Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.888
Πόντοι
496

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αχταρμα τα εχετε κανει.

Κουρεμα. ΟΛΑ τα Ελληνικα Κρατικα Ομολογα στα χερια ιδιωτων κουρευτηκαν. Το γνωστο Private Sector Involvement (PSI). Ναι και τα ομολογα στα χερια ασφαλιστικων οργανισμων εκτος Ελλαδας.

Εξαιρεσεις:
Τα Ελληνικα Ομολογα στα χερια διεθνων κρατικων οργανισμων (γιατι κατα κανονα αυτα ειναι στα χερια αλλων κρατων ως εγγυησεις ρευστοτητας η διακρατικων δανεισμων)

Τα Ελληνικα Ομολογα τα οποια εκδοθηκαν υπο το Αγγλικο Δικαιο. Γιατι το Αγγλικο Δικαιο οριζει οτι αν σε μια εκδοση,ενως οποιουδηποτε ομολογου, οποιασδηποτε σειρας υπαρξει αδυναμια πληρωμης τοτε το ΣΥΝΟΛΟ των ομολογων του εκδοτη γινονται αμεσα απαιτητα. Με απλα λογια αν κουρευαν 1 ομολογο το οποιο ειχε εκδοθει υπο το Αγγλικο δικαιο θα επρεπε την αλλη μερα να πληρωσουν και να εξοφλησουν ΟΛΑ τα ομολογα. Πραγμα αδυνατο. Καποιες (μικρες) εκδοσεις απο αυτα τα επαναγορασε το κρατος σε τιμες πολυ χαμηλοτερες απο την ονομαστικη για να τα διαγραψει (100 ευρω ονομαστικη, 100 ευρω επρεπε δηλαδη η Ελλαδα να πληρωσει στη ληξη, τα αγορασε με 25-35 ευρω το ενα και ετσι διεγραψε 65-75 ευρω χρεος ανα ομολογο)

αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω αλλά δεν τα παίρνουν τα γράμματα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ ερχεσαι και το παιζεις αγιος ενω συμμετεχεις στην παραοικονομια
και την διακινηση μαυρου χρηματος...
στην φυλακα ο αλητηριος τυπε
κλασσικος ελληνας
δεν φταιω εγω φταινε οι αλλοι το παιζει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στην φυλακα ο αλητηριος τυπε
κλασσικος ελληνας
δεν φταιω εγω φταινε οι αλλοι το παιζει

Οι αληταραδες οταν εχουν αδικο πανε να βγουνε και απο πανω...
η πορνεια ειναι παραοικονομια τελος... ειδικα για οσα κρατη δεν εχουν μεριμνησει.
Αν συμμετεχεις τουλαχιστον μην βγαινεις να λες μαλακιες γιατι προκαλεις....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κουρεψαν ενα 5%, οταν το 95% το φαγαν οι εγχωριοι...

θα μας πεις τωρα οτι το κουρεμα το φαγαν οι ξενοι...αιντεεεε

πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να γίνει κατανοητό...

ΟΛΑ τα ομόλογα στα χέρια ιδιωτών που είχαν εκδοθεί υπό ελληνικό δίκαιο κουρευτήκανε... ΟΛΑ μα ΟΛΑ...

ανεξαρτητα ποιός τα είχε στα χέρια του...

γαμώτο σε ντουβάρια μιλάω φαίνεται  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι αληταραδες οταν εχουν αδικο πανε να βγουνε και απο πανω...
η πορνεια ειναι παραοικονομια τελος... ειδικα για οσα κρατη δεν εχουν μεριμνησει.
Αν συμμετεχεις τουλαχιστον μην βγαινεις να λες μαλακιες γιατι προκαλεις....
ακριβως τυπε
μην λες εγω θελω αλλα οι αλλοι φταινε και τετοια

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.888
Πόντοι
496
πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να γίνει κατανοητό...

ΟΛΑ τα ομόλογα στα χέρια ιδιωτών που είχαν εκδοθεί υπό ελληνικό δίκαιο κουρευτήκανε... ΟΛΑ μα ΟΛΑ...

ανεξαρτητα ποιός τα είχε στα χέρια του...

Ρε τυπε κανεις το μαλακα η εισαι....
Τα περισσοτερα ομολογα τα ξεφορτωθηκανε οι ξενοι πριν το κουρεμα
τι δε καταλαβαινεις

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Βλέπω τα φιλοαμερικανικά τσολιαδάκια πήρανε κουράγια και βγάλανε γλώσσα  :2funny: :2funny: :2funny:
Κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν τα μαζοχιστικά τους ένστικτα, γενικά ωραία φαινόμενα εκτυλίσσονται  :2funny: :2funny:
Στο τέλος τέλος θα γούσταρα να μαζευτίτε όλοι μαζί έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία με μνημοσυνόχαρτα και να
οδίρεστε όχι σα τους μαλάκες τους ΠΑΣΟΚους του βίντεο που έμειναν στο καναπέ, το θέμα είναι να βγαίνει και γέλιο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι δε καταλαβαινεις

και σε ποιούς τα ξεφορτωθήκανε ρε φωστήρα ??

και σε τι τιμές ρε παντογνωστη ??

και το κυριώτερο από όλα .... πως διάολο βρήκανε αγοραστές για κάτι το οποίο ήταν δεδομένο και γνωστό ότι θα χάσει την μισή του αξία ...???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακριβως τυπε
μην λες εγω θελω αλλα οι αλλοι φταινε και τετοια

Κοιτα και εγω εχω συμμετασχει στην παραοικονομια με πουτανες κτλπ
εχω παει και θα ξαναπαω αλλα ειναι αυτο που λες... μην λεμε τωρα οτι ειμαστε αγιοι
ειδικα ο τραμουντανας εχει κανει ολοκληρη συλλογη απο πουτανες στο θρεντ με τις φωτογραφιες.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τι δε καταλαβαινεις

σε ποιον τα ξεφορτωθηκαν και ποτε? το 2009? Ανοιξε bloomberg και δες συνολικο τζιρο GGBs 1 χρονο πριν βγουν εκτος αγορας οι εκδοσεις το 2010. Αρχιδια καπαμα συναλαγες εγιναν.

Λιγο ελεος με τις σαχλαμαρες. Τραβα πες στη Hypovereinsbank τη Dexia και την BNP Paribas οτι δε κουρευτηκαν τα ομολογα Ελληνικου Δημοσιου που ειχαν. Απλα το Ελληνικο κρατος, πονηρο γαρ, παντα φορτωνε τις εκδοσεις στις Ελληνικες Τραπεζες με το ζορι. Το οποιο βεβαια ηταν καλη μπιζνα, γενναγε προμηθειες για τους αναδοχους με εγγυημενο αγοραστικο κοινο αλλα ... ειχε το αποτελεσμα που βλεπεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κοιτα και εγω εχω συμμετασχει στην παραοικονομια με πουτανες κτλπ
εχω παει και θα ξαναπαω αλλα ειναι αυτο που λες... μην λεμε τωρα οτι ειμαστε αγιοι
ειδικα ο τραμουντανας εχει κανει ολοκληρη συλλογη απο πουτανες στο θρεντ με τις φωτογραφιες.
σε ποιο θρεντ τυπε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σε ποιον τα ξεφορτωθηκαν και ποτε? το 2009? Ανοιξε bloomberg και δες συνολικο τζιρο GGBs 1 χρονο πριν βγουν εκτος αγορας οι εκδοσεις το 2010. Αρχιδια καπαμα συναλαγες εγιναν.

Λιγο ελεος με τις σαχλαμαρες. Τραβα πες στη Hypovereinsbank τη Dexia και την BNP Paribas οτι δε κουρευτηκαν τα ομολογα Ελληνικου Δημοσιου που ειχαν. Απλα το Ελληνικο κρατος, πονηρο γαρ, παντα φορτωνε τις εκδοσεις στις Ελληνικες Τραπεζες με το ζορι. Το οποιο βεβαια ηταν καλη μπιζνα, γενναγε προμηθειες για τους αναδοχους με εγγυημενο αγοραστικο κοινο αλλα ... ειχε το αποτελεσμα που βλεπεις.

ελα τώρα ρε σύ δεν έχεις δίκιο... αφού το λέει ο Λαφαζάνης, ο Μηλιός και ο Καμμένος μάλλον τα σπρώξανε...  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μα ελεος ... στο ΗΔΑΤ βαρανε μυγες, 3 χρονια εχουν να περασουν συναλλαγη, κι αλλος λεει ου τα ξεφορτωθηκαν οι ξενοι. Στα νεφιλιμ θα τα πουλησαν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μα ελεος ... στο ΗΔΑΤ βαρανε μυγες, 3 χρονια εχουν να περασουν συναλλαγη, κι αλλος λεει ου τα ξεφορτωθηκαν οι ξενοι. Στα νεφιλιμ θα τα πουλησαν.

ελα ρε τώρα... τολμάς να αμφισβητείς τον έγκριτο Λαφαζάνη  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom