Νέα

Μισογυνισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν καταλαβα το συνειρμο σου. θελεις να γινεις λιγο σαφεστερος ??

υ.γ. ΔΕΝ κανεις λαθος, ειμαι moderator..
Λέω ότι μιας και είσαι στέλεχος ενός site με θέμα τα μπουρδέλα και τις πουτάνες μήπως δεν μπορείς να μιλάς περι μισογυνισμού διότι αν δούμε την καμπούρα μας όπως πολύ εύστοχα έθεσες τότε οι πουτάνες είναι μονόδρομος, πράξη όχι και τόσο φεμινιστική ... δε νομίζεις ;

Επισκέπτης
Σόρυ αλλα εδω δεν περιγράφεις τα καθαρόαιμα αρσενικά αλλα τον Ανέστη Βλάχο.
ενταξει ρε φιλε..εχεις δικαιο αν παρεις στην κυριολεξια τα λεγομενα μου..σχημα λογου ηταν..ισως λαθος διατυπωση..διαφωνεις με την κεντρικη ιδεα???

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Λέω ότι μιας και είσαι στέλεχος ενός site με θέμα τα μπουρδέλα και τις πουτάνες μήπως δεν μπορείς να μιλάς περι μισογυνισμού διότι αν δούμε την καμπούρα μας όπως πολύ εύστοχα έθεσες τότε οι πουτάνες είναι μονόδρομος, πράξη όχι και τόσο φεμινιστική ... δε νομίζεις ;

Νομίζω ότι εννοεί ακριβώς το αντίθετο χα χα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τότε οι πουτάνες είναι μονόδρομος, πράξη όχι και τόσο φεμινιστική ... δε νομίζεις ;
Αγαπητέ φίλε,

Μήπως είσαι λίγο απόλυτος ???Γιατί η ενασχόληση με το άθλημα είναι μονόδρομος???Γιατί το λες αυτό???Και τι σχέση έχει ο μισογυνισμός  με το φεμινισμό ??  :think:

edit giorgospapa: ξανα-τροποποιηθηκαν λαθος τονισμοί.. μας κουραζεις..  :grin: :grin:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

βασικα, στελεχη του σαιτ ειμαι εγω κι εσυ και ολοι μας. μην ξεχνας πως ειμαι ενας χρηστης σαν εσενα που απλα ριχνω μια παραπανω ματια στο σαιτ, οσο αφορα τον τομεα της προστασιας του..

αρα, μπορω και πρεπει να εχω αποψη και να την εκφραζω ελευθερα οπως κανουμε ολοι μας και μαλιστα σε τουτο το σαιτ που ειμαστε τυχεροι που υπαρχει απεριοριστη (οπως θα εχεις διαπιστωσει και ο ιδιος) ελευθερια.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Δέσποτα, ο μισογυνισμός ίσως αποτελεί μια μορφή αντίβαρου της φύσης στο φαινόμενο του φεμινισμού.....

Για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.....(το ποιος άρχισε πρώτος.....άγνωστο!)  :think:

Μην ξεχνάς όμως ότι η φύση έχει εξοπλίσει τις γυναίκες, από πολύ μικρή ηλικία, με 2 σημαντικότατα όπλα (.....ψυχολογικής φύσεως εννοώ): :blowup:

1. Tην ΓΚΡΙΝΙΑ-ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ. Το μοχθηρό αυτό (και πραγματικό ΑΠΑΛΕΥΤΟ τέρας!!!!!).  :tickedoff: :blahblah1:

Δεν της κάνεις το χατήρι.....αρχίζει το πυροβολητό ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!! (Κανένας δεν αντέχει, οπότε σηνήθως ή ακολουθεί ένας ομηρικός καυγάς ή συνήθως πάντα περνάει το δικό τους!)

2. Το ΝΑΖΙ. Αόρατο και αμείληκτο! Επίσης ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ!!!!!  *P

Η μόνη διαφορά είναι ό,τι εδώ δεν καταλαβαίνεις καν από που σου ήρθε.....όπως στην Οδύσσεια όπου οι γοργόνες καταβρωχθίζανε τους άντρες του Οδυσσέα ζωντανούς και αυτοί γέλαγαν και τραγουδούσαν μέσα στην απόλυτη ηδονή.
:bounce-glasses:

Επομένως κύριοι καταλαβαίνετε ότι είμαστε σχετικά ανυπεράσπιστοι! 0:) Υπετερούμε μυικώς αλλά χάνουμε την μάχη στον ψυχολογικό τομέα! >:cheesy:

Βέβαια μίλησα για το "ψυχολογικό οπλοστάσιο" των γυναικών από την παιδική ηλικία κιόλας.....διότι από την εφηβεία και έπειτα η γυναίκα αποκτά και τα 3 σωματικά όπλα.....τα γνωστά σε όλους μας..... :new_shocked:

Και εκεί.....GAME OVER!

Το παιχνίδι εχάθη οριστικώς!  :tooth:

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε,

Μήπως είσαι λίγο απολυτός ???Γιατί η ενασχόληση με το άθλημα είναι μονόδρομος???Γιατί το λες αυτό???Και τι σχέση έχει ο μισογυνισμός  με το φεμινισμό ??  :think:
Λέω απλώς ότι εαν σου αρέσουν οι πουτάνες , ε τότε είσαι και μισογύνης πως να το κάνουμε , αλλιώς δεν θα πλήρωνες για μια γκόμενα που υπο κανονικές συνθήκες αν την γνώριζες κάπου έξω μπορεί και να σε απέρριπτε διότι έχεις κάποια "καμπούρα". Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε κάποιον ότι είναι μισογύνης .
Για να μην παρεξηγηθώ είμαι λίγο ευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα γιατί με απέρριψε μέσα στην βδομάδα μια γκόμενα για κάποιους ακατανόητους λόγους (κατά τη γνώμη μου) που συγκλίναν προς τα οικονομικά .
Δεν έχω κάτι με τον giorgopapa .

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Επιφοίτηση είχες πάτερ;

Όχι!!! Δεν έχει επιφοίτηση, όσοι έχουν παρακολουθήσει τον άγιο αυτόν πατέρα  :rockon: ,
ξέρουν ότι είναι πάγια θέση του αυτά που λέει, και , κατά την άποψή μου, έχει δίκιο!!!
Έχουμε σούρει πολλά στις ντόπιες, κι έχουμε εξιδανικεύσει αλλοδαπές, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! Περιμένετε με τέτοια μυαλά, να μας πάρουν και στα σοβαρά;

edit AssFiller :ο παρατονισμός ήταν προσχεδιασμένος, ώστε να [size=11pt]κάνει το ποστ δυσανάγνωστο άρα και βαθιά επιστημονικό[/size].. :grin:  :grin:

Καμία γραμματοσειρά γραμμικής Β' δεν διαθέτει το site; :grin: :tooth:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δέσποτα, ο μισογυνισμός ίσως αποτελεί μια μορφή αντίβαρου της φύσης στο φαινόμενο του φεμινισμό.....

Για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.....(το ποιος άρχισε πρώτος.....άγνωστο!)  :think:

Μην ξεχνάς όμως ότι η φύση έχει εξοπλίσει τις γυναίκες, από πολύ μικρή ηλικία, με 2 σημαντικότατα όπλα (.....ψυχολογικής φύσεως εννοώ):

1. Tην ΓΚΡΙΝΙΑ-ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ. Το μοχθηρό αυτό (και πραγματικό ΑΠΑΛΕΥΤΟ τέρας!!!!!).  :tickedoff: :blahblah1:

Δεν της κάνεις το χατήρι.....αρχίζει το πυροβολητό ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!! (Κανένας δεν αντέχει, οπότε σηνήθως ή ακολουθεί ένας ομηρικός καυγάς ή συνήθως πάντα περνάει το δικό τους!)

2. Το ΝΑΖΙ. Αόρατο και αμείληκτο! Επίσης ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ!!!!!

Η μόνη διαφορά είναι ό,τι εδώ δεν καταλαβαίνεις καν από που σου ήρθε.....όπως στην Οδύσσεια όπου οι γοργόνες καταβρωχθίζανε τους άντρες του Οδυσσέα ζωντανούς και αυτοί γέλαγαν και τραγουδούσαν μέσα στην απόλυτη ηδονή.
:uglystupid:

Επομένως κύριοι καταλαβαίνετε ότι είμαστε σχετικά ανυπεράσπιστοι! Υπετερούμε μυικώς αλλά χάνουμε την μάχη στον ψυχολογικό τομέα!

Βέβαια μίλησα για το "ψυχολογικό οπλοστάσιο" των γυναικών από την παιδική ηλικία κιόλας.....διότι από την εφηβεία και έπειτα η γυναίκα αποκτά και τα 3 σωματικά όπλα.....τα γνωστά σε όλους μας.....

Και εκεί.....GAME OVER!

Το παιχνίδι εχάθη οριστικώς!  :grin:

Σιγά. Εμείς έχουμε το υπερόπλο

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 17

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Λέω απλώς ότι εαν σου αρέσουν οι πουτάνες , ε τότε είσαι και μισογύνης πως να το κάνουμε , αλλιώς δεν θα πλήρωνες για μια γκόμενα που υπο κανονικές συνθήκες αν την γνώριζες κάπου έξω μπορεί και να σε απέρριπτε διότι έχεις κάποια "καμπούρα". Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε κάποιον ότι είναι μισογύνης .
Για να μην παρεξηγηθώ είμαι λίγο ευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα γιατί με απέρριψε μέσα στην βδομάδα μια γκόμενα για κάποιους ακατανόητους λόγους (κατά τη γνώμη μου) που συγκλίναν προς τα οικονομικά .

Οι πουτάνες πολλές φορές είναι πιο γυναίκες από όλες οπότε...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι ρε φίλε, συμφωνώ. ΕΠίτηδες το τράβηξα.

ΔΕΝ έχουν σημασία τα ποσοστά.

Διαφωνώ όμως στο μέρος με τα καθαρόαιμα αρσενικά. Δεν έχει και μεγάλη σημασία. Κάπου συμφωνούμε, κάπου διαφωνούμε

Επισκέπτης
ημαρτον ρε μαστορα..οσοι γαμανε πουτανες το κανουν γιατι δεν μπορουν να γαμησουν χωρις να πληρωσουν???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Έχουμε σούρει πολλά στις ντόπιες, κι έχουμε εξιδανικεύσει αλλοδαπές, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! Περιμένετε με τέτοια μυαλά, να μας πάρουν και στα σοβαρά;
Πάρα πολύ σωστό :thumbsup:....οι περισσότεροι που έχουν ποστάρει,βρίζοντας τις ντόπιες και θεοποιώντας τις αλλοδαπές, δεν έχουν καμία εμπειρία με ξένες :jerking:....εδώ κάποιος μας είπε πως οι...Αλβανίδες είναι τίμιες και πιστές :idiot:....αν με ρωτήσεις ποιοί είναι αυτοί :think:...θα τους καταλάβεις στην συνέχεια αυτού του thread :new_shocked:...μπάμ  :blowup:θα κάνουν......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δέσποτα, ο μισογυνισμός ίσως αποτελεί μια μορφή αντίβαρου της φύσης στο φαινόμενο του φεμινισμού.....

Αυτό, θα ίσχυε αν ο φεμινισμός ήταν ταυτόσημος, σε νόημα και πρακτική, με τον ... μισανδρισμό!!!
Σαν κίνημα διεκδίκησης ίσων δικαιωμάτων, απλά δε μπορεί να μπει στον ίδιο ζυγό με κάτι εντελώς ανούσιο και ανόητο, όπως ο ξερός μισογυνισμός :)

...διότι από την εφηβεία και έπειτα η γυναίκα αποκτά και [size=12pt]τα 3 σωματικά όπλα.[/size]....τα γνωστά σε όλους μας..... :new_shocked:

Το παιχνίδι εχάθη οριστικώς!  :tooth:

Κι εγώ που σε όλες ψάχνω και τέταρτο όπλο, θα πεθάνω μαγκούφης :tooth:

Για να μην παρεξηγηθώ είμαι λίγο ευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα γιατί με απέρριψε μέσα στην βδομάδα μια γκόμενα [size=11pt]για κάποιους ακατανόητους λόγους (κατά τη γνώμη μου) που συγκλίναν προς τα οικονομικά .[/size]

Τότε, δεν είναι ακατανόητοι οι λόγοι μάστορα, τί να κάνουμε, θα πάμε παρακάτω :)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οι πουτάνες πολλές φορές είναι πιο γυναίκες από όλες οπότε...
Τί διαφορά έχει μία πουτάνα η οποία το κάνει για 100,200,300 € και μία γυναίκα 25,30,35 ετών η οποία παντρέυεται έναν πλούσιο 70άρη???ΤΕΡΑΣΤΙΑ....η 1η το κάνει γιατί είναι η δουλειά της και η 2η το κάνει γιατί θέλει να περνάει απλά καλά,να της παρέχει τα πάντα και να ζεί μία άνετη ζωή...και ας ψάχνει για επιβήτορες...τί σημασία έχει....

ημαρτον ρε μαστορα..οσοι γαμανε πουτανες το κανουν γιατι δεν μπορουν να γαμησουν χωρις να πληρωσουν???

Συμφωνώ με τον αδερφό pleasuregiver....Μάστορα,πολύ ακραίο......πολλοί που πάνε σε μπουρδέλα έχουν μόνιμη και ενίοτε σοβαρή σχέση...για παντρεμένους δεν σου λέω......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
παιδια ειστε καλα? μηπως εχετε πυρετο?
ανησυχω...
ανοιξατε τοπικ που ναι (ω ναι) "κατηγορειτε" μια φορα κ τους ανδρες? πως αισθανεστε απο υγεια?

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παιδια ειστε καλα? μηπως εχετε πυρετο?
ανησυχω...
ανοιξατε τοπικ που ναι (ω ναι) "κατηγορειτε" μια φορα κ τους ανδρες? πως αισθανεστε?

πολυ ωραια και αν δεν το γαμησεις ΚΑΙ αυτο, θα αισθανομαστε πιο ωραια..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ουφ παλι καλα
επιστρεψαμε στα κανονικα μας χα χα χα
σιγα μην το βγαλω εκτος αυτο το υπεροχο θεμα... απλα τρομαξα (με τη καλη εννοια) :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom