DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Δεν έχει και πολύ άδικο πάντως.
Λέω ότι μιας και είσαι στέλεχος ενός site με θέμα τα μπουρδέλα και τις πουτάνες μήπως δεν μπορείς να μιλάς περι μισογυνισμού διότι αν δούμε την καμπούρα μας όπως πολύ εύστοχα έθεσες τότε οι πουτάνες είναι μονόδρομος, πράξη όχι και τόσο φεμινιστική ... δε νομίζεις ;δεν καταλαβα το συνειρμο σου. θελεις να γινεις λιγο σαφεστερος ??
υ.γ. ΔΕΝ κανεις λαθος, ειμαι moderator..
ενταξει ρε φιλε..εχεις δικαιο αν παρεις στην κυριολεξια τα λεγομενα μου..σχημα λογου ηταν..ισως λαθος διατυπωση..διαφωνεις με την κεντρικη ιδεα???Σόρυ αλλα εδω δεν περιγράφεις τα καθαρόαιμα αρσενικά αλλα τον Ανέστη Βλάχο.
Λέω ότι μιας και είσαι στέλεχος ενός site με θέμα τα μπουρδέλα και τις πουτάνες μήπως δεν μπορείς να μιλάς περι μισογυνισμού διότι αν δούμε την καμπούρα μας όπως πολύ εύστοχα έθεσες τότε οι πουτάνες είναι μονόδρομος, πράξη όχι και τόσο φεμινιστική ... δε νομίζεις ;
Αγαπητέ φίλε,τότε οι πουτάνες είναι μονόδρομος, πράξη όχι και τόσο φεμινιστική ... δε νομίζεις ;
Λέω ότι μιας και είσαι στέλεχος ενός site με θέμα τα μπουρδέλα και τις πουτάνες μήπως δεν μπορείς να μιλάς περι μισογυνισμού διότι αν δούμε την καμπούρα μας όπως πολύ εύστοχα έθεσες τότε οι πουτάνες είναι μονόδρομος, πράξη όχι και τόσο φεμινιστική ... δε νομίζεις ;
Λέω απλώς ότι εαν σου αρέσουν οι πουτάνες , ε τότε είσαι και μισογύνης πως να το κάνουμε , αλλιώς δεν θα πλήρωνες για μια γκόμενα που υπο κανονικές συνθήκες αν την γνώριζες κάπου έξω μπορεί και να σε απέρριπτε διότι έχεις κάποια "καμπούρα". Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε κάποιον ότι είναι μισογύνης .Αγαπητέ φίλε,
Μήπως είσαι λίγο απολυτός ???Γιατί η ενασχόληση με το άθλημα είναι μονόδρομος???Γιατί το λες αυτό???Και τι σχέση έχει ο μισογυνισμός με το φεμινισμό ??![]()
Επιφοίτηση είχες πάτερ;
edit AssFiller :ο παρατονισμός ήταν προσχεδιασμένος, ώστε να [size=11pt]κάνει το ποστ δυσανάγνωστο άρα και βαθιά επιστημονικό[/size]..![]()
![]()
Δέσποτα, ο μισογυνισμός ίσως αποτελεί μια μορφή αντίβαρου της φύσης στο φαινόμενο του φεμινισμό.....
Για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.....(το ποιος άρχισε πρώτος.....άγνωστο!)
Μην ξεχνάς όμως ότι η φύση έχει εξοπλίσει τις γυναίκες, από πολύ μικρή ηλικία, με 2 σημαντικότατα όπλα (.....ψυχολογικής φύσεως εννοώ):
1. Tην ΓΚΡΙΝΙΑ-ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ. Το μοχθηρό αυτό (και πραγματικό ΑΠΑΛΕΥΤΟ τέρας!!!!!).![]()
Δεν της κάνεις το χατήρι.....αρχίζει το πυροβολητό ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!! (Κανένας δεν αντέχει, οπότε σηνήθως ή ακολουθεί ένας ομηρικός καυγάς ή συνήθως πάντα περνάει το δικό τους!)
2. Το ΝΑΖΙ. Αόρατο και αμείληκτο! Επίσης ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ!!!!!
Η μόνη διαφορά είναι ό,τι εδώ δεν καταλαβαίνεις καν από που σου ήρθε.....όπως στην Οδύσσεια όπου οι γοργόνες καταβρωχθίζανε τους άντρες του Οδυσσέα ζωντανούς και αυτοί γέλαγαν και τραγουδούσαν μέσα στην απόλυτη ηδονή.
Επομένως κύριοι καταλαβαίνετε ότι είμαστε σχετικά ανυπεράσπιστοι! Υπετερούμε μυικώς αλλά χάνουμε την μάχη στον ψυχολογικό τομέα!
Βέβαια μίλησα για το "ψυχολογικό οπλοστάσιο" των γυναικών από την παιδική ηλικία κιόλας.....διότι από την εφηβεία και έπειτα η γυναίκα αποκτά και τα 3 σωματικά όπλα.....τα γνωστά σε όλους μας.....
Και εκεί.....GAME OVER!
Το παιχνίδι εχάθη οριστικώς!![]()
Λέω απλώς ότι εαν σου αρέσουν οι πουτάνες , ε τότε είσαι και μισογύνης πως να το κάνουμε , αλλιώς δεν θα πλήρωνες για μια γκόμενα που υπο κανονικές συνθήκες αν την γνώριζες κάπου έξω μπορεί και να σε απέρριπτε διότι έχεις κάποια "καμπούρα". Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε κάποιον ότι είναι μισογύνης .
Για να μην παρεξηγηθώ είμαι λίγο ευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα γιατί με απέρριψε μέσα στην βδομάδα μια γκόμενα για κάποιους ακατανόητους λόγους (κατά τη γνώμη μου) που συγκλίναν προς τα οικονομικά .
Δεν έχω κάτι με τον giorgopapa .
ημαρτον ρε μαστορα..οσοι γαμανε πουτανες το κανουν γιατι δεν μπορουν να γαμησουν χωρις να πληρωσουν???Λέω απλώς ότι εαν σου αρέσουν οι πουτάνες , ε τότε είσαι και μισογύνης πως να το κάνουμε , αλλιώς δεν θα πλήρωνες για μια γκόμενα που υπο κανονικές συνθήκες αν την γνώριζες κάπου έξω μπορεί και να σε απέρριπτε διότι έχεις κάποια "καμπούρα". Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε κάποιον ότι είναι μισογύνης .
Για να μην παρεξηγηθώ είμαι λίγο ευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα γιατί με απέρριψε μέσα στην βδομάδα μια γκόμενα για κάποιους ακατανόητους λόγους (κατά τη γνώμη μου) που συγκλίναν προς τα οικονομικά .
Πάρα πολύ σωστόΈχουμε σούρει πολλά στις ντόπιες, κι έχουμε εξιδανικεύσει αλλοδαπές, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! Περιμένετε με τέτοια μυαλά, να μας πάρουν και στα σοβαρά;
Δέσποτα, ο μισογυνισμός ίσως αποτελεί μια μορφή αντίβαρου της φύσης στο φαινόμενο του φεμινισμού.....
...διότι από την εφηβεία και έπειτα η γυναίκα αποκτά και [size=12pt]τα 3 σωματικά όπλα.[/size]....τα γνωστά σε όλους μας.....
Το παιχνίδι εχάθη οριστικώς!![]()
Για να μην παρεξηγηθώ είμαι λίγο ευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα γιατί με απέρριψε μέσα στην βδομάδα μια γκόμενα [size=11pt]για κάποιους ακατανόητους λόγους (κατά τη γνώμη μου) που συγκλίναν προς τα οικονομικά .[/size]
Τί διαφορά έχει μία πουτάνα η οποία το κάνει για 100,200,300 € και μία γυναίκα 25,30,35 ετών η οποία παντρέυεται έναν πλούσιο 70άρη???ΤΕΡΑΣΤΙΑ....η 1η το κάνει γιατί είναι η δουλειά της και η 2η το κάνει γιατί θέλει να περνάει απλά καλά,να της παρέχει τα πάντα και να ζεί μία άνετη ζωή...και ας ψάχνει για επιβήτορες...τί σημασία έχει....Οι πουτάνες πολλές φορές είναι πιο γυναίκες από όλες οπότε...
ημαρτον ρε μαστορα..οσοι γαμανε πουτανες το κανουν γιατι δεν μπορουν να γαμησουν χωρις να πληρωσουν???
παιδια ειστε καλα? μηπως εχετε πυρετο?
ανησυχω...
ανοιξατε τοπικ που ναι (ω ναι) "κατηγορειτε" μια φορα κ τους ανδρες? πως αισθανεστε?
πολυ ωραια και αν δεν το γαμησεις ΚΑΙ αυτο, θα αισθανομαστε πιο ωραια..