Νέα

Μιρέλα - Φωκαίας 25Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rastopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παντως η Μιρελλα δεν ειναι Τσεχα. Γιατι οταν της μιλησα Τσεχικα δεν καταλαβαινε γρι. Δεν καταλαβαινω γιατι λενε ψεματα πολλες για την καταγωγη τους. Δε μας νοιαζει απο πού ηρθες κοπελα μου...στο κρεβατι να εισαι καλη... ;)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Eγώ σε όποιο μπουρδέλο βλέπω να χτυπάνε πόρτα δεν περιμένω καν να δω την κοπέλα σηκώνομαι και φεύγω! Το ίδιο προτείνω να κάνετε όλοι σας και να δούμε μετά αν η κάθε κολοτσατσά ξαναχτυπήσει πόρτα!
+1 απο μενα

OP
OP
R

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Την ξαναπήρα σήμερα γύρω στις 3:30 το μεσημεράκι.. Σκέτη καύλα, 3 στάσεις, ψιλοκαλή πίπα, αφήνει να τη χαϊδέψεις παντού..

Της είπα και για το site και μου είπε ότι ένας πριν λίγες μέρες της είπε ότι πήγε αφού είχε διαβάσει κριτική εδώ..

ʼμα ήταν η τιμή στα 20 πιστεύω θα έκανε πάταγο  :)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Την ξαναπήρα σήμερα γύρω στις 3:30 το μεσημεράκι.. Σκέτη καύλα, 3 στάσεις, ψιλοκαλή πίπα, αφήνει να τη χαϊδέψεις παντού..

Της είπα και για το site και μου είπε ότι ένας πριν λίγες μέρες της είπε ότι πήγε αφού είχε διαβάσει κριτική εδώ..

ʼμα ήταν η τιμή στα 20 πιστεύω θα έκανε πάταγο  :)

Εγω πήγα 4 το απόγευμα της Πέμπτης (προχτές) και της ανέφερα ότι λέγονται καλά λόγια γι' αυτήν στο site. Δεν έδειξε ιδιαίτερη σημασία και άρχισε το πολύ καλό service της (έγραψα γι αυτό στο Ημερήσια Ενημέρωση)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Έχει δει κανείς που δουλεύει τώρα το κοντοπούτανο η Μιρέλα ; Οσα πρωινά έχω περάσει δουλεύει κάποια άλλη τώρα εκεί

OP
OP
R

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παλιά μου είχε πει ότι παίζει να είναι και απόγευμα μερικές φορές, αλλά συνήθως πρωινά. Έχω καιρό να την πάρω (από τότε που έγραψα το παραπάνω post) οπότε δε ξέρω....

Και σκόπευα να πήγαινα τις επόμενες μέρες....

quattro

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, η Μιρέλλα είναι εκεί. Έχει αλλάξει το μαλλί σε ξανθό καρέ και η τιμή έχει πέσει στα 20 ?. Την πήρα σήμερα το πρωί και το service παραμένει στα γνωστά υψηλά επίπεδα.

OP
OP
R

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες πήγα προχθές μεσημεράκι (3:30) έτοιμος να βρω τη Μιρέλα, αλλά αντί αυτής παρουσιάστηκε μια άλλη.. ξανθιά, ψιλοκαλό σώμα, δε θυμάμαι τιμή κλπ..

Έσκασα που δε βρήκα τη Μιρέλα!!!

Η τσατσά μου είπε ότι κανονικά εκεί είναι, αλλά δεν ήξερε γιατί δεν ήταν εκείνη τη μέρα, κάτι τέτοιο... Την έχει πάρει κανείς χθες/σήμερα??

Η τιμή έχει πέσει όντως στα 20 ?!?!

trelouros

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μπορει να μου πει καποιος τα services της?

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την είχα πετύχει και εγώ την περασμένη εβδομάδα με 20ευρώ.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τη μιρελα την επαιρνα πολυ συχνα το 2003, ειναι λιγο αλαζονικη... επειδη ομως ειμαι λατρης των απανταχου κοντοπουτανων, της βαζω 20 με αριστα το 10, μαζι με καρινα βεβαια

Επισκέπτης
παιδες το μιρελακι παιζει ακομα στο γνωστο σπιτι στην Φωκαιας.. γιατι εχω καιρο να παω και την εχω πεθυμησει

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τσιμπουκακι, πισωκολλητο, ελευθερα πιασιματα...τιμη 25ε

Ποτε δεν κατάλαβα το "Τσιμπουκακι, πισωκολλητο, ελευθερα πιασιματα" που λενε οι τσατσαδες.

Δηλαδη αν θες ιεραποστολικο σου λεει οχι?

Εγω κλασσικα ξεκιναω με ιεραποστολικο και μετα τη γυρναω για να μη κουραζομαι.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ειναι εκει, σταθερη αξια.  ενημερωσε αν αλλαξε κατι.

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η Μιρελλα φοραει ακομα την ξανθια περουκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom