Επισκέπτης
τι αληθειες κρυβει δηλαδη;
μεγάλες και σκληρές
ενδιαφέρεσαι;
τι αληθειες κρυβει δηλαδη;
Εγω αυτη τη περιοδο υποστηριζω την ΝΔ παντως επειδη βλεπω οτι σε συγκριση με τα αλλα τα τσιρκα τουλαχιστον στην τηλεοραση εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια....
Εγω αυτη τη περιοδο υποστηριζω την ΝΔ παντως επειδη βλεπω οτι σε συγκριση με τα αλλα τα τσιρκα τουλαχιστον στην τηλεοραση εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια.... δεν ειναι ουτε :
- Θεανω Φωτιου να καθεται να λεει στο πανελ του Καμπουρακη και του Οικονομεα οτι υπηρχε αξιολογηση τοσα χρονια στο δημοσιο και να την κοροιδευουν ακομη και οι πετρες.Και ενω την κοροιδευουν να συνεχιζει να επιμενει....
- Δεν ειναι ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ Να λενε οτι γαμησαν την μιση Αθηνα ...
- Δεν ειναι Θεοδωριδηδες να λενε τα Ιμια Καρντακ .... το γεγονος οτι υπαρχουν γκριζες ζωνες στο Αιγαιο πλεον μετα το συμβαν του 1996 δεν δινει το δικαιωμα στον καθε τυχαρπαστο ανθελληνα να λεει τετοιες αρλουμπες.
- Δεν ειναι Κυριτσηδες της Αυγης του ΣΥΡΙΖΑ να λενε επισης αρλουμπες και μετα να ειναι σαν βρεγμενες γατες .... ο Αδωνις τον ξεφτιλισε πριν κατι μερες... μπορει να ειναι κωλοτουμπας αλλα τον ξεφτιλισε.
- Δεν ειναι Ανεξαρτητοι Ελληνες να λενε οτι εμεις σας λεμε το προβλημα αλλα λυση δεν μπορουμε να βρουμε (ετσι ελεγε σημερα παλι μια εκπροσωπος τους στα καναλια... εχω τηλεοραση εκει που ειμαι και τα βλεπω ολα!!! )
- ΚΚΕ επισης δεν ειναι να παρουσιαζουν το προβλημα αλλα να μην θελουν να κυβερνησουν...
ενταξει ξαναειοπα ΣΥΡΙΖΑ δεν υπαρχει.... κοροιδευει απλα ο τσιπρας με την κατασκευαστικη ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ
τύπε γρκεμίζεις την καλή εικόνα που είχα αρχίσει να σχηματίζω για σένα
Μπράβο!Εσύ υποστηρίζεις τις μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις,το χαράτσι της ΔΕΗ,τις απολύσεις και όλα τα παρελκόμενα.Μπράβο!Εγω αυτη τη περιοδο υποστηριζω την ΝΔ παντως επειδη βλεπω οτι σε συγκριση με τα αλλα τα τσιρκα τουλαχιστον στην τηλεοραση εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια.... δεν ειναι ουτε :
- Θεανω Φωτιου να καθεται να λεει στο πανελ του Καμπουρακη και του Οικονομεα οτι υπηρχε αξιολογηση τοσα χρονια στο δημοσιο και να την κοροιδευουν ακομη και οι πετρες.Και ενω την κοροιδευουν να συνεχιζει να επιμενει....
- Δεν ειναι ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ Να λενε οτι γαμησαν την μιση Αθηνα ...
- Δεν ειναι Θεοδωριδηδες να λενε τα Ιμια Καρντακ .... το γεγονος οτι υπαρχουν γκριζες ζωνες στο Αιγαιο πλεον μετα το συμβαν του 1996 δεν δινει το δικαιωμα στον καθε τυχαρπαστο ανθελληνα να λεει τετοιες αρλουμπες.
- Δεν ειναι Κυριτσηδες της Αυγης του ΣΥΡΙΖΑ να λενε επισης αρλουμπες και μετα να ειναι σαν βρεγμενες γατες .... ο Αδωνις τον ξεφτιλισε πριν κατι μερες... μπορει να ειναι κωλοτουμπας αλλα τον ξεφτιλισε.
- Δεν ειναι Ανεξαρτητοι Ελληνες να λενε οτι εμεις σας λεμε το προβλημα αλλα λυση δεν μπορουμε να βρουμε (ετσι ελεγε σημερα παλι μια εκπροσωπος τους στα καναλια... εχω τηλεοραση εκει που ειμαι και τα βλεπω ολα!!! )
- ΚΚΕ επισης δεν ειναι να παρουσιαζουν το προβλημα αλλα να μην θελουν να κυβερνησουν...
ενταξει ξαναειοπα ΣΥΡΙΖΑ δεν υπαρχει.... κοροιδευει απλα ο τσιπρας με την κατασκευαστικη ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ
Λυπάμαι για τις απόψεις σου,σε θεωρούσα αν μη τι άλλο λίγο σοβαρό.Κοιτα ειναι συνετοτερο να ακολουθεις ενα κομμα το οποιο τουλαχιστον.... αν μη τι αλλο εχει μια προταση για την κριση. Υπηρχε καποια αλλη λυση εκτος απο το να μπουμε στον μηχανισμο στηριξης? οποιος εχει λυση να την πει.... ποιο κρατος σε δανειζε? κανενα. Η μηπως η Ρωσια? ΑΑΑΑΑΑΑχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
καλο ρε !
Αν δεν περασουν αλλα μετρα ειμαστε ενταξει περα απο τους αστεγους και οσους ειχαν ηδη προβλημα πριν την κριση και με την κριση ξεσκιστηκαν εγω τα βλεπω προς το παρον εξω υποφερτα τα πραγματα το γκαζι καθε σαββατο ειναι φισκα κινηση υπαρχει στους δρομους... ωραια αμαξια βλεπεις κινητα ... ε δεν ειναι αυτο εικονα χρεοκοπημενης χωρας μην κοροιδευομαστε δεν βλεπεις στα ΑΤΜ Ουρες . Οσους ρωταω δουλευουν .... εστω και με 500 ευρω το μηνα. Και εγω αμα δεν βρω θα παω γκαρσονι δεν καθομαι πανω απο 4-5 μηνες ανεργος με τιποτα... γκαρσονι - γκαρσονι τι να κανουμε τωρα....
Τα αλλα κομματα δεν εχουν λυσεις ξεκαθαρες.
Λυπάμαι για τις απόψεις σου,σε θεωρούσα αν μη τι άλλο λίγο σοβαρό.
Μπράβο!Εσύ υποστηρίζεις τις μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις,το χαράτσι της ΔΕΗ,τις απολύσεις και όλα τα παρελκόμενα.Μπράβο!
τυπε ο αντωνης του εκανε μεταταξη αεροπορια λες να μην τον ψηφισει;;;τύπε γρκεμίζεις την καλή εικόνα που είχα αρχίσει να σχηματίζω για σένα
Ρε πες ότι κάνεις πλάκα,ότι κοροιδεύεσε θα σε πιστέψουμε.Εγω λυπαμαι οταν βλεπω ανθρωπους που δεν θελουν να δεχθουν τι συμβαινει γυρω τους.
Δεν γινεται να ξεπερασεις την κριση με το να αφησεις τους μισθους ενος αποφοιτου λυκειου στα 3000 ευρω το μηνα... μηπως ξερεις τι φαγοποτι γινοτανε στις ΔΕΗ και τις ΕΥΔΑΠ και αλλες δημοσιες υπηρεσιες τετοιου ειδους? ο αλλος ηταν φυλακας και επαιρνε 2200 . Γιατι?
Εγω λυπαμαι οταν βλεπω ανθρωπους που δεν θελουν να δεχθουν τι συμβαινει γυρω τους.
Δεν γινεται να ξεπερασεις την κριση με το να αφησεις τους μισθους ενος αποφοιτου λυκειου στα 3000 ευρω το μηνα... μηπως ξερεις τι φαγοποτι γινοτανε στις ΔΕΗ και τις ΕΥΔΑΠ και αλλες δημοσιες υπηρεσιες τετοιου ειδους? ο αλλος ηταν φυλακας και επαιρνε 2200 . Γιατι?
Δλδ η μόνη λύση είναι οι μειώσεις,δεν υπάρχει άλλη λύση.Δλδ όλες οι οικονομίες του κόσμου πάνε καλά και επειδή στην Ελλάδα ξεφύγαμε λιγάκι πρέπει να κάνουμε μειώσεις.Με άλλα λόγια η γερμανία,η Αγγλία η Αμερική έχουν οικονομίες στιβαρές,χωρίς χρέη χωρίς ελλείματα γι' αυτό δεν κάνουν μειώσεις.Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει τους μισθούς, θα καταργήσει τα χαράτσια και την φτώχεια, θα κρατικοποιήσει τραπεζες - ΟΤΕ και θα διορίσει και 100.000 νεους δημοσίους υπαλληλους...
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
καλα ο μπολντης πιστευει μεθαυριο που θα απολυθει απο την σκληρη θητεια που κανει η νδ θα του βρει δουλεια,καθε μερα θα πηγαινει στα γραφεια των βουλευτων,αλλο το βυσμα στον στρατο που μεσολαβησε αλλο μετα δικε μου,μολις βγεις στην αγορα εργασιας να δω τι θα ποσταρεις :headbang3
καλα ο μπολντης πιστευει μεθαυριο που θα απολυθει απο την σκληρη θητεια που κανει η νδ θα του βρει δουλεια,καθε μερα θα πηγαινει στα γραφεια των βουλευτων,αλλο το βυσμα στον στρατο που μεσολαβησε αλλο μετα δικε μου,μολις βγεις στην αγορα εργασιας να δω τι θα ποσταρεις :headbang3
Δλδ η μόνη λύση είναι οι μειώσεις,δεν υπάρχει άλλη λύση.Δλδ όλες οι οικονομίες του κόσμου πάνε καλά και επειδή στην Ελλάδα ξεφύγαμε λιγάκι πρέπει να κάνουμε μειώσεις.Με άλλα λόγια η γερμανία,η Αγγλία η Αμερική έχουν οικονομίες στιβαρές,χωρίς χρέη χωρίς ελλείματα γι' αυτό δεν κάνουν μειώσεις.
Βρε εγω μια χαρα θητεια κανω... εσυ εισαι το βυσμα της υποθεσης και πας να πεις εμενα βυσμα
μαζι με τον αλλον χθες. Που επρεπε να παραδεχθω οτι ειμαι βυσμα επειδη ηταν και αυτος ελεος
για γελια.
Στα γραφεια των βουλευτων πανε οσοι εχουν χαρακτηρα να σε γλειφουν και μετα να σε βριζουν
και να ειναι ρουφιανακια ...δεν παω εγω μην ανησυχεις