Νέα

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα talws1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 576
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talws1985

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα ρε παιδιά αν κάποιος απο εσάς έχει "πάρει" κανένα call girl από αυτά που περιγράφετε και στα reviews να μου εξηγήσει όλη την διαδικασία προκειμένου να κλείσω ένα ραντεβού με κάποια από τις κοπέλες που θα βρίσκονται εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα μιας και δεν έχω καθόλου εικόνα του τι παίζει και είμαι και καινούργιος στο site....thanx! 

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
στο φορουμ υπαρχει κατηγορια με πινακες των κοριτσιων και με ρεβιους.στην κεντρικη θα δεις διαφημησεις με ποιες ειναι εδω.απλα η μπαινεις εδω που ειναι καλυτερα για να δεις τι γραφουν ο συναγωνιστες η απλα πατας πανω στην εικονα στην αρχικη και στις δυο περιπτωσεις θα δεις e-mail η τηλεφωνα με τα οποια συνενοησε με τα γραφεια και κλεινεις την κοπελα που θες ποση ωρα και που.τα αλλα θα σου πουν απο το γραφειο που σε ξαναπερνει αν δεν κανω λαθος για επιβεβαιωση.τα αλλα απλα στις σελιδες διαβαζεις τι προσφερει η κοπελα και ξερεις τι παιζει οταν βρεθητε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ποιες είναι εδώ βλέπεις και σε άλλα sites. Στο εδώ δεν αναφέρονται όλες. Βασικά για να έχεις εικόνα ποιες είναι Ελλάδα και ποιες έρχονται, πρέπει να κάνεις μία βόλτα από 4-5 sites. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πουθενά συγκεντρωμένη όλη η πληροφορία.

Μην ζητήσεις να γράψουμε τα άλλα sites, θα γεμίσουμε αστεράκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom