Νέα

Μιρέλα - Φωκαίας 25Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rastopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα (δηλαδή χθες αφού άλλαξε η μέρα) γύρω στις 12 το πρωί πήρα τη Μιρέλα, πολύ ωραίο μωρό, μελαχρινή, γύρω στα 20-23 ηλικία, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι, πολύ απαλό και βελούδινο δέρμα.

Αφήνει χάδια και φιλάκια στο σώμα, ψιλοσυμμετέχει κιόλας με ελαφριά βογγητά.. Τιμή 25 ευρώ. Πιστεύω αν είχε 20 θα έκανε πάταγο. Είναι κυρίως πρωινές βάρδιες από ότι μου είπε, ενώ εκτάκτως κάποιες μέρες ίσως είναι απογεύματα..

OP
OP
R

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ savalas δεν είναι τα 5 αλλά το γαμώτο.
Και τα δωμάτια δεν είναι και ότι καλύτερο..

Εγώ πάντως την ώρα που πήγα δεν είχε κανέναν άλλο, στην αρχή μαλακία+πίπα, μετά κάναμε και δύο στάσεις, καλό το μωράκι..

Τη συγκεκριμένη την είχα πετύχει και προηγούμενη εβδομάδα ένα απόγευμα, αλλά δεν ήθελα να σκάσω 25 αλλά 20 και δε την είχα πάρει.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τι σκατα γίνεται σε αυτό το μπουρδέλο?
Πρωι μεσημέρι βράδυ 25ε χρεώνουν?
Σιγα το ποσό τωρα τα 5ε, αλλα είναι το γαμώτο.
Δε λέω φέρνει καλά μουνάκια αλλα τα δωμάτια ειναι για το πούτσο, ειδικά το μεσαίο το μικρό ειναι σκέτο κλουβί.
Ασε που η τσατσα εχει τη κακή συνήθεια να χτυπάει συχνά τις πόρτες για να τελιώσεις.

σαωαλασ  εσυ μαλλον εννοεις το25β ενω ο rastopoulosμιλαει για 25α που ειναι στον ορορφο πανω απο το 25β.και τα δυο παντως εχουν δωματια για τον πουτσο αλλα φερνουν συνηθως ωραια μωρα.

η μιρελλα παντως εχει τρελη κωλαρα

con1

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει οδο και περιοχη απο αυτα τα δυο σπιτια?Ας μου στειλει μνμ παρακαλω....η οποιδιποτε σπιτι η στουντιο με καλα μωρα..Ευχαριστω

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει οδο και περιοχη απο αυτα τα δυο σπιτια?Ας μου στειλει μνμ παρακαλω....η οποιδιποτε σπιτι η στουντιο με καλα μωρα..Ευχαριστω

θα μπεις στο θα βαλεις την διευθυνση που θελεις και το βρηκες.η φωκαιας ειναι καθετη της φυλης και στην περιοχη παιζουν καμμια 25αρια μπουρδελα.καποια θα σου κανει κλικ.μια προταση απο εμενα,μαρακι στην διδυμου 8β,35αρα ξανθια μετριας εμφανισης αν την συγκρινεις με κατι 25αρες μουναρες αλλα κανει τρελο γαμησι,για μπουρδελο παντα,με γλειψιμο αρχιδιων κτλ...
ψαξε λιγο και στο φορουμ και θα βρεις πολλες πληροφοριες για πολλα κοριτσια

con1

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ........εισαι και ο πρωτος

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τι σκατα γίνεται σε αυτό το μπουρδέλο?
Πρωι μεσημέρι βράδυ 25ε χρεώνουν?
Σιγα το ποσό τωρα τα 5ε, αλλα είναι το γαμώτο.
Δε λέω φέρνει καλά μουνάκια αλλα τα δωμάτια ειναι για το πούτσο, ειδικά το μεσαίο το μικρό ειναι σκέτο κλουβί.
Ασε που η τσατσα εχει τη κακή συνήθεια να χτυπάει συχνά τις πόρτες για να τελιώσεις.
Eγώ σε όποιο μπουρδέλο βλέπω να χτυπάνε πόρτα δεν περιμένω καν να δω την κοπέλα σηκώνομαι και φεύγω! Το ίδιο προτείνω να κάνετε όλοι σας και να δούμε μετά αν η κάθε κολοτσατσά ξαναχτυπήσει πόρτα!

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Eγώ σε όποιο μπουρδέλο βλέπω να χτυπάνε πόρτα δεν περιμένω καν να δω την κοπέλα σηκώνομαι και φεύγω! Το ίδιο προτείνω να κάνετε όλοι σας και να δούμε μετά αν η κάθε κολοτσατσά ξαναχτυπήσει πόρτα!
Σωστός,αυτή η ιστορία με το 7λεπτο έχει καταντήσει αθλιότητα

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Δεν γουσταρω να χτυπουν την πορτα μου :headbang: :grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παιδιά, το Μαράκι (η Ουκρανή με τις κοτσίδες) είναι στο 8Α, αν δεν κάνω λάθος. Ισχύει ότι βγαίνει με ζαρτιέρες, όπως γράφει σε μια κριτική;

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είτε με ζαρτιέρες είτε με κάλτσες πάνω από το γόνατο που φοράνε και καλά στα αμερικάνικα κολέγια τα κορίτσια. Πάντως έχω κανα δίμηνο να πάω. Δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα πάντως.(πρωινή βάρδια)
Παιδιά, το Μαράκι (η Ουκρανή με τις κοτσίδες) είναι στο 8Α, αν δεν κάνω λάθος. Ισχύει ότι βγαίνει με ζαρτιέρες, όπως γράφει σε μια κριτική;

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η Μιρελλα ειναι σκετη καβλα!Μαυρο μαλλακι εφηβικο σωματακι κωλαρακι απιθανο!25 ετων απο Τσεχια με οκτω χρονια παραμονη στην χωρα μας ειναι απιθανη !προθυμη σε ολα !η φωνουλα και η τσαχπινια της σε κανουν να χυσεις πριν καν γαμησεις!  η Αντελλα διπλα θα χασει το παιχνιδι!Μιρελλα 9/10!

Επισκέπτης
Δεν θα το χασει γιατι ολα ειναι κανονισμενα η μια το πρωι και η αλλη το βραδυ.
Παντως συμφονω για την Μιρελλα ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Συναγωνιστές ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, θα προβούμε στην σχετική "δοκιμή", τα αποτελέσματα της οποίας θα κοινοποιηθούν καταλλήλως  :) Αν δε τολμήσει η τσατσά να χτυπήσει πόρτα...  ;)

OP
OP
R

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αστέρι το Μιρελάκι, ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να βρω χρόνο να την. ξανα "επισκεφτώ" !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom