Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αφου ελεγε οτι τους εκανε δωρακια χρηματικα :2funny: :2funny:

πουτανες ηταν μωρε απλα κλειστου κυκλου.
κατσε τυπε τωρα γιατι δεν εισαι σωστος εδω
δεν εχεις αποδειξεις για να τον κατηγορεις για μαυρο χρημα ομως
μπορει να του εκοβαν αποδειξεις για αυτα τα λεφτα ομως
μπορει να ηταν π.χ ελευθερος επαγγελματιας η γκομενα και να του εδινε αποδειξη για αυτο το ποσον

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αφου ελεγε οτι τους εκανε δωρακια χρηματικα :2funny: :2funny:

πουτανες ηταν μωρε απλα κλειστου κυκλου.

νταξ μπόλντη... στην ζωή μου έχω φάει καμμιά πενηνταριά χιλιάδες σε πουτάνες.. θα πάω να δώσω στον έφορο εφτά οχτώ χιλιάρικα να πατσίσω...

ευχαριστημένος ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νταξ μπόλντη... στην ζωή μου έχω φάει καμμιά πενηνταριά χιλιάδες σε πουτάνες.. θα πάω να δώσω στον έφορο εφτά οχτώ χιλιάρικα να πατσίσω...

ευχαριστημένος ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν δεν σκαναρεις την αποδειξη και την ποσταρεις εδω δεν λεει τιποτα αυτο τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατσε τυπε τωρα γιατι δεν εισαι σωστος εδω
δεν εχεις αποδειξεις για να τον κατηγορεις για μαυρο χρημα ομως
μπορει να του εκοβαν αποδειξεις για αυτα τα λεφτα ομως
μπορει να ηταν π.χ ελευθερος επαγγελματιας η γκομενα και να του εδινε αποδειξη για αυτο το ποσον

Αν του εκοβε ενταξει.
:P

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
βαριεμαι να το μεταφραζω, αλλα για οποιον ενδιαφερεται η αποψη Krugman για το θεμα της Κυπρου. Λυση δε προκρινει, αλλα ειναι μια κατα την αποψη μου σωστη περιληψη της καταστασης

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
φουνταρε η ΛΑΙΚΗ ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ευχαριστημένος ???

Δεν ξερω τι κανεις με τις φορολογιες σου τραμουντανε ....

εγω σου λεω με βαση αυτα που εβαλες εδω μεσα τι παρατηρησα... η πορνεια ειναι παραοικονομια ετσι δεν ειναι? ειναι ετσι ή δεν ειναι? να μην προχωραμε αδικα την κουβεντα και μετα μου λες αλλα  :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ξερω τι κανεις με τις φορολογιες σου τραμουντανε ....

εγω σου λεω με βαση αυτα που εβαλες εδω μεσα τι παρατηρησα... η πορνεια ειναι παραοικονομια ετσι δεν ειναι? ειναι ετσι ή δεν ειναι? να μην προχωραμε αδικα την κουβεντα και μετα μου λες αλλα  :P

ρε παπάρα δεν καταλαβαίνεις ότι για κάθε ευρώ που δεν παίρνω απόδειξη πληρώνω 40 λεπτά φόρο ???

τι προτιμάς .. να γλυτώνω εγώ 0.40 του ευρώ και να πληρώνει η πουτάνα 0.20 ???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε παπάρα δεν καταλαβαίνεις ότι για κάθε ευρώ που δεν παίρνω απόδειξη πληρώνω 40 λεπτά φόρο ???

τι προτιμάς .. να γλυτώνω εγώ 0.40 του ευρώ και να πληρώνει η πουτάνα 0.20 ???

Eγω εκεινο που καταλαβαινω ειναι οτι οσοι δεν εχετε επιχειρηματα απλα βριζετε χωρις λογο
αλλα δεν καλυπτεσαι ετσι  :P το σωστο ειναι οι πολιτες να πληρωνουν τους φορους τους...
αυτο ειναι το σωστο και οχι με τρικ να προσπαθεις να με πεισεις για το αντιθετο.
Δηλαδη τι προτεινεις στον κοσμο??? να γινει υπερ της φοροδιαφυγης??? ολα τα μεσα λενε για αποδειξεις....
Οι παπαρες ειναι αυτοι που κατεστρεψαν την χωρα μεσω της εκτεταμενης φοροδιαφυγης και της κλεψιας

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η λαικη τραπεζα εκλεισε και μπαινει σε εκκαθαριση,
ανακοινωση της κεντρικης τραπεζας Κυπρου
πριν λιγο την ειδηση μεταδιδει το ΡΙΚ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
           Φιλύσηχε με όλο το Θάρρος, αν όχι πολιτική άποψη είναι άποψη με πολιτικές προεκτάσεις. Τα πανέπιστήμια ιστορικά (πολύ πρίν τα έχουμε στην Ελλάδα) είναι χώροι που αναπτύσσεται η προσωπικότητα πολιτών. Αν θέλαμε να διδάξουμε όλα τα ως τώρα μαθηματικά, μπορούμε να το κάνουμε σε 8 μήνες. Το κάνουμε σε 3 χρόνια (και στην Ελλαδάρα 4 ) για να συγκροτηθεί η πρωσωπικότητα του εκπαιδευμένου πολίτη. Αυτή είναι η θεωρία. Αν μου πεί κάποιος ότι δεν δουλεύει, μπορεί να του δώσω χίλια δίκια. Θα πρέπει όμως να προτείνει κάτι σχετικό με τι θα αντικαταστήσει αυτή την διαδικασία, που πάρα πολλοί θα διαφωνήσουν στο ότι είναι 100% άχρηστη.

Δεν πηγαίνουν όλοι στο Πανεπιστήμιο. Είναι σαν να λες ότι δεν έχουν όλοι ανεπτυγμένη προσωπικότητα ως πολίτες...

Το Πανεπιστήμιο θα έπρεπε να είναι τόπος εκπαίδευσης και έρευνας. Στην ουσία μαθαίνεις να κάνεις το επάγγελμά σου (εάν αυτό χρειάζεται Πανεπιστήμιο)

Στη σχολή του ο ηλεκτρολόγος δλδ θα πρέπει να έχει και τις φοιτητικές παρατάξεις μαζί ώστε να αναπτύξει προσωπικότητα;

ΥΓ: Τα μαθηματικά σε 8 μήνες;;;  :think:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Eδώ φορολογούμαι κι εγώ που είμαι ένα πρεζάκι μ' ένα παπί στην κατοχή του κι εσύ που είσαι νοικοκυραίος κι ο τραμουντάνας που είναι ζάμπλουτος κι ο Δασκαλόπουλος που αγόρασε τον εν λευκώ για να παίζει η κόρη του και πολλοί άλλοι.
Για ποιον απ' όλους μιλάμε??

Για όλους!

Εάν βάλεις εμάς ανάποδα, εξαιρέσεις το χαρακτηρισμό πρεζάκι και αντικαταστήσεις το παπί με ένα χρέπι αυτοκίνητο 20ετίας, είσαι μέσα.

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σε ποιον τα ξεφορτωθηκαν και ποτε? το 2009? Ανοιξε bloomberg και δες συνολικο τζιρο GGBs 1 χρονο πριν βγουν εκτος αγορας οι εκδοσεις το 2010. Αρχιδια καπαμα συναλαγες εγιναν.

Λιγο ελεος με τις σαχλαμαρες. Τραβα πες στη Hypovereinsbank τη Dexia και την BNP Paribas οτι δε κουρευτηκαν τα ομολογα Ελληνικου Δημοσιου που ειχαν. Απλα το Ελληνικο κρατος, πονηρο γαρ, παντα φορτωνε τις εκδοσεις στις Ελληνικες Τραπεζες με το ζορι. Το οποιο βεβαια ηταν καλη μπιζνα, γενναγε προμηθειες για τους αναδοχους με εγγυημενο αγοραστικο κοινο αλλα ... ειχε το αποτελεσμα που βλεπεις.

Αυτό επιτρεποταν ή γινόταν παρατύπως; (εάν συνέβαινε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom