.
Θα με συγχωρέσεις αγαπητή μου αλλά αυτό δεν είναι μισογυνισμός..........είναι.........

[move] ύστατη επιβράβευση.. :grin:[/move]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οπότε αν δούμε ενα "σκυλί" με τεράστια πανέμορφα βυζιά, μην σου κάνει εντύπωση που θα την πούμε μπάζο.  Κάνουμε το λάθος και βλέπουμε πρόσωπο. Επειδή είμαστε γυναίκες. Εσείς πάλι δικαίως και ορθώς βλεπετε το σώμα. Μην παρεξηγείς τις προθέσεις μας.. :cheesy:

Τα σκυλια ειναι μακραν καλυτερα απο καθε ομορφη και γλυκια φατσουλα  :rockon:

Ειτε προκειται για απλο γαμησι ειτε για σοβαρη σχεση, τα σκυλια μας οδηγουν λεμε  :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τα σκυλια ειναι μακραν καλυτερα απο καθε ομορφη και γλυκια φατσουλα  :rockon:
Ειτε προκειται για απλο γαμησι ειτε για σοβαρη σχεση, τα σκυλια μας οδηγουν λεμε  :rockon:
Ελπίζω να μην εννοείς τέτοιο... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• thumbnail.jpg
    thumbnail.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 17

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυτοί έριναλ είναι μαλάκες που δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους....αν η γυναίκα δεν είναι κυρία στο σπίτι της και πουτάνα στο κρεββάτι τότε βράστα....αλλά θέλει και μυαλό να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα...

Επισκέπτης
Θα με συγχωρέσεις αγαπητή μου αλλά αυτό δεν είναι μισογυνισμός..........είναι.........

[move] ύστατη επιβράβευση.. :grin:[/move]

Θα με συγχωρήσεις αγαπητέ μου αλλά μην μου τα λές εμένα αυτά.
Καλύτερα να τα πεις σε όσους το λένε με κακία και προσπαθούν να μειώσουν αυτές τις γυναίκες
α) επειδή δεν τους έκατσαν
β) επειδή τους έκατσαν και τους έφτυσαν
γ) επειδή είναι ανίκανοι να ικανοποιήσουν μια γυναίκα
δ) επειδή δεν μπορούν να εκφράσουν την σεξουαλική τους επιθυμία αποσπασμένη απο τις συντηρητικές τους καταβολές
Σκέψου πόσο αστείοι φαίνονται λοιπόν σε εσένα, σκέψου πόσο διαφορετικά το είδες εσύ και όσοι το είδαν και τότε θα καταλάβετε επιτέλους, ότι πάντα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, πολλές απόψεις, πολλές γυναίκες, πολλοί τύποι ανθρώπων και συνεπώς .... και άντρες που δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους και σε αυτούν απαντούμε την άποψη που σας είπα.
Ευτυχώς δεν έχω γνωρίσει πολλόυς μισογύνηδες και ειμαι απέραντα χαρούμενη για αυτο...

Επισκέπτης
αυτοί έριναλ είναι μαλάκες που δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους....αν η γυναίκα δεν είναι κυρία στο σπίτι της και πουτάνα στο κρεββάτι τότε βράστα....αλλά θέλει και μυαλό να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα...

Να σου απαντήσω και εσένα γιατί τα κλισέ θα μας φάνε...
Βαρέθηκα να ακούω τι πρέπει να είναι μια γυναίκα και τι πρέπει να είναι ένας άντρας, και δεν γουστάρω να κρίνω βάση αυτών των στεγανών. Δεν θέλω  ρητά ατάκες και λεχθείσες εξυπνάδες. ΄Και φαντάζομαι καμμιά γυναίκα δεν το θέλει.
Ούτε κανένας άνθρωπος είναι μηχανή σου σεξ και ξαφνικά ότι και να του συμβεί βρίσκετε σε μια διαρκή τσόντα.. ΄(εκτός και αν είναι η δουλειά του .. χεχε)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
καλησπερα σας αγαπητοι συναγωνιστες,
καταρχην θα ηθελα να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου στον αγαπητο παπαγιωργη που ανοιξε αυτο το θρεντ, σαν μια προσπαθεια να δουμε και την δικια μας πλευρα των πραγματων.

παρακολουθωντας τα γραφομενα σας θα ηθελα να σημειωσω κατι το οποιο το θεωρω πολυ σημαντικο ως ερωτημα κυριως,
Ποια ειναι τα αιτια που ξεκιναει ο αντρας να σκεφτεται και να συμπεριφερεται ως μισογυνης?
μηπως οι γυναικες με την συμπεριφορα τους εμμεσα ή αμεσα μας δημιουργουν το μισογυνισμο?

αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ οτι ο μισογυνισμος ξεκινησε να παρατηρειται ταυτοχρονα με τον φεμινισμο.
αρα μηπως ο φεμινισμος και η κακη χρηση της ισοτητας αποφερει τον μισογυνισμο στους αντρες και σε οτι αυτο συνεπαγεται ?

αυτα ειναι τα ευλογα ερωτηματα μου.

ευχαριστω

Μιμικος

Επισκέπτης
mimikos2000 τα ρητορικά σου ερωτήματα είναι και απαντήσεις ταυτόχρονα. Ο μισογυνισμός επέρχεται προφανώς απο την κακή χρήση της γυναικείας χειραφέτησης .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom